REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
11.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Noua avocată a șoferului drogat de la 2 Mai este vedetă pe TikTok. Video

Noua avocată a șoferului drogat de la 2 Mai este vedetă pe TikTok. Video

A.C. 25 august 2023 | 00:00 32375

Familia șoferului drogat care a omorât 2 studenți în stațiunea 2 Mai a angajat un nou avocat. În cursul zilei de joi, 24 august a.c., avocata s-a prezentat la sediul IPJ Constanța, acolo unde l-a vizitat pe Vlad Pascu. Nu a dorit să facă declarații. „Nu fac declarații! Vă dați seama că dacă voiam să dau declarații, ieșeam până acum cu un comunicat de presă”, au fost singurele cuvinte ale femeii.

Noua avocata a soferului drogat de la 2 Mai este vedeta pe TikTok. Video

Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, are un nou avocat, Sorina Ionela Stoica. Avocata este din Constanța și este foarte activă pe rețelele de socializare.  Deși femeia și-a făcut contul de TikTok privat, în spațiul public au apărut filmulețe în care avocata își face „reclamă” într-un mod neobișnuit. Cu Codul Penal în mână, într-o costumație sumară, fredonează cuvintele cunoscutei melodii „Viața noastră” de la BUG Mafia feat Adriana.

Noua avocata a soferului drogat de la 2 Mai este vedeta pe TikTok. Video

Sorina Ionela Stoica este din Baroul Constanța și are 13 ani experiență. La ieșirea din sediul IPJ Constanța, avocatul nu a vrut să dea nicio declarație. În acest context, în spaţiul public au apărut imagini provocatoare cu noua avocată a lui Vlad, care îşi face reclamă pe TikTok într-un mod mai puţin obișnuit.

Aceasta a postat zeci de clipuri pe TikTok, inclusiv din destinații exotice. Într-un alt clip, cu Codul Penal în mână şi într-o costumație sumară, avocata fredonează cuvintele cunoscutei melodii „Viața noastră” de la BUG Mafia feat Adriana.

„Tu dormi? Nu dormi!
Dacă știi frate să furi, fură tu cum știi!
Dacă poți frate să bei, atunci bea tu pentru toți!
Dacă ai omorât un om, scapă tu cum poți!”, sunt cuvintele fredonate de tânăra avocată devenită vedetă pe TikTok.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drogatul ala întra în sevraj. Are nevoie de droguri ușoare cu care sa se mai calmeze. Cum el este în arest... cine oare poate sa îl ajute?
4
0
Un sofer de 19 ani care se drogheaza de la 13 ucide.Parintii au fost camatari.Ce avocat putea sa aiba decat tot cineva asemeni lor.?
11
0
Cred că va face și asta copii in pușcărie , așa cum și Borcea a făcut , parcă și Borcea a ciocanit niste judecătoare? Parcă așa îmi aduc aminte....
7
0
Ancaonda asta nu este avocat .Un avocat nu intra intr-o instituie cu fusta scurta o palma pana la c*r.Jarteau asta penala i se vede breteau de la sutien.Coarda cu ugerele ataranad pana la pamant la vedere. Rumega o p**a in gura.Zdreanta zeflemista,nu raspunde la intebari s-a pisat pe presa,televiziuni,pe toti.Un avocat adevarat are obligatia sa raspunda presei putere in stat.La ma-ta la amantu'1 ,2 mergi asa imbracata sile intorci curul si ignori ..c***a penala platita din banii nostri...rapandula asta se crede pe mosia ma-sii si face ce vrea.Toate curvele ca asta sunt asa? c***a ca asta reprezinta cetatenii.c***a asta trebuie sa ajunga la Poarta Alba numai pentru cat a mintit asta nu are ce cauta in avocatura.La bariere pe Aurel Vlaicu sunt toate ca asta.Asta nu a fost la ala a fost sa "rumege" sa o mulga ,sa s**a...Japita asta face asta i-a facut pe toti din breasla de ras.Otreapa ca asta platite ,mituite ii scapa pe nemernici.Ce a spus pe Youtube nu trebuie sa mai profeseze.
16
4
Ce tarif are?
10
2
Saraca matracuca, a confundat centura cu sediul politiei!
16
4
asa client asa aocata , ca in serialul las fierbinti , ha , ha , ha de fapt e realitatea romaneasca si ar trebuiii sa plangem , nu sa radem ... speram sa vina unii care sa schimbe aceasta realitate . dar cine ?
18
1
E bine daca il reprezinta asta ,sigur va sta 30 ani la zdup !!! Vai mama ei !!!
18
2
ce declaratii sa faca para suta sata, pretena cu lizeta? ea trece direct pi treaba , cu microfonu, . si pi la spati, in usa un caz similar este , dar o drogata in cauza, Yau dat pe Viata pedeapsa, sper si la noi sa fie asa..? sau vor gasii k nu tro tuar ? fi miar scarba de drogatu ala, dar as pamamnt pi el..bahh
8
3
Buna BUNACYUNEA halyeash MAYMUTZYKA toata !!
6
3
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază, care latră...contra cost!!!
12
11
E cald al naibii, voi cum voiati sa se imbrace, sa se infofoleasca din cap pana in picioare, credeti ca au aer conditionat la politie pentru arestati?
11
12
Unde naiba veteti voi piesa ma? E doar o grasanca cu buze de vitica.
20
3
ahh bruneto lua-te-as in banana , n-ai sa ma uiti in viata ta
15
1
Avocat ca si in alte meserii :medic ,hotesse de l air , profesor etc impun o tinuta decenta .Cum a ajuns aceasta persoana sa faca justitie ???
25
1
Asa intra un avocat in sediul IPJ-ului ? Dobitocul de serviciu cu 4 liniute pe umar , cum ai permis accesul in institutia statului imbracata asa ? Fratilor in ce tara traim ? Unde iti este roba , mapa/servieta ? Fereasca dzeu
36
2
MADAM AVOCAT A FACUT BATATURI LA GENUNCHI CATI COPII CRUZI A INGHITIT
32
0
avocata nu stiu cita minte are,dar e buna RAU
18
4
O parașută vrea să acopere un criminal Mafia și Corupția e la nivel înalt în statul r*mân O țară cu munte și mare făra bunastare drogați și criminali la plimbare poliția nu are dosare mafia e mare
25
2
E piesa gagica.
14
7
Cu aceasta tinuta se poate intra in sediul Politiei Constanta??? Da, sa retinem asta!
29
5
Ce tinuta de p******a are, in profesia ei nu stie de tinuta, vestimentatie, atitudine, mai merge si cocosata cu sanii balangaindu-se. Asta face de ras breasla avocatilor.
50
1
Ce frustrată....ce pot face filtrele din femeie..păi sacul și a găsit petecul..la asemenea familie de drogați și hoți asemenea reprezentantă....cu arătarea asta jigniți centuristele...si ca studii a facut la Facultatea de studenți..SRL Șaguna și Spiru.....Politia nu aveti un cod vestimentar?! Pot veni oamenii cu ținută de plajă la voi?
46
3
Nebuna asta, specialista în țeavă fără mâini, gaoaza.... E belea
38
3
Sunt Oharnelian. Cea mai tare avocata. PE MIne trebuiau sa ma aleag, cu tot cu opinia mea juridica. Si nu se mai punea problema de tinuta sexy. Fugeau toti de groaza din primele secunde. Fugeau si criminalii din arest. Nu mai publica nimeni nici-o poza - fugeau toti.
13
11
Asta rezolva cazurile doar prin s**t
30
4
Ce e si cu gioarsa asta rupta n c*r
31
6
Avocata cine știe câți zeci de judecători cunoaște din pat...deci nu poate fi refuzată ....o sa primească cu suspendare ...
35
6
Dna avocat arata bine rău, fata de avocata lungu ( fosta dutescu) ana maria, care su cuplează cu unii cu 25 ani, mai tineri, sa nu uite fenomenul
33
4
are onlyfans?
33
1
Nu inteleg: in Barou nu exista niste reguli de eticheta, reprezentare si conduita!? Prin afisarea cu o tinuta total nepotrivita, chiar indecenta, aceasta cucoana mi se pare ca trage in ridicol toata breasla!
61
2
Aveti ancredere!
18
4
Cum MA sa te duci asa la arestul politiei? Bai si cand STII ca te filmeaza.Ce fel de mesaj vrei sa transmiti? Femeie in total firea de 40+ ani si mergi de parca esti pe varianta. Ba da n-ai Nicio rusine? Sau poate VREI sa te faca oamenii "p******a" . Poate ai fetis cu a fi umilita public.
63
2
Daca este sa scape,il scapa instanta de judecata,nu avocata! Daca este eliberat, in secunda doi ,,zboara" peste hotare ca fiul lui Iorgulescu!
43
1
Vlad voi fi alaturi de tine voi veni la penitenciar si iti voi aduce sapun si vaselina :))
36
1
Toata breasla stie la ce e priceputa Sorina. Tot baroul face misto de ea, acum face toata tara. Dar cat de p***t sa fie ta su drogatului sa o angajeze?!:))
55
0
Nu mai scrieti ma Beizadeaua!, inseamna fii de principe nobil!!! Spunetii Jighodea Criminala, jarteaua, martzafoiu, delicventul, marlanul etc etc. Sunteti oameni cititi nu?
48
3
Faceți o confuzie, avocata asta nu a terminat la Spiru, a făcut dreptul la Șaguna.
40
1
Nu stiu cum arata in roba, dar in qurva ii vine perfect.
62
3
s-a-nbracat bine femeia pe caldura asta, nu vedeti ce cald este, canicula
34
3
Scrie-ți aiureli. La Spiru chear se face școală trebue să ânveți altfel nu treci
18
31
Ala este un criminal A omorat niste oameni nevinovati.
37
0
I-au plătit părinții o prostituată, să aibă în arest.
59
3
E bună rău haita!
32
3
Vai de pasarica ei și de codul penal scos din chiloți după un sex anal...Dreptul la Spirus Teparus,Spaguna și alte bancomate de emis diplome
53
4
Ce aveti ma cu femeia,este reprezentativa pentru justitia Romana,sau voi sperati altceva,nu vati obisnuit inca cu justitia din Romania si oameni ei.
51
4
Sa te duci ma la arest îmbrăcată asa, mai mult dezbracata, ce reguli aveti mai Glugă de coceni voi acolo ?
68
2
Asa ziariști, asa articol, asa cititori, asa comentarii. Asta-i nivelul. Felicitări Replica!!!
25
41
Pustiul primeste ce merita!
38
0
Asta e angajata sa i-o s**a procurorului si judecatorului ca la final sa ii scoata pe toti tinerii vatamati in accident tapi ispasitori, ca erau pe carosabil, ca nu aveau ce sa caute acolo..si uite asa Iorgulescu are coleg de camera in Italia.. f.g.m Romania cu suspusii tai. Daca iese lakele asta flausat nevinovat, jur ca ma imbat, droghez, rad in cap, si in p.l goala si 2 cutite intru peste ei in parlament. Scapa cine poate
47
6
Si uite asa, discutia s-a mutat la avocata. Nu la drogat, nu la bcco, nu la legaturile dintre infractori si politie! Se cheama inginerie sociala. Deja subiectul initial se pierde…..
61
2
Zici ca e asociată cu lizeta closeta
45
1
@CRISTOPHER Doamne din articol are acelasi tarif ca ma-ta.
11
18
Doamna avocat Sorina Ionela Stoica, as dori sa știu cât costa sa ma reprezentati si pe mine de vre-o doua trei ori ? Vreau pe "ochelari " !
55
2
pedala la blana i-as da
26
0
penal la penal trage. Iar tinuta ei inspiră profesionalism... de centură evident!
69
1
Nume de cod: Petruta, cautare pe youtube... Petrov stim cine e, da' Petruta, vedeti acolo cine e
33
1
parasuta asta e avocat ... vladut avea nevoie de .. si parintii plini de grija au trimiso pe asta cu balcoane silicoane
42
0
Doamne ce fata de centurista are .
59
2
Cumparator fidel de la vecinul meu.LA corupt si pe fiul meu.Am sesizat Politia dar au spus ca nu au probe.Ce sa mai cred???????? Cati copiii sa mai omoare? Individul se numeste Ionesc Florin zis Foame...vinde droguri de ani huni de zile...aloooooooo Politiaaaaaa
31
1
Sa fii aparatorul unui individ drogat care a produs un accident groaznic in care au murit oameni spune multe despre caracterul infect ai individei. Nu ma mira, musca la rahat trage.
57
6
Era la produs doamna , domnisoara avocat ? Tinuta este una foarte speciala
67
4
Pe tiktok e activa, aici era muta
45
2
Femeia e buna pe instanță. Arata prea bine asta e problema voastră
24
43
Asta face de râs breasla avocaților...ce mamele are ....buuuun....până aici este foarte bine ...țara de corupți și c***e , se mărită și se culca cu bărbați pentru bani , curvele
42
6
Cine e m uista ? Pare cunoscuta e de pe centura
38
8
Sa o s**a la judecători, poate asa îl lasă liber !
30
6
Asta e ramona din baru Viena na ce dracku vbim aici
27
5
Asta mi a s**t o acum citiva ani !
30
8
O p******a
20
8
Adica bunpty bumpty asta este avocata drogatului? Fiti serosi, asta la cum este imbracata este doar de pe strada cu felinarul rosu.
63
2
Ma mir ca nu e ion cristian hahahh
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212