REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Noul MEGANE Sedan a fost lansat la Constanţa! VIDEO

Noul MEGANE Sedan a fost lansat la Constanţa! VIDEO

Replica API 15 octombrie 2016 | 00:05 358

Renault a lansat Noul MEGANE Sedan în România. La Constanța, evenimentul a avut loc vineri, 10 octombrie 2016, la ora 13.00, la reprezentanța RENAULT cu sediul pe Bulevardul Tomis 393, Constanța.

Directorul general al Reprezentanţei Dacia Renault Nissan Constanţa, Constantin Olteanu, a deschis marele eveniment RENAULT. Noul model propune un nivel de echipare și un pachet de tehnologii unice în segment, fiind disponibil în trei versiuni de echipare: Life, Zen și intens. Prețul de pornire este de 14.800 euro (cu TVA). “Noi astăzi completăm sectorul C al gamei Renault cu Noul MEGANE Sedan. Model care a făcut istorie. Vechiul Megan a fost făcut în 35.000 de unități. Noul model a fost prezentat la salonul auto de la Paris. Este o mașină de concepție nouă, venind să completeze toată gama Renault, care este o gamă în totalitate nouă, iar MEGANE Sedan este vedeta noastră. Urmând acest weekend să descopere și piața constănțeană.” a declarat inginer Cristocea Cristina.

Având la bază platform modular CMF C/D, variant SEDAN a fost gândită, proiectată și dezvoltată în paralel cu versiunea hatch, lansată la începutul anului 2016. Astfel, aceasta beneficiază de calitățile dinamice (șasiu, tren de rulare, gamă de motoare), confortul și tehnologia versiunii cu cinci uși. Interiorul este spațios și confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de până la 550 dm3. Cu designul său dinamic și seria de echipamente și tehnologii de segment superior, noul model vine cu o propunere inovatoare care îi permite să se poziționeze ca punct de reper în categoria berlinelor compacte. Noul MEGANE Sedan este mai mult de atât, spun reprezentanții companiei. El este mai mult decât o versiune cu patru uși a modelului, acesta distingându-se de concurenții săi prin proporțiile sale și design-ul ce se apropie de silueta unui coupe.

De asemenea, versiunea sedan propune sistemul multimedia R-LINK 2, un adevărat centru de comandă cu touchscreen de 8.7 inch. Unic ăn segment, ecranul oderă un confort similar utilizării unui smartphone sau a unei tablete.

Totdată, noul MEGANE Sedan oferă în funcție de versiunea de echipare și beneficii care fac viața mai ușoară, ca de exemplu, Easy Trunk Access (ETA) – un sistem unic în segment pentru deschiderea hands-free a portbagajului, prin detectarea mișcării piciorului sub bara de protecție spate; climatizarea automată și volanul încălzit.

Noul model moștenește multe elemente stilistice de la versiunea hatch, care îi permit să se diferențieze de restul modelelor din segment. Proporțiile sale desenează o siluetă elegant, iar identitatea luminoasă specific blocurilor optice față, în forma literei C, contribuie la aspectul dinamic al modelului.

Toți cei care își doresc să testeze Noul MEGANE Sedan sunt așteptați la evenimentul de lansare, în rețeaua autorizată Renault, în perioada 14-16 octombrie 2016. Înscrierile la eveniment și la drive test se pot face în showroom și on-line prin intermediul paginii speciale promotii.renault.ro. Cei care se înscriu on-line sunt așteptați în orice showroom Renault în acest weekend, 14 – 16 octombrie pentru a-și valida înscrierea și pentru a participa la drive test. Odată validați, sunt înscriși automat în concursul de timp tombolă pentru a câștiga premiile MEGANE Sedane.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cica "a declarat inginer Cristocea Cristina" ! Hai da-o dracu' de treaba, ati facut-o si inginer pe schioapa aia proasta!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108