REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mutarea lui Mazăre i-a reamintit lui Palaz de „conservele PSD”: Florin Gheorghe şi Florian Constantin

Mutarea lui Mazăre i-a reamintit lui Palaz de „conservele PSD”: Florin Gheorghe şi Florian Constantin

Replica API 24 februarie 2015 | 22:04 308

Îi ţine pumnii lui Cătălin Ivan!

Îi ţine pumnii lui Cătălin Ivan!

Claudiu-Iorga Palaz

Liderul formaţiunii locale a PMP, Claudiu-Iorga Palaz, e impresionat de la prea puţin spre deloc de plecarea senatorului constănţean, Alexandru Mazăre, din PSD. Fratele primarului Constanţei a anunţat, duminică, faptul că se va alătura formaţiunii iniţiate de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie. Palaz crede că acţiunea este o perdea de fum şi o tentativă a „grupării Mazăre - Constantinescu” de destabilizare a politicii locale şi de salvarea a propriei pieli, în contextul conflictului pe care Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu îl au cu preşedintele PSD, premierul Victor Ponta.

„O vrăjeală de babă de ţară! Pur şi simplu, nu este altceva decât că Mazăre, mă refer primarul sau PSD local, face ce-a făcut dintotdeauna din politica din Constanţa: îşi trimite conserve şi le blochează candidaturile! Constănţeanul nu e aşa de fraier încât să nu-şi dea seama că niciodată partidul la care a plecat frac-su primarului nu va face campanie împotriva lui Mazăre. L-a trimis pe frac-su acolo ca să blocheze încă un partid nou. Aşa cum l-a trimis la vremea respectivă pe Gheorghe (deputatul Florin Gheorghe – n.r.) pe la PDL sau cum a fost trimis şi Florin ăla (consilierul judeţean Florian Constantin – n.r.) sau cum îl cheamă, la PDL. Ăsta este stilul PSD, de a-şi trimite oameni în alte partide, pentru a şine blocate posturile. (...) Am văzut toată media constănţeană: „mamă, a plecat Mazăre!” N-a plecat, dom-le, nicăieri! A plecat din buzunarul stâng în buzunarul drept al unei îmbrăcăminţi. Atât a făcut. Hai să fim serioşi. Alexandru Mazăre, mamă ce sânge are ăsta în el şi ce mişcare politică a făcut, când ăstuia îi e frică să deschidă gura. Dacă nu îl chema Mazăre, avea vreo importanţă dacă pleca? Importanţa care i se dă senatorului Alexandru Mazăre e că îl cheamă Mazăre. Atât. Dacă nu îl chema Mazăre, era un anonim în Constanţa”, a spus Palaz, pentru Replica, convins de faptul că Ponta ar putea avea probleme serioase, în cazul unei candidaturi, cu europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan. „Problema e: va mai ieşi Ponta la PSD? Eu zic că va fi o bătaie mare şi că Ivan, chiar se va bate la ei acolo”, ne-a mai spus Palaz. Liderul PMP nu întrezăreşte vreo reformă în formaţiunea locală a PSD. I-a făcut praf pe mai toţi reprezentanţii şi susţine că PSD nu are pe cine să pună „în locul lui Mazăre şi Constantinescu”. „PSD, azi, nu are! În afară de parlamentarii care au fost făcuţi, ba tac-su lui Dobre (Mircea Dobre, tatăl – n.r.), care a avut contracte cu Primăria şi tot pentru că îl cheamă Dobre a fost trimis în Parlament; ba Dumitrache (Cristina Dumitrache – n.r.)a fost trimisă că e fata lui Dumitrache (Ion Dumitrache – n.r.), nu pe sabia ei; ba Mazăre, că îl cheamă Mazăre şi că e fratele primarului. PSD a omorât tot pe lângă el. În afară de Decebal Făgădău, care şi el are problemele lui şi are scheleţii lui în dulap, nu are (PSD Constanţa – n.r.) pe cineva la ora asta. Are o problemă mare de cadre. Nu vorbesc de „dinozauri” şi de cei care au schelete, Cristinel Dragomir, Cristian Darie şi alţii. Nu au clasă politică nouă, să reîmprospăteze”, a concluzionat Palaz, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108