REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Noul şef al Inspectoratului în Construcţii, Cruceanu: Vom demara controale în sudul litoralului

Noul şef al Inspectoratului în Construcţii, Cruceanu: Vom demara controale în sudul litoralului

Replica API 23 august 2011 | 00:00 175

De ce un gălăţean la IJC? A fost preferată o persoană "fără nisip în ochi"

De ce un gălăţean la IJC? A fost preferată o persoană "fără nisip în ochi"

Noul şef al Inspectoratului Judeţean în Construcţii Constanţa, Petrişor Cruceanu, s-a instalat pe post. El a făcut şi o vizită la Prefectura Constanţa, apoi s-a instalat în birou, astăzi fiind ziua în care directorul IJC are programate audienţe cu cetăţenii. "Nu este vorba că oamenii au venit la audienţe ştiind că sunt eu, ci este ziua de audienţe chiar azi, şi existau cetăţeni înscrişi pe listă, cu diverse probleme", a declarat, pentru "Replica", Petrişor Cruceanu. Noul şef a mai spus că

una dintre temele cu care a venit la conducerea inspectoratului o reprezintă starea clădirilor din sudul litoralului. "Mai exact va fi organizată o comisie din reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean în Construcţii şi cei de la Gardă care vor verifica cum arată clădirile din sudul litoralului, dacă sunt întreţinute", a spus acesta. Menţionăm că pe lista clădirilor jalnice din sudul litoralului se înscriu cu brio cele ale fraţilor Micula.

A fost preferat un şef la Construcţii "fără nisip în ochi"

Ce anume îl recomandă la conducerea IJC pe fostul luptător? Ei bine, Petrişor Cruceanu spune că a venit să managerieze activitatea instituţiei, prin urmare nu contează că nu are experienţă în domeniul construcţiilor: "Un manager bun poate să se ocupe şi de vândut aparate foto, iar apoi să treacă la afaceri cu ouă, maşini etc. şi să facă faţă ". El a mai adăugat că numirea unui şef de la Galaţi, fără legătură cu judeţul Constanţa, a venit ca urmare a faptului că se dorea o persoană care să nu aibă "nisip în ochi". "Ştiţi cum e, cei de la Constanţa se cunosc între ei, aşa că s-a preferat varianta cuiva care nu cunoaşte pe nimeni aici, nu are afaceri sau prieteni aici", a comentat Cruceanu.

Vom reveni.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108