-0.2° Constanța Sâm., 28 Ian. 2023
Anul XX Nr. 6257
-0.2° Constanța Sâmbătă, 28 Ianuarie 2023 Anul XX Nr. 6257

Momente halucinante! Un bărbat revoltat cu soacra pe targă în fața spitalului, ignorat complet de Marcel Ciolacu și Alexandru Rafila

Cristina BĂRBUCEANU 19 noiembrie 2022 | 15:57 714

Imaginile momentului vin de la Mehedinți: Un bărbat revoltat și-a adus soacra bolnavă pe targă, în fața liderilor PSD aflați într-o vizită la spitalul județean. Bărbatul era nemulțumit de faptul că unitatea medicală nu i-a pus la dispoziție o ambulanță pentru ca soacra sa să fie transportată acasă. Cei trei politicieni au ignorat incidentul. Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Alexandru Rafila au întors spatele femeii aflate pe targă.

Scenele unice în România s-au petrecut la Spitalul Județean din Mehedinți, acolo unde cei trei social-democrați - Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Alexandru Rafila - au mers în vizită. Bărbatul a spus că a cerut o ambulanţă pentru soacra lui care a fost externată, pentru că este pe moarte. Numai că bărbatul a rămas cu pacienta pe targă. Spitalul nu i-a pus la dispoziție o ambulanță și l-au lăsat să se descurce singur.

Momentul a fost surprins în timpul vizitei liderului PSD - Marcel Ciolacu și a ministrului Sănătății - Alexandru Rafila, la Spitalul Județean din Mehedinți.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Scena a avut loc chiar în fața spitalului. „Soacra mea, am cerut salvare si nu-mi dau, ma iau cu gugulugu. Este legumă! Să mi se acorde salvare! Cum vrem sa intram in Schengen la nivelul nemților? Soacra mea e legumă! Am cerut salvare si am luat-o la cerere, că nu mai are salvare. Mi s-a spus să o iau cu mașina personală”, s-a plâns bărbatul chiar în fața liderilor PSD Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Alexandru Rafila - ministrul Sănătății în acest moment.

Liderii PSD au ignorat, însă, acest incident, s-au urcat în maşini şi au plecat.

Mai multe cadre medicale din spital au intervenit ca să mascheze incidentul şi au spus că vor prelua şi vor rezolva cazul, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

exact ce sunt conducatorii tarii. Niste animale fara nici un fel de simturi umane. Niste kkti cu motz in frunte si musca verde pe capul lor sec. Multa mwie cu mult kkt !!!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
494234281137
5/49
288635422
joker
44191422011