REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
11.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Motivul pentru care Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: ”Am fost avertizată din toate colțurile…”

Motivul pentru care Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit: ”Am fost avertizată din toate colțurile…”

Replica API 19 aprilie 2022 | 23:36 1490

La distanță de o zi după ce au apărut imagini cu ea în club, alături de Alex Bodi, în timp ce dădea peste cap mai multe shoturi, Ema Uta a anunțat pe contul de Instagram că nu mai formează o relație cu celebrul musculos. S-a vehiculat că prezența unei foste iubite în peisaj i-ar fi zguduit lumea ”reginei machiajului”.

Fie nu are noroc, fie nu-i plac relațiile de lungă durată. Cert este că Alex Bodi este din nou singur, după ce Ema Uta a anunțat pe Instagram că nu mai formează un cuplu cu el.

„Pentru a mă scuti de viitoare posibile „atacuri”, presupuneri, strategii din partea presei sau a altor persoane, declar public că în acest moment nu sunt într-o relație cu cineva”, a fost mesajul ei.

Decizia a fost luată după ce cu o noapte înainte au avut, probabil, discuții despre una dintre fostele musuculosului. Atunci, paparazzi i-au surprins pe Ema și Alex Bodi în club, destul de reci unul cu altul. Mai mult, blonda părea că-și îneacă amarul în alcool, după ce a dat peste cap mai multe shoturi. Să fi fost prezența Biancăi Iordache în club, fosta iubită a lui Bodi, motivul pentru care Ema a simțit că ceva este în neregulă?

Cert este că ulterior ea a fost cea care a anunțat despărțirea, fără să facă prea multe comentarii pe subiect.

Ce spunea Ema Uta despre Alex Bodi la începutul relației: ”Am fost avertizată”

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ un an, atunci când Ema Uta spunea că a fost avertizată cu privire la Alex Bodi.

”Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă. Am fost destul de reticentă, dar după ceva timp de când am lăsat o perioadă să-l cunosc mai bine.

Am fost prevenită, avertizată din toate colțurile. Mă simteam vinovată, eu eram singură, nu depindeam de nimeni, nu știam ce se întâmplă de ce toată lumea a sărit pe mine. Au trecut cam 8 luni de când l-am cunoscut. Am lăsat timpul să treacă, am văzut ce fel de persoană e, de fapt. Am închis ochii la ce se spunea despre el și acum pot să spun că suntem ok”, a spus Ema Uta, conform ciao.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine stie cunoaste
1
0
ia-ti ba amanta din neam, sa zicem nevasta lu vartu...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212