REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Nicușor Dan, primul mesaj pentru bucureșteni în calitate de primar

Nicușor Dan, primul mesaj pentru bucureșteni în calitate de primar

Replica API 27 septembrie 2020 | 00:23 1987

Nicușor Dan a avut un prim mesaj adresat bucureștenilor. El îi asigură pe cetățenii capitalei că va începe schimbarea în bine a administrației locale.

Nicușor Dan

„Vreau să-i asigur pe bucureșteni că vom începe schimbarea în bine a administrației. Bucureștiul are oameni pregătiți, oameni care au reușit în mediul privat, iar cu o capacitate ca a lor nu putem face nimic altceva decât să reușim.

Noi vom colabora cu toți pentru că trăim într-o lume complexă și Primăria nu poate fi condusă în stilul Elena Ceaușescu. Primăria este partenerul vostru.

Sunt probleme care nu pot fi rezolvate decât cu ajutorul Guvernului. Vreau să îi asigur pe bucureștenii care m-au votat că Bucureștiul e și al lor și îi chem să fim parteneri în proiectul pe care îl vom începe peste câteva zile”, a precizat Nicușor Dan, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa faca un kkt, va tb sa stea cu curu la toti labagii galbeni jilaviti , securistii au fost , sunt si vor fi la ciolan in romanistan. Sculati.va odata sclavilor , singurul drum spre libertate trece pe la Curtici
1
2
o sa curga apa calda si la fantana arteziana de acuma
2
1
Pleaca ai nostri,vin ai nostri,bucurestenii raman tot ca prostii!Nicusor Ban o sa faca fix o..pwla!
3
1
PSDeii Judecati condamnati, banii luati inapoi. Pe ei pe mama lor, au furat banii tarii si i-au dus in alte tari, tradatorii Romaniei.
2
2
Au pus-o aia bine infipti la tata Capitalei...
1
0
"Sunt probleme care nu pot fi rezolvate decat cu ajutorul guvernului". Cam asta a spus si Fierea cu CETurile. Dar Plicusor spunea altfel. Chestia e ca, dupa uniunea asta de circumstanta la primaria Bucuresti, PNL intelege ca nu-l mai poate ajuta pe Plicusor. Altfel, votul politic din decembrie va fi foarte mare, la nivel national, pentru USR. Si nu-si permit asta!
0
1
Prostimea isi merita prostiii.
7
6
Se pipi asta pe toti bucurestenii o sa dea vina pe cei dinainte la fel ca toti politicienii va ti dus la vot ca prostii
12
4
opulaingura
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272