REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Năvodari poate avea cel mai tânăr primar din istorie. Dumitraşcu: "Orașul are nevoie de o nouă viziune"

Năvodari poate avea cel mai tânăr primar din istorie. Dumitraşcu: "Orașul are nevoie de o nouă viziune"

Replica API 12 martie 2020 | 08:46 13174

INTERVIU!

INTERVIU!

Are 27 de ani și este cel mai tânăr consilier local din cadrul Consiliului Local Năvodari. Deși i se reproșează că este prea tânăr pentru a deveni primar al orașului, Aurelian Costel Dumitrașcu susține că tocmai vârsta considerată "fragedă" este atuul de care beneficiază în încercarea de a schimba fața Năvodariului. De asemenea, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Năvodari este deschis pentru a intra într-o alianță cu celelalte partide de dreapta, recunoscând că singur va fi greu să se "ia la trântă" cu PSD-ul local.

Reporter: În primul rând, vreau să vă întreb de ce ați ales să candidați:

Aurelian Costel Dumitrașcu: Orașul are nevoie de o nouă viziune, de o mentalitate tânără. Sunt născut după Revoluție, nu am fost atins de sistemul de învățământ comunist și consider că vin cu o altă mentalitate. Încă din 2013 am făcut pasul spre politică, fiind nemulțumit de manipularea mediatică de la acea vreme.

Rep.: Care ar fi prioritățile în viziunea dumneavoastră?

A.C.D.: Cel mai important este ca administrația din Năvodari să ofere cetățenilor confortul pe care îl merită. Avem cartiere întregi fără canalizare, străzi neasfaltate, fără iluminat public. Beneficiază de transport public local doar locuitorii din centrul orașului și eu consider că de aici trebuie să plecăm. Următoarea administrație care va veni ar trebui să repare ce a lăsat în urmă actuala administrație.

Mai multe detalii veți putea găsi accesând video-ul de mai jos.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnilor, va agitati inutil, daca cititi cu atentie, acest individ recunoaste in articol, ca n-a fost atins de invatamant, fie el chiar si comunist. Aici ne aflam, promovam analfabeti functionali si oameni de joasa factura, in orasul Navodari iar noi cetatenii, voluntar, giram pentru ei, traim printre ei, uneori mancam cu ei din aceeasi troaca, fara a sesiza.
1
0
Plm altu nu putea veni dupa ce ca nu stie sa lege 2 cuvinte mai e si analfabet dar si scuipa cand vb, ba pollicule nevastata mai intreaba de mine ce draq toti ratati vin la primarie el a pierduto pe vulpita pe drum
0
0
Terminati cu aceasta gluma. Baiatul are probleme mari. Ce sa caute individul acesta in primarie ? Ce pregatire are ? 0 O facultate de care toata Constanta stie ca nu are valoare de un baiat care vinde televizoare. Serios ? Trebuie trimis acasa PSD ul dar nu cu o gluma.
3
10
Tot Matei iese primar !!!
2
11
pt prostanii astia care comentati aiurea Mate seful vostru ce scoala avea ???
13
2
asta i poponar
3
11
primaria navodari administeraza un oras cu un potential fantastic pe care locuitorii si edili sai nu il cunosc. pun placi stereotipice cu expresii banale ce spera ei sa prosteasca grosul votantilor din localitate. nu cunostintele de administratie sunt necesare. nu fac politica dar am vizitat multe orase cu potential similar. durerea mea este ca acolo merge si aici se inghesuie doar oamenii ce vor sa se afirme si sa se realizeze financiar. nu poti fi o persoana pregatita pentru asa ceva fara a calatori si a vedea cum fac altii lucrurile sa mearga. Nu este valoros cel ce face proiecte ci doar c
3
3
Din pacate vreau sa-ti spun ca nu si sanse sa ajungi primar,ptr ca eu am bani din evaziunea de la magazinele pe care le inchiriez la fraieri in centru si cu ei cumpar voturi ptr mn si Raducu.
4
8
Parca al vad pe Mazare acum 20 de ani....primii 4 ani au fost spectaculosi , dupa aia stim cu totii ce a urmat !
7
6
Nimeni nu s-a nascut invatat! Eu am incredere ca el o sa faca o treaba buna! Mult succes!!
13
7
Dumitrascu nu are pregatire administrativa , sa fii primar nu inseamna doar sa vorbesti cu oamenii pe facebook . Sa stii legislatie administrativa . el e un simplu vanzator, mai are de invatat !
7
8
... ba voi l-ati vota in continuare pe Iliescu daca s-ar putea.
10
3
nu are servici...ajutati-l si pe el ci un vot!
4
5
Votati Galbau prieten cu matei cu chelaru cu toti..poate mai daram niste garaje sa faca ginerele meu un bloc.
5
1
Luati draku Tolomacu acasa,,,
4
3
Bravo domnule Dumitrascu, de mult va apreciez si va doresc mult succes!
7
7
Vai de pula noastra,este hentz la tot, nu este in stare sa isi repare in casa si el vrea primar , vai de pula ta de Basist, iar ti-a platit Palaz articol la ziar ? Sau Comanescu ? Lumea trebuie sa stie ca esti doar o sageata care habar nu are ce inseamna administratia publica, cacat bolnav ma mir cum de nu te-au dat afara de la magazie de unde lucrezi
7
6
Ziar de rahat, acum se vede clar ca e pe bani. Cum naiba mai ziaristilor de 2 lei puteti pune o asa enormitate ca stire? Un paznic amarat, cu intelectul gainii zapacite sa conduca un oras? I-ati luat toti banii de salariu pentru articol sau a dat seful lui Palas cu toate ca la ce arici are in buzunare nu cred
10
10
nu are nici o sansa in fata mafiotilor mei!
2
8
Fivear prostul al dracu , confunda primaria cu frigiderul care il vinde el...
11
9
Mama ce misto ! Vom putea fuma iarba fara sa ne ferim de bulanii locali ai primariei ! PRIZATI ...votati... DUMITRASCU !!!
9
7
Imi place ca are placa pregatita.....oare pe ce a pus ochii si el...mai e ceva de furat la navodari?
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272