REPLICA ONLINE CONSTANTA

12° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
12° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

NEATENȚIE în conducere și OPRIRE pe DN! Două mașini s-au făcut ACORDEON

NEATENȚIE în conducere și OPRIRE pe DN! Două mașini s-au făcut ACORDEON

Replica API 4 aprilie 2019 | 00:06 713

Un accident rutier a avut loc miercuri, 3 aprilie, pe DN39, între Eforie Nord și Sud. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 14.08, un bărbat în vârstă de 29 de ani a condus un autoturism pe DN 39, banda I, dinspre Eforie Sud către Eforie Nord şi ajungând în dreptul restaurantului Plaja Azur, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară condusă în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat, de 45 ani. Aceasta era oprita pe partea dreaptă a carosabilului, având luminile de avarii în funcţiune. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 45 ani. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu l-am lovit ca daca a pus avariile m am gandit sa ii si fac avaria sa nu consume bateria degeaba
0
0
Boii si coardele care opresc cind li se scoala,sa iasa dracului din carosabil.Asa te loveste in spate o drogaloaica beata sau un cocalar prost.
0
0
Vreau cat mai multe radare pe sosele
1
2
In Romania chiar poti sa faci ce vrei pe sosele!!! Este discutabil si nu se stie daca cel ce a oprit a avut sau nu vreo defectiune, insa boul care a venit din spate fara sa se uite pe unde merge merita sa stea pe bara cativa ani si sa plateasca o amenda usturatoare!
1
0
Pun pariu cu orice bou de pe aici, ca ala nu a avut defectiune, ci voia sa opreasca acolo, si daca pui avariile, strada e a ta. Deci, moraliceste, bine ca i s-a dus curul.
5
3
inca o dovada ca au permise si orbii nu numai analfabetii
6
1
Bai dragutilor....indiferent daca ala avea voie sau nu sa stationeze pe prima banda...cel care vine din spate ar trebui sa se uite in fata..logic nu?? Mai ales ca acolo e un drum drept iar in perioada asta nu e aglomerat. In concluzie vina ii apartine in totalitate marelui dobitoc care a intrat in el pentru ca visa la cai verzi pe pereti.....
12
1
Dar ochi ? Ochi ai ? Ca daca mergi si cu viteza si cu facebook in fata pe telefon e cu totul alta discutie. Nu ai voie ca pe un drum drept cum e intre eforii sa spui ca -nu ai vazut-. Nu vezi ce e in fata ? Mergi mai incet sau pune-ti ochelari. Sau poate faci slalom printre masini ca aia merg incet de prosti iar tu esti jmecher, faci depasiri si pe stanga si pe dreapta ?
11
1
Opririle si stationarile neregulamentare pe avarii ar trebui drastic pedepsite , foarte multe accidente din acest motiv !
11
1
Nu este de glumit, dar persoana cu utilitara nu cred ca o sa mai opreasca pe avarii cat de curand.
9
1
Nenorociti gaozarii istia,beti ,drogati
7
1
Autoturismele circula cu o viteza exagerat de mare intre cele doua Eforii ! Din cauza vitezei prea mari, este imposibil sa eviti un alt autoturism care stationeaza !
4
6
chiar ca masina de carton
2
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212