REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

NOAPTE DE POMINĂ la PSD! Dăncilă a demisionat, Ciolacu este noul preşedinte interimar

NOAPTE DE POMINĂ la PSD! Dăncilă a demisionat, Ciolacu este noul preşedinte interimar

Replica API 27 noiembrie 2019 | 09:31 349

Noapte cumplită la PSD! Şedinţa în care s-au confruntat susţinătorii lui Marcel Ciolacu de la Buzău cu mâna de oameni care a mai rămas lângă Viorica Dăncilă, s-a încheiat după multe ore de tensiuni, ţipete, lacrimi şi suspine!

După mai multe răsturnări de situaţie, după cuvinte grele şi presiuni puse de Lia Olguţa Vasilescu, spre exempu, cea care a gestionat campania la prezidenţiale (!!!), Viorica Dăncilă a acceptat să demisioneze!

Aşadar, Marcel Ciolacu este noul președinte interimar al PSD, după ce Viorica Dăncilă a demisionat, iar Biroul Permanent Național a fost dizolvat!

"Paul Stănescu este secretar general, iar funcția de președinte executiv, cea ocupată de Eugen Teodorovici, care a refuzat să demisioneze, nu mai există", ne-a transmis un social-democrat care a luat parte la şedinţă.

Ciolacu: Dăncilă e preşedinte la organizaţia de femei

Din conducerea interimară mai fac parte acum liderii organizaţiilor Teleorman, Mehedinţi, Gorj, Giurgiu, plus alte câteva organizaţii, nu şi Constanţa.

La finalul şedinţei, au ieşit la declaraţii Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu şi nu numai.

"Aș vrea să mulțumesc doamei Viorica Dăncilă. Este pentru prima oară când eu am participat la un Cex în care toți liderii și-au spus opinia. Un CEX matur, pe fond. Cu toții ne-am asumat multiplele greșeli și am spus că trebuie o resetare a partidului", a spus Ciolacu. El a mai precizat că Dăncilă rămâne în conducerea partidului, ca preşedinte la organizaţia de femei. "Nu a căzut nici un cap la partid", a spus Ciolacu.

"S-a supus luna februarie pentru acest congres. Eu cred că este un mandat și o obligație pe care trebuie să o urmăm", a mai precizat Ciolacu.

În cadrul aceleaşi conferinţe, Viorica Dăncilă a explicat şi de ce a demisionat, după ce anunţase, anterior, că nu va face acest lucru! "Fiecare coleg și-a spus opinia despre alegeri, dar și despre cum putem ieși mai întăriți pentru a câștiga alegerile locale și parlamentare. Am înțeles opinia că trebuie să își asume cineva. Nu e un moment de slăbiciune, ci de demnitate și am înțeles că trebuie să demisionez. Am făcut tot ce mi-a stat în putință ca să obținem un rezultat bun. Se dorește o resetare a partidului și asta presupune o altă echipă, un alt program, o altă viziune. Le spun că din această echipă va face parte și Viorica Dăncilă", a spus fostul premier.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va dati seama ce fel de oameni sunt aia care au vazut in panaramele astea tot ce are Romania mai bun si i-au laudat non-stop, incepand de la binomul penal TARICEANU. DRAGNEA si pana la Viorica,Olguta,Codrin,Nicolicea,Ciolacu etc,ori au fost prosti ori interesati sa ii pupe pe astia in cur.
0
0
prea multa libertate i sa dat lu olguta, dar stati linistiti, inca putin si plecati acasa
2
0
Un fleac, ia ciuruit. La Constanta, cand se striga demisia? Alioo, nea felics, cine raspunde pentru rezultatele dezastruoase?
2
0
aceeasi marie cu aceasi palarie.aceeasi oameni flamanzi si lacomi.paul stanescu sa ne vorbeasca depre caracatita din DUMNEZEUL ACHIZITIILOR si sa ne explice cum a fost posibil asemenea jaf national.un partid in care se invart aceeasi oameni in care lipsesc oamenii tineri si proiectele moderne de viitor.in ritmul asta se autodesfiinteza
2
0
are ciolacu asta!!!
2
0
Cum necum tovarasa Veoreca s-a mentinut vreo 2 anisori in fruntea tarii si partidului unic care numai e unic.Adicatelea e o performanta pt. o persoana cu IQ-ul sau...si ca sa enervam pe toata lumea sa stiti ca copii nostri vor invata despre ispravile Vioricai,in manualele de istorie
4
0
Organizatia interlopa PSD vrea sa ramana cu ce a furat si sa nu raspunda de dezastrul tarii.
8
1
Sper ca la congres sa fie o razvratire generala si sa dispara din fruntea social democratilor aceste fete de care ni s-a acrit. Da vina tineri destepti si cu multa carte care sa reformeze tot pe model european.
3
4
Ce fata de proasta are Dancila !
10
2
Ce fata de interlop are asta
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212