REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Năstase: 'Noi ne batem mai mult pentru cerealele ucrainenilor decât pentru cerealele noastre'

Năstase: 'Noi ne batem mai mult pentru cerealele ucrainenilor decât pentru cerealele noastre'

Replica API 6 august 2022 | 00:00 987

Fostul premier Adrian Năstase a apreciat joi, la Antena 3, că ideea solidarității europene începe să nu mai fie „fertilă” și să se formeze un curent „suveranist” care pune pe primul loc interesele specifice ale fiecărei națiuni.

Adrian Năstase

„Din păcate, NATO începe să aibe fisuri. Și Uniunea Europeană are fisuri. Noi avem naivitatea că trebuie să ne batem pentru interesele colective sau interesele altora. Așa cum, spre exemplu, în chestiunea cu circulația cerealelor din Ucraina, noi ne batem mai mult pentru cerealele ucrainienilor decât pentru cerealele noastre, care nu mai ajung pe barje și nu mai ajung în TIR-uri. Pe de altă parte nu știm să folosim astfel de leviere, astfel de elemente atunci când avem un anumit interes care nu se realizează de ani de zile. Mă gândesc la intrarea în grupul Schengen”, a declarat Năstase, scrie stiripesurse.ro.

„Noi ar trebui să înțelegem că s-a dezvoltat o ambianță suveranistă și ideea solidarității, unității europene și așa mai departe nu mai este atât de fertilă și ar trebui să fim conștienți de lucrul ăsta”, a adăugat fostul premier.

„Nu mai ajunge o singură umbrelă de securitate și de asta, după părerea mea, relația cu China poate fi în continuare foarte importantă", a mai apreciat Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai da din aripioare inutil, ca iar intri in colivie! vezi-ti de viata ta si de treburile tale. Parerea ta nu mai impresioneaza pe nimeni. Nu mai este necesara nimanui. Vorba celui de mai jos, nu mai ai credibilitate. Taci si umbla fericit. Acelasi sfat parintesc si pentru Petrica Roman. Acesta inca nu a fost inhatat, dar, daca mai apare mult pe sticla, parca vad ca va fi. Doi inutili, care au facut rau unei natiuni intregi. Acum emit cugetari de valoare... Vai de noi!
0
0
Bombonel sa vezi circ cand ne vom bate pentru oua.
0
0
se confirma inca odata ca pentru un politician de succes calitatile de baza sunt nesimtirea si tupeul!
1
0
Mai BOMBO poate ai uitat dar si tu te-ai luptat pentru ca petrolul romanesc sa ajunga la austrieci,ca sa dau doar un exemplu din ce s-a vandut din Romania sub conducerea ta;asha ca mucles ma si stai in banca ta,sau esti sadomasochist si iti place sa iti ei suturi in cur,pumni in gura,ect. La figurat vorbesc sa nu interpretezi motamo.
0
0
bai,nu mai promo ati toti lirnaiasii!nu.ti mai ajung milioanele furati,ai uitat cind nu te sculai din pat ptr maimputin de un milion euro spaga?dar ultimile spagi pe care le.a incasat truica si ti.a dat teapa,ce.ar fi sa povestesti despre astea?zi pirnaie?
0
0
Taci mai puscariasule, hotule, PENALULE ! STAI ASCUNS. Ai furat DESTUL, ai vandut tara. Ce credibilitate mai ai ?! Cine te mai baga in seama ???
1
0
Bey, de ucraineni n-ai voie sa zici nimic,
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108