REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nicolae Pescaru, fostul comandant al Poliției Mangalia, și-a pierdut postul de consilier la Costinești! De ce l-a dat afară PSD!

Nicolae Pescaru, fostul comandant al Poliției Mangalia, și-a pierdut postul de consilier la Costinești! De ce l-a dat afară PSD!

Replica API 17 noiembrie 2018 | 23:47 1563

Prefectul Județului Constanța, Dan Jeacă, a semnat ordinul prin care se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Costinești al lui Nicolae Pescaru, ales pe listele PSD, organizația locală Costinești, în anul 2016. De asemenea, prin același ordin, locul său de consilier local a fost declarat vacant.

Ordinul prefectului județului Constanța a fost emis în temeiul prevederilor Legii 393 /2004, privind statutul aleșilor locali, cu modificările și completările ulterioare, conform cărora „calitatea de … consilier local încetează de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului, în cazul pierderii calității de membru al partidului politic sau al organizației minorităților naționale pe a cărei listă a fost ales”, PSD în cazul lui Nicolae Pescaru. Decizia de încetarea a mandatului de consilier local a avut la bază sesizarea organizației județene PSD Constanța, transmisă instituției prefectului în luna noiembrie a.c. Pescaru a fost exclus ca urma a lipsei activității sale în cadrul organizației, dar și pentru că nu a plătit cotizația. Cel care îl va înlocui este Iulian Petcu, supleant pe lista PSD.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stia ce-l asteapta daca nu-l mai satisface pe Horia ! Nu il plangeti ,omul era in lumea lui si in sedintele de consiliu.Horia a simtit ca nu-i mai este catel si trebuia sa scape de el si cum eutanisierea nu-i valabila la om a gasit solutia ca doar este prieten bun cu prefectul.Vom vedea reactiile multora !
0
0
mortul asta pe ziar?
0
0
inseamna ca are dubla resedinta pentru ca altfel locuieste in mangalia str rozelor,consilier de costinesti
1
0
singurul repros la adreaa unui om sa fie acela ca ii plac femeile e de noaptea mintii. inseamna ca aici s-au strins doar labagii si nefututele. vai de capu vostru!
1
1
Mai latrati mult pe aici?
0
0
pentru admiratoarea ii transmit asa: o femeie daca se plinge ca e neplimbata, poate sa isi faca sepuku in fata mertanului pina o sa fie bagata in seama. doar ca admiratoarea nu e femeie ci e un postac imbecil care poate e pidosnic si e cu rahatu la cur incit nu isi declina identitatea. scirba si sila de asemenea javre
2
0
Stop psd psd interzis de lege
3
2
Cu mine n-ai vrut Nicule sa te plimbi cu mertanul doar pe GICA de la plafar o plimbai si inca o mai plimbi, Grija ca te vad, Te pup Nicu.
6
0
Dexter, stim ca asa o sa fie. Eu atita prostie in comentarii n-m vazut in viata mea.
2
4
Ii spuneau ratatatul orasului
7
1
Era oricum un om slab!
9
1
Domnule Pescaru la ce te-ai fi asteptat din partea domnului Horia ? Mai ales ca a aflat te-ai manjit pentru 500 lei pe care i-ai primit de la primarul Cristea cu iz de mita !Chipurile bani pentru medicamente lui baba Rada, mama d-voastra care l-a sabotat la alegerile din 2016 fiind alaturi de PSD facand campanie electorala cu rezultate ca ai iesit consilier.Sa te dai de partea PDL-ului in sedintele de consiliu cand stiti ce dizgratie a fost timp de doi ani intre d-voastra si primarul Cristea 1Horia are dreptate sa fiti dat afara ca pe o masea stricata ,jucati la doua capete.RUSINE !
10
2
Horica, curand vine si randul tau!Doar ca e posibil ca tu sa fi exclus in alta parte.
14
0
La psd-ei era bun, la astia, toate panaramale sunt bune!
16
4
Nicio pierdere.Omul era praf.
24
0
Se credea mare sef era doar un ratat afemeiat prostanac
26
2
Daca si in institutii cum este politia se pun sefi pe criterii politice,ma cam cac pe el de stat. Profesionalism si dedicatie meseriei,nu ragaieli si pupincurisme de partid,asta trebuie acolo,dar in Romania asa e traditia,sa fim condusi haotic ,barbar si sa se scuipe lozinci tembele.Toate partidele sunt de mare cacat ,cum a fost si partidul communist din care s-au desprins si liberalii,si pesedeii,si taranistii,toti bolovanii care se dau destepti dar sunt doar tupeisti si tradatori de neam,ca altfel nu se explica picajul tarii cu toate resursele ei cu tot.
33
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108