REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
29.2° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Niște soldați ruși aflați în misiune s-au oprit să facă un grătar și să bea ceva și au detonat din greșeală o grenadă

Niște soldați ruși aflați în misiune s-au oprit să facă un grătar și să bea ceva și au detonat din greșeală o grenadă

Mariana MURAT 21 septembrie 2023 | 00:00 1429

Trei soldați ruși au murit într-o explozie provocată de o grenadă, în timp ce erau în misiune, dar s-au oprit să facă un grătar și să bea.

Niste soldati rusi aflati in misiune s-au oprit sa faca un gratar si sa bea ceva si au detonat din greseala o grenada

Cei trei făceau parte dintr-un grup de cinci bărbați care au primit permisiunea de a pleca de la bază timp trei zile pentru a livra echipamentul. Soldații au apreciat că au timp berechet pentru a-și îndeplini misiunea, așa că au închiriat pentru o zi o casă în Rossoș, de pe strada Chapaev, ca să facă un grătar și să bea pe îndelete.

Numai că pe măsură ce goleau sticlele nu s-au mai înțeles așa bine și au început să se certe, au spus vecinii. În cursul serii de sâmbătă, când scandalul s-a întețit, s-a produs o explozie puternică, ulterior stabilindu-se că aceasta fusese provocată de o grenadă, care, cel mai probabil, a fost detonată din greșeală. Înainte de explozie, doi dintre soldați au intrat în casă și au scăpat nevătămați, însă cei trei rămași în curte au murit. Primele echipaje au intervenit la fața locului abia în dimineața următoare, după ce locuitorii din zonă au descoperit ce s-a întâmplat.

În apropierea cadavrelor se văd urmele chefului, între care și o tigaie. Autoritățile locale au confirmat că trei persoane au murit în Rossoș, în urma exploziei unei grenade. Nu au fost făcute precizări suplimentare, dar pe rețelele sociale se speculează că cei trei soldați care au rămas afară și s-au luat la ceartă fie s-au amenințat între ei cu grenada, fie au declanșat-o din greșeală. Voronej este o regiune rusă din apropierea Ucrainei, iar Rossoș se află la aproximativ 100 km de graniță, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
plina de betzivi mwisti !!!
9
2
sunt niste boschetari
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510