REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Nu i-a plăcut în arest la domiciliu; s-a întors la pușcărie, că era mai bine

Nu i-a plăcut în arest la domiciliu; s-a întors la pușcărie, că era mai bine

Virgil STOIAN 9 iulie 2023 | 00:00 3120

Costel M. se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat, alături de fratele său, într-un dosar penal aflat pe rolul Tribunalului Constanța. Din nefericire pentru el, în momentul în care lucrătorii Poliției Murfatlar au făcut verificările de vigoare la domiciliul acestuia, Costel M. nu a fost de găsit. Din această cauză, bărbatul a fost acuzat de evadare, urmând să execute o pedeapsă privatorie de libertate.

Nu i-a placut in arest la domiciliu; s-a intors la puscarie, ca era mai bine

Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 07.05.2022, în jurul orelor 23:40, lucrătorii Poliţiei Orașului Murfatlar, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat verificări la domiciliul lui Costel M., persoană ce se afla sub  măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Constanța, ocazie cu care acesta nu a fost găsit la domiciliu. Cu ocazia verificărilor efectuate la domiciliul acestuia  au fost identificați fratele și mama acestuia, care au declarat faptul că nu cunosc unde se află Costel M. Bărbatul a revenit la domiciliu în data de 08.05.2022, în jurul orelor 01:30, ocazie cu care a declarat lucrătorilor de poliție faptul că în perioada în care a fost plecat de la domiciliul în care executa măsura preventivă a arestului la domiciliu s-a aflat în parcarea din spatele blocului BA6, în care locuiește. Ulterior, Costel M. a recunoscut săvârşirea faptei reţinută în sarcina sa, menţionând că în acel moment era disperat să facă rost de bani în vederea achitării prejudiciului din dosarul în care se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Nu i-a placut in arest la domiciliu; s-a intors la puscarie, ca era mai bine
Instanța a apreciat că inculpatul prezintă pericol social întrucât atitudinea inculpatului denotă indiferenţa acestuia față de obligațiile impuse în sarcina sa de către instanța, respectiv de a nu părăsi domiciliul unde execută măsura preventivă. Pentru aceste considerente, magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Costel M. la 6 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de evadare. Sentința a fost dată pe 22 iunie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poza cu homosexuali
2
0
Gunoaiele societatii pe taxele noastre, cate un glonte pentru fiecare.
4
0
În pușcărie sta la "culcare" si este întreținut de pe banii prostilor, nu sa pună "osul la treba"!!! Dacă avem politicieni ca DNA "Mac-aca-ovei"-ca la ce sa ne asteptam???
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468