REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

NĂVODARI: un TÂNĂR din VASLUI s-a luat de o femeie, pe stradă! I-a pus mâna pe fund și i-a propus o noapte de AMOR!

NĂVODARI: un TÂNĂR din VASLUI s-a luat de o femeie, pe stradă! I-a pus mâna pe fund și i-a propus o noapte de AMOR!

Replica API 19 decembrie 2018 | 00:11 1603

Un tânăr din Vaslui și-a încercat ”norocul” și la Constanța! Acesta a acostat o femeie pe stradă, ziua, în amiaza mare, pe care a început s-o pipăie și să-i facă avansuri sexuale, propunându-i o noapte de amor. Femeia, după ce a scăpat de el, a sesizat Poliția. Individul a fost pus sub control judiciar, spunând că regretă cele întâmplate și promițând că nu va mai recurge la astfel de gesturi.

sursa foto: kleinezeitung.at

Mai exact, la data de 16 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Năvodari, care a reclamat faptul că ar fi fost acostată de un tânăr necunoscut, în timp ce se deplasa pe bulevardul Năvodari, în jurul orei 14.30, care i-ar fi făcut avansuri sexuale, în sensul că a prins-o și a început s-o pipăie pe fund, insistând că petreacă împreună o noapte de amor. Polițiștii constănțeni au identificat autorul faptei, în persoana unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Blăgești, județul Vaslui. Acesta a venit în județul Constanța de circa 3 săptămâni și muncește în construcții, fiind cazat undeva între municipiul Constanța și Năvodari. La audieri și-a recunoscut fapta, a spus că regretă cele petrecute și a promis că nu va mai recurge la astfel de gesturi, cu mențiunea că va pleca acasă, în Vaslui. Oamenii legii l-au reținut pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, introducându-l în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. La data de 17 decembrie a.c., polițiștii constănțeni l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care a dispus plasarea tânărului sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce o sa va mai doriti voi barbati adevarato care sa va pipaie pe cur !... La cat de pizdificati sunt tinereii de azi ca jumate sunt homosexuali , voi muieri proaste o sa dati bani grei sa sugeti o pula noduroasa de barbat heterosexual ! Iar fufa aia de la piata , sa mai taca draq , ca daca ala-i micsora chiria statea de bunavoie cu pizda in sus , grasana transpirata !
6
1
Cand o sa vina migrantii pe care Romania ii accepta semnand la ONU, o sa fie violuri in public nu numai vasluieni infierbantati. Atunci sa vezi mistouri. Ca migranti NU vor mai pleca inapoi.
5
1
Nou ce sa mai zicem, ca proprietarul spatiilor din piata centrala Navodari, Maruntoiu Ionel, ne pipaie, ne pune mainile pe buci si pe tatze aproape zilnic. Si nu putem comenta, ca ne mareste chiria. E un libidinos.
4
1
Pai nu se plang politicienii ca avem demografia in declin,dupa ce ca vrem ca patrioti sa dam o " mana" de ajutor natalitatii voi ne bagati la CARP!
8
2
Vad ca esti cu rucnialup dar vrei una si in gura. Te servim!
3
3
Bombeul a meritat? Macar sa fi pus mana pe ambele buci. Suntem un neam de Buciferi, nu degeaba Biserica Noastra Sfanta l-a premiat pe Craioveanu pentru faza cu Bucifer.
5
2
vaslui , un tanar ,prost crescut , needucat , vai de mama si tatal lui etc!!!!
14
3
din vaslui si a pierdut timp cu prezentarile si propunerile,sigur este din vaslui poate este numai naturalizat acolo
8
4
Stai sa inceapa migratia pe baza pactului semnat de Romania. Aia nu o vor mai intreba. Ziarele nu sufla nimic despre marsul antimigratie din Bucuresti. Doua mii de oameni nu reprezinta o stire, dar un pustan mai indragostit, da.
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108