REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
13.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Novak Djokovic, infectat cu noul coronavirus

Novak Djokovic, infectat cu noul coronavirus

Replica API 24 iunie 2020 | 22:15 1518

Novak Djokovic este cel de-al patrulea sportiv care a participat la Adria Tour testat pozitiv la COVID-19.

Pe rând, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus. Novak Djokovic, considerat responsabil pentru consecinţele organizării Adria Tour

Liderul mondial este considerat acum responsabil pentru tot ceea ce s-a întâmplat. Djokovic a revenit la Belgrad şi a fost testat şi el, iar rezultatele au fost anunţate azi. Alexander Zverev şi Marin Cilic, alţi doi sportivi care au participat la Adria Tour, au fost testaţi şi ei, iar rezultatele sunt negative.

"Djokovic, criticat pentru organizarea evenimentului", titrează New York Times, care scrie că sârbul se confruntă cu un val de contestatari.

În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.

La primul turneu, de la Belgrad, spectatorii din tribune nu au păstrat distanţa socială şi nu au purtat măşti. Jucătorii s-au îmbrăţişat pe teren, iar Djokovic a postat apoi fotografii cu o petrecere a jucătorilor după meciuri, potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta inseamna sa fii idiot. Sa ai sute de milioane de euro si sa crezi in covid ; nevasta sa a declarat ca de vina ar fi 5G.....asa ceva......arata ca degeaba ai bani, daca esti prost...asa mori.
0
0
Istericilor sunt oameni care nu au nici o problema de sanatate desi sunt infectati cu rahatul asta de Covid! Pana la urma tine de sistemul imunitar al fiecaruia!!!
3
3
un bou si un mascarici
3
4
Toti care au avut covidul cu greu au mai vorbit apoi despre infectie. Iar cei care au vorbit erau speriati, unii traumatizati. Aceasta infectie da accidente vasculare. Deci se poate scapa sau se poate muri la fel de usor. Gripa nu da accidente vasculare. Gripa nu a omorat nici un medic. Covidul este un virus mortal, lucru care nu se spune pe fata, din aceasta cauza aceasta infectare masiva a celor care iau virusul in ras.
8
4
suprafata adevarul. Sunt convins ca tpti acesti jucatori de tenis vor trece peste covid19 mai usor decat peste o gripa. Iar declaratiile lor nu vor putea fi inabusite. Acest virus nu este mai periculos ca unul altul gripal sezonier. Acest sezon a fost al gripei covid19. Toti se vor vindeca in 10 zile fara spitalizare. Si nimeni nu va muri daca au grija sa nu interactioneze cu persoane in varsta cu imunitatea slabita. Bravo Nole! In 10 zile vei da peste bot tuturor interesatilor in panica covid19.
4
5
Mare idiot, vezi ca virusul se extinde vertiginos, si tu Nole la valoarea si renumele tau organizezi turnee. Parca esti venit din jungla , nu de la Monte Carlo.
6
4
Ca toti sarbii,un bou acest Djokovici
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272