REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Nu sunt destui medici în Mangalia? ANL construieşte un bloc special pentru ei!

Nu sunt destui medici în Mangalia? ANL construieşte un bloc special pentru ei!

Replica API 14 octombrie 2017 | 00:44 571

Agenţia Naţională pentru Locuinţe construieşte în Mangalia un nou bloc. Se estimează că imobilul ANL va fi gata în vara anului 2018. Construcţia de pe strada Oituz a stârnit şi interesul unui mare magazin, care a depus documentaţia în vederea unei investiţii. Este vorba despre Profi, care va deschide un nou magazin în zona amintită. Revenind la blocul ANL, el este destinat exclusiv specialiştilor din sănătate.

"Există un deficit de specialişti în sănătate. Această problemă a fost transmisă la Bucureşti, iar când ANL a decis să contruiască un nou bloc în Mangalia, a stabilit că el va avea ca destinaţie specialiştii din sănătate. Adică, atunci când va fi gata, unităţile medicale din zonă vor putea angaja oameni cărora le vor putea pune la dispoziţie şi locuinţe. Blocul ANL va avea 16 unităţi locative", a explicat viceprimarul Mangaliei, Dragoş Angelescu.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vezi interlopii ce diplome de medici au si ce ocupa ei acest anl si ce l mai pune la chirie! mi e greatza
2
0
cunosc , legat de blocurile ANL, ca apartamentele din aceste blocuri au fost ocupate de oameni sus pusi, primarii, consilii judetene, cei multi si saraci , ca apoi sa fie inchiriate sau cumparate si vandute. La noi totul, dar absolut totul, ascunde un ''TUN''
3
0
Orasul este in coma si nu are mult pana moare,pentru ca efectiv nu are sanse de viitor bun. Nimeni si nimic nu arata cu adeevarat si nu sub forma de lozinci,ca ar fi ceva sanse in urmatoarele trei,patru decenii.Mai bine faceti cimitire,vor muri multi,tinerii vor continua sa plece,chiar si cei mai putin tineri deja se cara unde vad cu ochii.Oras periculos,nesigur,fara investitii,la ce rahat sa vina zeci de medici sau alti oameni de calitate?
3
0
tampitul de primar , nu a fost in stare sa dea in folosinta un bloc anl construit de pe vremea lui Tusac.Si acum blocul care a fost devastatde hoti, se afla sub paza, bani cheltuiti aiurea,..
2
0
Construiti spitale moderne ,dlor!Medicii vor veni sa lucreze intr-un spital modern,intr-un oras curat si sigur ,intr-un oras civilizat.Terminati cu momelile astea comuniste!
4
0
sa vedeti ca jumatate din angajatii primarie or sa faca cursuri de asistenti medicali si vor primi apartamente gratis acolo....
5
0
Este o investitie f necesara, sper ca pe lista de prioritati sa nu fie si Piciu, Silviu Mocanu, Gheorghe Romica, etc ca si ei sunt un soi de medici si nici amantele lor
3
1
Sa vedeti cum or sa dea buzna medicii in Mangalia. Daca aud cei din strainatate,or sa vina cu miile,o sa fie concurs pentru ocuparea unui alartament la Aneleu. Renunta si la salarii,doar sa vina in cel mai frumos si sigur oras de la malul oceanului planetar. Blblblblblblbl !
3
1
Faceti si spitalu ok lasati dracu blocurile ca matii futut mult cu blocuru si in ct astia numa blocuri viseaza
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108