REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° ConstanÈ›a Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12.7° ConstanÈ›a Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Momente de reculegere în memoria pompierului care a MURIT din cauza coronavirusului. VIDEO

Momente de reculegere în memoria pompierului care a MURIT din cauza coronavirusului. VIDEO

Replica API 21 aprilie 2020 | 11:55 2390

Plutonierul adjutant, Viorel Dimboi, avea 48 de ani și era pompier salvator în cadrul ISU Dobrogea din anul 2007, fiind încadrat conducător auto pe autospecialele de stingere. El a murit zilele trecute, după ce a pierdut lupta cu coronavirusul. Viorel Dimboi era din Feteşti.

Momente de reculegere la ISU Dobrogea şi la unităţile din toată ţara

Colegii săi au ţinut marţi, 21 aprilie, un moment de reculegere în memoria colegului lor, care preț de 13 ani a slujit cu devotament și credinţa aceasta nobila arma.

Momentul de reculegere a fost ţinut în toată ţara, în toate subunitățile IGSU.

Pompierul a fost internat pe 12 aprilie

​Acesta a fost un militar desăvârșit și un camarad de nădejde. În timpul carierei sale militare a avut doar recompense din partea comenzii inspectoratului.

Pompierul a fost internat pe data de 12.04.2020 la spitalul de la Cernavodă, ulterior fiind transferat la Spitalul Medgidia, iar în data de 13.04.2020 a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, fiind confirmat pozitiv cu COVID 19. În cursul zilei de ieri, a fost transferat la București, la Institutul Matei Balş, acolo unde, din nefericire, a decedat în cursul nopții de vineri.

De asemenea, ISU Dobrogea face precizarea că spațiile și mijloacele de intervenție ale unității în care activa pompierul au fost dezinfectate, iar pompierii care au intrat în contact cu acesta sunt în autoizolare și monitorizați din punct de vedere al stării medicale.

VIDEO:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am trimis pompierii de la unitatea din Cernavoda sa aduca diaspora lui klaus de la aeroportul Kogalniceanu sa ii transporte la Mamaia pentru a fi carantinati fara sa fie echipati si protejati.Boschetarii lui Johannis au bagat si vor baga multi oameni in pamant.Dumnezeu sa il ierte !!!.
6
0
Bun rau s-a dus....
2
0
Asa e . L-au trimis la bals sa moara. Dc era vreun smecher il tineau la infectioase constanta unde anunta niculescu si halichidis ca se fac minuni. Toti scapa. Toti asimptomaticii. Ca pe aia medii si severi ii transfera.
0
0
Sunt curios dc i se mai deschide dosar penal pt ce a facut. Multe cadre medicale tremura in izolare asteptand repetarea probelor plus cel putin 2 colegi infectati, confirmati cu covid.
0
4
acuma si pompier si salvamar cand de abia urca la volanul autospecialei,nu-l faceti si erou al luptei cu covitul,numele la companie la luat altcineva,oricum Dumnezeu sa-l ierte
2
7
Drum lin, Vio.
4
0
Condoleante familiei .
5
0
cu ai lor spagari v-atu tradat pentru ca nu era unul de a lor, nu mai sunt locuri la BALS, l au lasat sa moara, au dat locul la altul mai smecher, pariu? Daca Suceava prin omul autostrada a reusit sa aduca la 40 de paturi fiind nr 1 in Ro. la Bals cate sa fie? 25? a murit cu zile, bine ca avem 40mii de biserici
7
4
lucreaza oamenii astia....de pe cladirile alea cade vopseaua...ce o fii inauntru?...
5
0
Dumnezeu Sa-l odihneasca in pace !
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212