REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Naomi Campbell, neschimbată la 51 de ani: "Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare"

Naomi Campbell, neschimbată la 51 de ani: "Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare"

Replica API 15 septembrie 2021 | 00:00 720

Arată incredibil! Naomi Campbell este mai frumoasă ca niciodată după ce a făcut tratamente pentru a-şi îmbunătăţi metabolismul. Nu se atinge de zahăr şi bea multă apă.

foto: Gettyimages

Fotomodelul Naomi Campbell (51 de ani) chiar nu îmbătrâneşte. Ea a pus recent o poză pe o reţea socială în care arată mai bine ca la vârsta de 20 de ani. Are trupul perfect şi nici măcar un rid. Vedeta a dezvăluit recent că şi-a făcut tratamente speciale pentru îmbunătăţirea metabolismului, în acest scop. Are un doctor personal, numit Serhan Schuscha care o ajută în acest scop. ”Acord cea mai mare importanţă sănătăţii interioare. De aceea, recent, am făcut tratamente speciale pentru a îmbunătăţi funcţionarea tuturor organelor interne”, a mărturisit vedeta. Naomi e preocupată de când se ştie să arate bine, scrie click.ro.

În tinereţe, când s-a lansat în cariera de fotomodel

De aceea, a avut ambiţia să scape de dependenţe şi, de atunci, nu mai pune niciodată gura pe alcool sau droguri. De asemenea, nu mănâncă dulciuri şi se hidratează foarte bine zilnic. Ea spune că apa este esenţială pentru a nu face riduri.

Vedeta, care are o avere de 60 de milioane de dolari, are de asemenea grijă să facă gimnastică în fiecare zi. De aceea nu s-a îngrăşat niciodată, are o carnaţie perfectă şi un foarte bun tonus muscular.

Deşi este şi acum frumoasă şi a fost întotdeauna apetisantă, Naomi Campbell nu a avut noroc în dragoste. Nu s-a căsătorit niciodată, deşi a avut nenumăraţi iubiţi celebri şi bogaţi, între care s-au numărat Robert De Niro, Eric Clapton sau Lenny Kravitz. Recent, Naomi şi-a împlinit însă marele vis de a deveni mama. În luna mai, anul acesta, celebrul fotomodel a anunţat că are o fetiţă, născută de o mamă purtătoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108