REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.8° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.8° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Nu mai respectă nimeni nici un semn de circulație, în zona Delfinariu! Video

Nu mai respectă nimeni nici un semn de circulație, în zona Delfinariu! Video

Replica API 8 februarie 2022 | 11:34 1625

Semnele de circulație din Constanța au devenit tot mai inexistente pentru unii șoferi. Fie că fac drumul obișnuit spre casă, sau se grăbesc să ajungă în alte locații, aceștia nu exclud varianta de a scurta traseul prin diferite căi, mai puțin legale. Chiar dacă accidentele rutiere s-au ținut lanț în ultima perioadă, asta nu-i sperie pe teribiliști. Un caz recent a fost înregistrat în intersecția de la Delfinariu. Instructorii auto sunt de părere că schimbările legate de semnele de circulație în Constanța sunt de bun augur.

Vineri , 4 februarie a.c., în intersecția de la Delfinariu, un șofer își semnaliza intenția de deplasare spre stânga, deși semnele de circulație arătau destul de clar că această manevră este interzisă.

Șoferul, ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, nu s-a lăsat ”înduplecat” de semnul de circulație, așa că a făcut ce a crezut el că este mai bine.

Întreaga scenă a fost filmată de un alt participant la trafic, ce s-a arătat amuzat de ambiția șoferului Loganului.

Amintim că accesul deplasării spre stânga în intersecția strada Zorelelor cu bulevardul Mamaia a fost posibil până în data de 7 octombrie 2021. Atunci intersecția a suferit câteva modificări, așadar, pe strada Zorelelor au fost amenajate 2 benzi de ieșire în bulevardul Mamaia și 2 benzi de intrare din bulevardul Mamaia, și totodată interzicerea virajului la stânga de pe strada Zorelelor pe bulevardul Mamaia.

Ce spun instructorii auto despre schimbările semnelor de circulație în oraș

Un instructor auto din Constanța, a declarat pentru reporterii Replica de Constanța că modificările privind circulația în oraș sunt bune, iar pentru elevi, acestea nu constituie un disconfort. Problema generală ar fi legată de drumurile nereparate.

Schimbările legate de semnele de circulație în oraș sunt bune, iar pentru elevi, acestea nu reprezintă un inconvenient. Drumurile nereparate în schimb, prezintă un pericol și creează un inconvenient pentru toți participanții la trafic”, a declarat A.A., instructor auto, pentru reporterii Replica de Constanța

Video:

Maria ONICĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Saracul asta are RCA la City Insurance he he .
3
2
Vrem sa stim cine a aprobat sa se inchida str. Primaverii, cine sunt beneficiarii lucrarilor si pe banii cui se fac acele lucrari? Sa ne raspunda City Managerul Constantei!
10
0
Gluga asta de la IPJ nici acum nu s-a sesizat ca intersectia de la Delfinariu nu este reglementata bine. Voi presa nu ia-ti adus la cunostinta despre acest lucru ca ati fost informati de n ori.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108