REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Monica Anghel va ieși din izolare într-o săptămână! Vedeta, ultimele detalii despre starea de sănătate

Monica Anghel va ieși din izolare într-o săptămână! Vedeta, ultimele detalii despre starea de sănătate

Replica API 1 octombrie 2021 | 00:00 734

Monica Anghel a trecut prin momente cumplite, asta pentru că vedeta a fost depistată cu COVID-19 în urmă cu o săptămână. Artista a mărturisit că primele zile au fost foarte complicate pentru ea, căci s-a confruntat cu stări de amețeală, dureri mari de cap și alte simptome care i-au generat o stare permanentă de rău. Așadar, vedeta a anunțat recent care este starea sa de sănătate din acest moment, declarând că într-o săptămână va putea ieși din izolare, scrie spynews.ro

Monica Anghel se află de mai bine de o săptămână în izolare, asta pentru că a fost infectată cu COVID-19. Astfel, vedeta a oferit ultimele detalii despre starea sa de sănătate actuală, mărturisind că mai are de așteptat încă șapte zile până când va putea ieși din nou din casă.

Din nefericire, Monica Anghel se numără printre victimele nemilosului virus, COVID-19, astfel că din acest motiv, vedeta a fost nevoită să stea în izolare și să se trateze acasă pentru a se vindeca.

Așadar, chiar dacă la început nu a fost deloc ușor, căci s-a confruntat cu simptome grave, potrivit spuselor ei, acum vedeta se simte mult mai bine.

De asemenea, Monica Anghel a precizat în cadrul unei emisiuni TV că într-o săptămână va ieși din izolare și abia așteaptă acest moment. Totodată, artista a povestit că pe 21 septembrie a făcut testul pentru depistarea virusului care a ieșit pozitiv, apoi pentru a se asigura, vedeta l-a testat și pe băiatul ei, rezultatul fiind negativ.

Gigi Becali s-a numărat printre persoanele care i-au sărit în ajutor vedetei, așa că i-a trimis niște medicamente greu de găsit, asigurându-se că Monica Anghel se reface pe cât de repede posibil. De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, Monica i-a mulțumit afaceristului pentru fapta sa.

„Lucrurile sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână dificilă. De fapt, primele zile au fost chiar dificile, cu febră, amețeli, dar nu am avut complicații. Am avut o variantă ușoară a acestui virus. Aș vrea să le mulțumesc doctorilor și mai ales lui Gigi Becali care mi-a trimis niște medicamente ce se găsesc destul de greu. Cum a aflat că sufăr de acest virus, mi-a trimis imediat medicamentele. Sunt bine! Mai am de stat în casă încă o săptămână. Pe data de 21 mi-am făcut testul rapid și mi-a ieșit imediat pozitiv și ca să pot să fiu și în baza de date mi-am mai făcut unul a doua zi dimineață și am trimis imediat medicului. Băiatul a ieșit negativ, e bine”, a declarat Monica Anghel în cadrul unei emisiuni TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Izolarea te face tramvai
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272