REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
15.2° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Nicolae CIUCĂ - PREMIER interimar

Nicolae CIUCĂ - PREMIER interimar

Replica API 8 decembrie 2020 | 00:33 3996

Premierul Ludovic Orban a susţinut luni o declaraţie de presă la Palatul Victoria, prin care a anunțat că demisionează din funcția de premier. În locul său a fost numit (interimar) Nicolae Ciucă.

„Am luat decizia sa-mi depun mandatul de prim ministru. Decizia pe care am luat o are un obiectiv foarte precis. Odată exprimata dorința cetățenilor trebuie demarate formarea unui Guvern. Negocierile trebuie sa ducă la un Guvern de centru dreapta care trebuie sa fructifice oportunitățile pentru fiecare dintre români.

Îmi închei mandatul după un an și o lună. Românii, alături de ceilalți cetățeni ai lumii, s-au confruntat cu o pandemie și o criza economică fără precedent.

Plec din funcţie cu conştiinţa datoriei împlinite.“ a precizat Orban.

„Pe 6 Decembrie, romanii care au participat la vot au decis componenta viitorului Parlament. Obiectivul pe care îl am este acela de a construi o majoritate parlamentara care sa nu cuprindă PSD. Guvernul după demisia mea, va fi condus de un membru al cabinetului care va fi desemnat de președinte.

Ludovic Orban

Demisia mea vreau să arate un lucru limpede. Nu mă cramponează de nicio funcție. Nu pun condiții. Am convingerea ca în zilele ce vor urma negocierile vor duce cu adevărat la un guvern care sa aibă capacitatea de a duce România înainte, de a pregăti relansarea economică a României după ce vom trece de pandemie.

Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în grele bătălii pe care le-am dus.

Orice măsură pe care am luat-o, chiar dacă a generat efecte negative pentru oameni, a fost luată pentru a apăra viața romanilor și locurile munca ale acestora. PNL va avea capacitatea de a da guvernul României, care să realizeze saltul de care are nevoie România.

Nu mă cramponez de funcția de prim-ministru, vreau ca negocierile care vor urma să ducă la un guvern format din formațiunile politice de centru-dreapta care susțin cu claritate orientarea euroatlantică a României“ a adăugat Ludovic Orban.

Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă numit premier interimar

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele prin care ia act de demisia lui Ludovic Orban din funcţia de premier şi îl desemnează prim-ministru interimar pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă.

M.P., A.V., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt prost, era de asteptat
2
1
nu cred puneti scroafa prim ?!! hahaha !
1
0
Va dati seama dragi Constanteni, ne a ridicat la gradul numaru pe tara ca focar, acest prefect, numa ca sa dea el bine la partid! Si ca rasplata ce sa vezi! Va primii din partea guvernului de sarbatori un mare platou cu p....i! Rau e sa fii prost si sa ti bati joc de un oras intreg!!!!!
7
1
Lasati comentariile si bagativa capetele in cacat cand trebuia sa iesiti la vot nu ati iesit acum plangeti ca a iesit AUR PSD PNL. ORICE CETATEAN ARE DREPTUL SA VOTEZE CUM VREA. Ca au iesit batrani bravo lor ca tineri dorm. Trebuie introdus in costitutie ca au drept de vot cei cu minim 8 clase
6
3
dar cine plateste imprumuturile astronomice?
4
2
Frumoasa iesire din decor,au papat toti banii primiti de la UE cu pandemia iar acum parasesc terenul cu fruntea sus si ''demisia'' de onoare. Rusine,ma uit si la comentariile anterioare si nimeni nu intelege substratul,toti se jignesc intre ei in functie de afinitatile lor politice iar astia indiferent de culoarea politica ne lasa in curul gol dupa care parasesc scena cu capul sus si aplauzele de rigoare.
14
1
Ca pe un caine.
6
2
Si SICTIR si acelui imbecil de Marcel Vela !
12
1
un gest de onoare poate il face si presedintele Romanie ,oare si acum PSD e de vina , pacat am ajuns o tara de slugi ptr alti care ne conduc de afara si am devenit moneda de schimb si piata de desfacere a produselor lor,
12
3
Stii cum se zice...ai grija ce-ti doresti! PSD va avea parte de o Pandemie mai grea ca in 2020 peste cateva luni...
3
8
PSd-istii tot prosti, inalfabeti si tot comunisti raman. Au noroc cu pandemia ca au venit prea putini oameni la vot. M--ie PSD.
8
13
Nu mai vedeti voi 24 la suta niciodata cred ca asta a fost maximu oricum jumatate erati psd isit
7
6
iar ia fotut Teodosie Mche in cur si a facut partid si sa pisat pe ei ,toata lumea stia ca BOR este in spatele marelui partide de AUR hai ura ca ia va chisat in freza popimea
8
5
pana sa discutam ce merita o sa vedem ce primeste de la acest ghiveci de partide care se vor lupta pe ciolan in detrimentul fraierilor care au pus botul la fbk si au uitat prea repede!!!
10
3
Du-te invartidu-te cu tot cu klaus si rares bogdan.
11
5
Bune boschi pa ne intalnim cind ne vedem
4
3
Ludovic, sigur ai luat tu decizia asta?
21
4
Bine ai facut.
11
5
Drum bun, cale batuta! Sa te intorci cand te voi chema eu! M--e PNL!
17
5
nu vrei sa iei decizia sa te lasi si de baut ?
20
4
Singura lui decizie buna.
23
4
muieeee pnl
18
5
Din surse si D nu Perfect urmeaza sa si dea demisia de onoare, fiind direct raspunzator de carantinarea Constantei!
27
4
iti iei jucariile si pleci la crama? trebuie sa faci un raport de activitate tata sa vada si romanii ce ai facut in perioada asta, ce dezastru lasi in urma ca sa stie ce urmeaza inca 4 ani
31
6
Tara asta, poporul asta, nu merita nimic! Merita PSD, PCR, UDMR si aia cu poponarii! Sictir be!
18
12
psd sa fiti fericiti ca poporul din care va trageti Va scot din parnaie pe liviu si puteti sa-i sugeti pula 4 ani de acum incolo.
8
13
De vina este PSD
17
11
ciolos prim ministru , impus de serviciile secrete franceze !
21
9
Deci urmeaza primministru usr
8
13
depus mandatul. Sa vedem daca il aproba Iohanis.
10
8
Sunt pnl-ist adevarat. Dar nu pot nu-mi ascund amaraciunea: Orban a fost cel mai prost premier pe care l-a avut romania
31
9
Nu mai vreau sa sug pula lui klaus si la tot pesedeul din romanica
15
8
Nu il iei si pe Arafat?Dar pe Iohannis?
32
6

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407