REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.5° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Mitroi și Chițac și-au depus oficial candidatura, cu un număr record de semnături. Video

Mitroi și Chițac și-au depus oficial candidatura, cu un număr record de semnături. Video

Andreea CONDURACHE 29 aprilie 2024 | 10:04 6775

Candidaţii PNL pentru Constanţa, Vergil Chiţac şi Florin Mitroi, și-au depus, luni, 29 aprilie a.c., candidaturile pentru Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța. Vă reamintim că, filiala PNL Constanța și-a desemnat pe 15 martie a.c. candidații pentru cele mai importante funcții politice din județ: Florin Mitroi pentru președinția Consiliului Județean și Vergil Chițac pentru Primăria Municipiului Constanța.

Mitroi si Chitac si-au depus oficial candidatura, cu un numar record de semnaturi. VideoFlorin Mitroi și Vergil Chițac

Vergil Chițac, candidatul PNL pentru Primăria Constanța, și echipa sa de consilieri locali au depus candidaturile în cadrul Biroului Electoral Municipal.

Mitroi si Chitac si-au depus oficial candidatura, cu un numar record de semnaturi. VideoVergil Chițac

La eveniment au participat și viceprimarul Ionuț Rusu, consilierii locali Mihaela Andrei și Alexandru Nazîru, senatorul Septimiu Bourceanu, prefectul județului Silviu Coșa, dar și președintele PNL, Bogdan Huțucă. De asemenea, primarul municipiului Constanța a reușit să strângă 22 de mii de semnături, un număr record.

Mitroi si Chitac si-au depus oficial candidatura, cu un numar record de semnaturi. VideoAlexandru Nazîru, Mihaela Andrei, Ionuț Rusu, Bogdan Huțucă, Silviu Coșa, Vergil Chițac, Septimiu Bourceanu

,,Mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat. Viitorul nostru stă în lucrările pe care le facem în oraș și în investițiile pe care le-am început. Am început aceste investiții care s-au lăsat extrem de mult așteptate și trebuie sa le continuăm. Acesta este motivul pentru care mi-am depus candidatura pentru al doilea mandat. Sunt convins că odată cu finalizarea lucrărilor se va schimba și fața orașului. Nu am o miză personală, eu nu mai am ce demonstra în viață și nici nu mi-am propus asta”, a transmis primarul Vergil Chițac.

Video 1:

Lista de consilieri este deschisă de Ionuț Rusu, actualul viceprimar al Constanței. Pe celelalte locuri se află: Marius Dragoș Prăzaru, Adriana Arghirescu, Marius Tulică, Cristian Omocea, Alexandru Marian Nazîru, Beazit Ali, Dorel Sauciuc, Nicolae Dragoș Frâncu, Mihaela Andrei, Iulian-Nicolae Șuchea, Gabriela Drăghici Tomescu, Florin Tudor Gavrilă, Adriana Câmpeanu, Nicolae Giuglea, Emanoil-Cristian Ciortan, Ioan Solomon, Daniel Vasile, Marin Soare, Diana-Andreea Danilov
Adrian-Dan Dugăiașu, Teodor Popa, Tiberiu-Vioreș Cojan, Andrei Nicolae Popa, Cristian Ianuși, Iasemin Seitmola, Mihai Ghioca, Lucica-Cristina Lăpușneanu, Constantin Dănuț Pață, Iulia Nedelea, Panait-Sebastian Pufleanu, Cătălin-Gabriel Mazilu, Alexandru-Paul Popa și Ștefan Ciprina Petre.

Florin Mitroi a fost susținut de candidații și primarii PNL din județul Constanța

Florin Mitroi, și-a depus, luni, 29 aprilie a.c., candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța. Alături de el a fost prezentă și echipa de candidați pentru Consiliul Județean.

Mitroi si Chitac si-au depus oficial candidatura, cu un numar record de semnaturi. VideoFlorin Mitroi, Răzvan Filipescu

„Este un început de normalitate al acestui județ. De deschidere a multor oportunități pentru cetățeni, atragere a investitorilor și deschiderea ușilor către locuitorii acestui județul Constanța. Trebuie să legăm municipiul Constanța de celelalte localități”, a spus Mitroi.

Alături de Florin Mitroi s-au aflat și primarii mai multor localități din județul Constanța.

Mitroi si Chitac si-au depus oficial candidatura, cu un numar record de semnaturi. Video

Video 2:

Lista de consilieri pentru CJ este deschisă de Florin Mitroi, actualul primar al comunei Valu lui Traian. Pe celelalte locuri se află: Picu Ioan - Alexandru, Filipescu Răzvan, Pintilie Alexandru, Mustafa Adnan, Butnaru Mihai, Topolov Gianina, Constantinescu Daba Mariana, Ciobanu Cristina Elena, Gheorghe Andreea, Gima Stelian, bucovală Enache, Popa Liviu, Guteanu Stere, Grăniceru Alexandru, Gurgu Andrei, Caprinciu Stelică, Constantin Nicolae, Ablez Nida, Zahariuc Cristian Florin, Dima Alexandru Cristian, Epure Petre, Tugurel Floin, Tomoș Sirma, Stoleru Bogdan, Seresniuc Steluța, Mimler Ovidiu, Puiu Roxana Corina, Barata Bogdan Dumitru, Mihai Sorin, Rusu Elena Sorina, Danilor Laura Larisa, Licoi Cristiana Ioana, Piciu Andrei Lucian, Giaca Nicolae, Drăgușin Monica Cecilia, Cocona Iani, Muțu Lisi, Oprea Elena, Rizea Aida Gabriela, Vlădescu Mariana, Caramalău Sebastian, Voinea Cazacu Ionela Alexandru, Rădulescu Anca Mihaela, Stan Reșit Ghulnaz Sorgun.

 

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0
Doamne , astia din poze sunt alti gropari ai Constantei !
1
0
Ce o sa fac eu oana Aurora martin? Pe cine mai ard?
1
0
Eu votex cu Kalugaru!! Dar sunt doi .Cred k VOTEZ CU AMANDOY PETREShCUTzA si PETREFUTzA ! DALEASH CATE O PWTZA CAT O MANUTZA DA KOPYL
0
0
Primele locuri ar trebui să însemne competențe avansate în administrație și domeniile de expertiză ale acestor candidați. Când, ce să vezi, frizeri și cârciumari, meserii utile, dar nu aici! Ori îți reconsideri prioritățile, Florine, ori faci implozie, este un fapt istoric dovedit!
5
0
Mitroi a zis că a venit tânăr și sărac în Valul lui Traian înainte de revoluție.A uitat beizadeaua să spună că tatăl lui era președinte de CAP la Tufani.Deh,minciuna se poartă.
13
0
au tradat facand pact cu diavolul. Mai au putin si vor ramane insarcinati cu diavolul.
4
0
Dupa ce ai tradat odata o sa tradezi in continuu. Ai facut pact cu diavolul
7
0
Cu toate defectele (Ovanexian), e cel mai bun. Si va fi si mai bun.
3
9
Nu votati tradatorii PNL si nici pe cei pe care i-au mentinut la putere , adica la s**t bani publici
13
0
Florinel, dacă vrei să faci treabă, ar trebui să scapi rapid de toxina de la Medgidia, de portarul ăla de la Radionav și de coana Aurora!
5
1
Ar trebui sa aibă loc Chițac, dar la Poarta Alba. Acolo poate sa fie șef de cameră, tot ce vrea el.
13
2
CIOLANU I GROS,GOLAANILOR.ADEVARATII INTERLOOPI,VOI SUNTETI.LUMEA AR TREBUI SA NU MAI IASA LA VOT,SA VA IGNORE. NU MERITATI PIC DE RESPECT,A TI DISTRUS ROMANIA.NU VA MAI AJUNG BANII.HOOOOOOOÒOOOOOOOOO....
10
0
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
11
22
Iese pe dracu Chitac, amiralul fara flota nici in istorie nu va ramane.
20
6
Daca iese iar Chițac vând tot și ma mut din Constanța. Constănțenii își merita soarta!
25
6
Pintilie cu drogurile de la Margo? La cat se consuma acolo
10
0
Lumea sa nu uite cum ordinari de pnl-isti ne-au tras-o in pandemie , cum am fost de umiliti . Lumea sa nu uite cat au furat pnl-isti si cum ne fura si astazi vin cu ranjetul pe fata sa ne spuna ce vor face , de parca noi nu stim de este de pielea lor . HAI SA NU MAI VOTAM ACTUALA COALITIE , HAI SA LE DAM TIMP DE REFLECTIE , HAI SA NU LE MAI DAM PUTEREA CA AM VAZUT DE CE SUNT CAPABILI . Sa votam dar nu pnl si psd
17
3
2 pwlarai care nu vor face nimic!
15
5
zici k sunt la pomana, toti cu mana intinsa, fabuleaza numai prostii, au distrus acest oras, cel mai stricat din romanika, mosu sa stea acasa cu ne potii, si ala sa stea la crama, sa numere stklele la asta e bun,hmm
23
2
Dovada cea mai buna ca si in actuala echipa PNL se regasesc "oameni de valoare": Sorin Mihai seful ISJ in mandatul caruia ISJ Constanta a devenit, prin prisma condamnarilor pentru coruptie, cel mai corupt ISJ din Romania, prin condamnarea a 2 din cei mai apropiati colaboratori ai lui Sorin Mihai: colega Cabrancea - cu 2 condamnari pentru 2 fapte de coruptie diferite și colegul de cancelarie de la Mangalia, Faliboga! Se potriveste realitatea aceasta cu abundentele si "sincerele" mesaje electorale ale PNL?
18
3
La prima vedere PNL Constanta pare partidul unei anumite etnii! Apoi, Florin Mitroi, fii atent ca vicleanul Hutuca " te-a facut" ca ti-a agatat de gat un pietroi numit Prostanakul de la ISJ a carui simpla prezenta in poze alaturi de tine creeaza repulsie fata de PNL!! Informeaza-te de aceasta situatie si vei vedea ca am dreptate! Prostanakul "iti mananca" procente serioase poate chiar procentele cu care ai castiga!
18
2
Ia te uita la Ionut Rusu cam sade el mot-cocot in mijlocul oamenilor sa para si el mai important!
13
2
Asta-i adevarul,asta-i realitatea,Chitacul nu are nici-un contracandidat pe serios ! Sper sa mai apara vreun independent,ceva,ceva mai serios ! Daca nu, eu votez Calugarul !!!
11
14
a*****a Gheorghe consilier CJ? De la coafat par a trecut la problemele CJ? Sau era nevoie de o sugativa la PNL?
12
1
Mitroi ca Mitroi dar pe nenorocitul de izmenar apvist amiral de bocani cine-l voteaza masa-i C URVA
25
4
Nu au facut ambii nimic, cum Dzeu sa ii alegem, au distrus judetul, in special Mitroi cu mizeriile lui
24
3
Sa plece andoi la pachet.Doua năpârci.
22
3
iese sigur chitac sa-l numim direct sa nu mai pierdem timp si bani cu alegerile democratia e o minciuna cu aranjamente subterane dictate de bani si interese de imbogatire rapida din politica
16
8
Ah Nida, nu candidezi din partea UDTTMR? Acum ești liberal aripa Gelil!? Sau mai corect sub aripa Gelil! Măcar sa propagi cultura musulmana printre Bratienii actuali. Au ce sa învețe.
11
3
Mitroi , in spatele omului binevoitor , a primarului care a dus proiecte la final, a stiut cum se puna bine cu satu , ca el sa poata sa acumuleze o imensa avere . Atunci cand le dai locuitorilor cate ceva , sunt toleranti la furtu banului public . Oare de ce credeti ca insista ca pe scaunul de primar sa ramana cineva din tagma lui , pentru ca nu exista riscu de a se afla lucruri . Nu am auzit pana acum inca o declaratie publica prin care sa arate averea lui . Asta la vedere , ca despre cea pe numele apropiatilor , va nega . Mitroi a tras presul de sub picioarele locuitorilor din Valul lui Train si nu numai . Acum omul se gandeste cum sa puna mana pe cat mai mult din judet . HABAR NU AVETI CE II POATE PIELEA . Omu a cumparat pe multi din judet si nu numai . Poate ca pare exagerat ce spun , timpu va demonstra ca ce am spus nu este o inchipuire
30
3
Ce făcea Lupu când ne pozam în față la Cj!?? Stătea ascuns după perdea!
14
2
E cool ca in centrul pozei e ceva mic maroniu care nu stii daca pluteste cand tragi apa..E haios sa vezi un milionar care se imbraca dupa cum scrie la horoscopul sectei din care face parte. Asta votat rahat primiti....
17
2
Dragii constănțeni pe lista consilierilor județeni florin mitroi la ordinul lui Gelil Ersegep car ocupă abuziv funcția de președinte UDTTMR și patronul din umbră a firmei de transport persoane Metropolitan Sia pus ( amanta ) nevasta el pensionar ea 35 ani Nida Ablez pe lista consilieri Județean loc eligibil astăzi Mitroi Florin a luat valu acum vrea sa ia tot județul mai votanții !
28
3
Pe Ciutureanu l am făcut, pe Lupu l am făcut, nu scapă nici Mitroi
14
4
Cele mai râde muia, toți sunt niște javre iar boul de chitac cu marile proiecte nu a fost în stare să dea un ordin să se afaslteze o gropita în tomis 3 ,de 4 ani o roaba de asfalt, și el realizează mari proiecte, oamenii de rahat, oraș de rahat!
26
1
Nea Mitroi sa scapi de sugatoarea de Nesrin ca te baga în k*t la cât de p*****a e
11
2
Cine vrea poporul acela va conduce ,restul sunt răutăți ieftine,că ăla a furat,că celălalt este protejat...
4
6
Treaba era aranjata de acum 4 ani sa mai prinda VERGIL inca un mandat! Cum zice vb aia: Nu conteaza cu cine votam , conteaza cine numara voturile!
18
3
Maimutelor ati belit o! Pwlea spataru va voteaza, cu toate aranjamentle voastre!
21
4
Țăranul și securistul! Asta o sa fie la CJC.
18
2
in 4 ani de guvernare locala pnl constanta a ajuns la nivelul vasluiului.Buna treaba pnl ule!
28
1
Am văzut lista de consilieri de la Alianță dreapta unita. M-a bufnit plânsul, când am văzut ce oameni are forta dreptei băgați la consilieri. Numai nulități. Prin urmare votez PNL, și sper sa iasă tot chitac primar. Nu va luați de haitareala pe care o face Stelian Ion,pe care presa ar trebui sa îl verifice ca el are domiciliul la București,copiii lui învață și sunt înscriși la școlile din Buc. De altfel, cineva de la usr spunea ca el nici nu își dorește primar, ca el vrea parlamentar, ca e mai aproape de familie. Verificați, sa vedeți ca copiii lui învață la Buc.
10
35
Sauciuc trebuie să fie și el un Viceprimar!!!
2
8
Uite l sipe rahatul de la Cernavoda ,Negoita ci 2.5 mil Eurofurati dosar pe rol taraganat de 1 an de zile ! Pusi la zid si executati cu tot cu judecatori !!!!
18
0
daca si golanul ala de picu ioan , fost tovaras de furaciuni al mascariciului dereglat psihic mazare si al celui cu freza de ginere mort fagadau a ajuns sa candideze , nu trebuie sa va faceti probleme ptr judetul cta... va fi noul Vaslui in varianta bogatasului mitroi in rolul lui buzatu si hotii care-l inconjoara... sau in rolul umflatului betzivan operat in sua...! halal tzara si judet de p****i !
31
2
Daca de atat sunteti in stare constanteni sa alegeti niste LEPADATURI ,apoi sa vina rusii sa facem ordine cu kalasnikovul !!!!!!
22
4
Haide să vedem tovarășa secretara cum te mufezi pe noul diametru, mai vii cu prostii și la asta? Dar, lasă că te ia sparrow indarat, asta nu înainte să torni mizeriile pe care le-ai făcut!
8
1
avand in vedere cat au furat chitac , mitroi , rusu si faptul ca nu au dosare penale rezulta ca politia, procuratura, dna, diicot sunt degeaba si au furat impreuna cu ei. ar trebui desfiintati si eliminati.
25
1
Afroromania unde toți hoți dar toți se luptă pentru binele comunități, oare ce au în cap maimuțele cărei votează?
13
0
agajatii firmeelor detinute de sustinatorii acestor ... domni. prieteeni, familii, angajatii primariei in cazul lui Ciolanis 2. D aia e bine sa isim la vot, sa nu ii lasam sa se voteze intre ei
20
0
Mamițo mamare tanti Mița trage semnalul de alarmă mi-a zburat pălăria la primărie sânt mulți de brutărie
9
0
Șefu Mitroi mă lași bre să mai stau și eu pe la CJ că nu te încurc cu nimica
14
0
ce vina avem noi ca avem parte numai de hoti,indolenti si incompetenti?
16
3
VOTAM AUR SI USR. CU PROSTANAKUL DE LA INVATAMANT SI BOULEANU AI PIERDUT TOATE VOTURILE PROFESORILOR! MITROI CEL MAI FRAIER!
25
13
E la moda sa votam hotzi din '90 care sunt afaceristi cinstiti. Un pensionar si un primar de sat ce pereche de capabili...
20
3
Acei ziariști prezenți de ce nu lati antrbat de averea făcută an 20 de ani de când este primar cum a luat foc mașina lui Cristi Pieicu fostul soț al actoalei candidate propusă de el la funcția de primăriță Iulia la primăria valu lui train cum lau bătut pe solea cum la bătut pe polițistul local cum a făcut salon de nunți la popas cum a turnat beton an pădurea la popas si a tăiat pomi an padure cum a luat padure si a făcut fond de vanatore la 2 metri de case astea antebatil
29
1
are atatea ca si-a obligat angajatii sa se treaca pe liste.
18
2
Oare atât de p****i sa fim sal votam pe nesimțit?
26
2
O sa te intindem pe catedra si te scoatem din politica pe la spate pana iti ies taxele din tine
18
2
Știe sa pupe in kur Observatorul.
13
1
Da Nesrin și rămăi și fără alea 2 apartamente din Summer Land , ca nu ți ajungea 1 îți trebuiau 2, într unul îți ții boarfele în loc sa le dam medicilor
15
2
Nu e frumos ce ați făcut, l ați supărat pe șefu și mi a zis să mi fac bagajele și să mă întorc la Medgidia:( :( :(
12
2
Vorba lui Lupu : Oamenii aceștia minunați :) :) :)
12
0
Felix Stroe și Mihai Lupu hai să ne predam frații mei că ne așteaptă vremuri grele cu ăștia!
17
1
Veniți la mine în birou că fac față la 2
14
1
Șefu ne au luat ăștia cu asalt, ce facem?
16
0
Mi se pare mie sau îl văd pe Lupu în geam la Cj?!! Mihăiță te oftici rău este?
10
3
E corect ba Chitac sa halesti pensie 18000 ron si salariu 20000 ron pe luna din taxe. Ce bani mai administrezi daca iti bagi in buzunar… Ori esti apt de munca ori pensionar de batranete. Ce legi v-ati dat talharilor tradatori de tara
39
5
Succes la ce? La furat? Ca la aia se pricepe cel mai bine și la ascuns averea.
33
2
Mult succes, domnule Mitroi! Feriti-va de indivizii bourcescu si sorinache mihaita care prin simpla lor prezenta pe liste sau in preajma dumneavoastra va iau din voturile absolut meritate! Distrugatorii invatamantului constantean!
14
27
Cam mare concentratia de ma-ke-doni! Nu prea respecta proportiile populatiei!
41
2

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407