REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Naţionala României ne-a răzbunat frustrările: 3-0 cu Ungaria!

Naţionala României ne-a răzbunat frustrările: 3-0 cu Ungaria!

Replica API 7 septembrie 2013 | 00:00 95

Urcăm pe locul 2 în grupă după un meci superb, dar şi incidente pe măsură în tribune

Urcăm pe locul 2 în grupă după un meci superb, dar şi incidente pe măsură în tribune

Meciul orgoliilor pe Arena Naţională din Bucureşti! Ziua de vineri a debutat cu imagini incredibile pe străzile Bucureştiului: huliganii maghiari au distrus tot ce le-a picat în cale, au vandalizat maşini şi terase, după ce au consumat băuturi alcoolice, iar apoi au sărit la bătaie la jandarmi şi la jurnalişti. În acest timp, presa din Ungaria titra că suporterii maghiari sunt agresaţi de forţele de ordine din Capitala României. Însă, nici suporterii români nu s-au lăsat mai prejos, mai exact huliganii români, care, nervoşi că nu sunt lăsaţi să-şi împartă pumni cu maghiarii veniţi să asiste la meci, au smuls borduri şi au aruncat cu ele în jandarmi. Tensiunile au continuat şi pe stadion, asta în timp ce naţionala României a început în forţă meciul, Marica marcând chiar din minutul 2 al partidei. În minutul 31 Pintilii a marcat al doilea gol pentru România! Chiar şi în aceste condiţii, suporterii, şi de o parte şi de cealaltă, au continuat violenţele. 400 de suporteri au fost evacuaţi. Au fost aruncate petarde, iar unii dintre suporteri au acuzat că jandarmii au devenit mult prea brutali, chiar şi cu spectatorii paşnici. Unii dintre spectatori s-au refugiat la pauza meciului în toaletele stadionului, de unde au fost scoşi şi daţi afară. În toată nebunia generalizată, un suporter român a fost grav rănit, iar un jandarm a ajuns în spital, fiind operat de urgenţă. Revenind la meci, în repriza a doua, minutul 88, Tănase a înscris al treilea gol pentru România, după un şut la colţul lung, la capătul unei acţiuni individuale superbe. Meciul s-a încheiat cu scor 3-0 pentru România, care urcă astfel pe locul 2 în grupă.

Echipa de start a României: Tătăruşanu - Măţel, Goian, Chiricheş, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Torje, Maxim, B. Stancu - Marica;

Rezerve: Lobonţ, Luchin, Papp, Ad. Popa, Tănase, Hoban, Gh. Bucur, Latovlevici, Alexe, D. Grigore, S. Lung.

Vlad Chiricheş este căpitanul echipei, pentru prima dată într-un meci oficial.

Echipa de start a Ungariei: Bogdan - Vanczak, Guzmics, Liptak, Kadar - Koman, Korcsmar, Varga, Dzsudzsak - Bode - Szalai;

Rezerve: Kiraly, Hajnal, Laczko, Szakaly, Lovrencsics, Elek, Nemeth, Fiola, Gyomber, Szabics, Megyeri.

Arbitru: Undiano Mallenco. Asistenţi: Roberto Del Palomar, Pau Devis. Rezervă: Carlos Gomez (toţi Spania). Observatori: Mike Foster (Anglia, pentru joc), Alfredo Trentalange (Italia, pentru arbitri).

Laurenţiu RADU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108