REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicholas Hoult se alătură distribuţiei viitorului film din saga „Mission: Impossible“

Nicholas Hoult se alătură distribuţiei viitorului film din saga „Mission: Impossible“

Replica API 13 ianuarie 2020 | 00:00 433

Nicholas Hoult

Actorul britanic Nicholas Hoult va face parte din distribuţia viitorului episod al celebrei saga de acţiune 'Mission: Impossible', relatează EFE.

Hoult şi-a anunţat joi prezenţa în viitorul film pe contul său de Instagram, reţea de socializare care a confirmat şi prezenţa în scaunul regizoral a cineastului Christopher McQuarrie, care a realizat deja 'Mission: Impossible - Rogue Nation' (2015) şi 'Mission: Impossible - Fallout' (2018) şi va regiza şi viitoarele două episoade ale cunoscutei saga cu Tom Cruise ca protagonist.

McQuarrie, laureat cu Oscarul pentru cel mai bun scenariu original cu 'The Usual Suspects' (1995), va scrie şi scenariul viitoarelor două filme. Potrivit publicaţiilor Variety şi The Hollywood Reporter, Hoult va juca rolul personajului negativ în 'Mission: Impossible', deşi acest aspect încă nu a fost confirmat.

Se prevede ca cel de-al şaptea film din seria 'Mission: Impossible' să ajungă în cinematografe în 2021, în timp ce al optulea episod să fie lansat în 2022. Niciunul dintre cele două filme nu are încă titlu oficial. Cele şase filme din această saga de acţiune au avut încasări în întreaga lume de 3,5 miliarde de dolari.

Hoult a fost văzut recent pe ecrane în rolul lui J.R.R. Tolkien, autorul volumelor 'The Lord of The Rings', în filmul biografic 'Tolkien', alături de Lily Collins.

El a fost de asemenea prezent în 'X-Men: Dark Phoenix', ultimul lungmetraj din seria 'X-Men' care a primit critici împărţite şi a avut rezultate dezamăgitoare la box-office. Hoult a avut un an destul de complicat, având în vedere că era unul din protagoniştii filmului 'The Banker', considerat una din mizele cinematografice ale Apple.

Totuşi premiera a fost amânată pe o perioadă nedefinită de timp, după ce au apărut acuzaţii de abuz sexual împotriva fiului persoanei pe care se bazează 'The Banker'. Hoult face parte din trioul de protagonişti, alături de Anthony Mackie şi Samuel L. Jackson, ai acestui film regizat de George Nolfi ('Birth of the Dragon', 2016).

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108