REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O ANGAJATĂ a SPITALULUI Județean și-a MINȚIT fostul iubit că are CORONAVIRUS

O ANGAJATĂ a SPITALULUI Județean și-a MINȚIT fostul iubit că are CORONAVIRUS

Replica API 9 noiembrie 2020 | 00:21 7801

Adriana L., o angajată a Spitalului Județean Constanța, a cerut un ordin de protecție împotriva fostului ei iubit, după ce acesta a amenințat-o că o să vină la locul de muncă să-i facă scandal, o să-i strice reputația, că are filmări în ipostaze indecente, că o să îi dea foc la mașină, o să o taie pe față, o va bate, o să-i distrugă viața și că o să se ducă la părinții acesteia, acasă, să le spună anumite lucruri intime, care ar putea schimba reputația femeii în fața acestora. Ca să scape de el, femeia i-a spus că este infectată cu coronavirus, însă nici așa nu a reușit să scape de el.

Cum s-au petrecut evenimentele

Cei doi au avut o relație, Lucian O. locuind pentru o perioadă, la Adriana. L. acasă. După ce bărbatul a plecat în Anglia, femeia a pus capăt relației, lucru care a dus la amenințări cu moartea din partea lui Lucian O.. Pe fondul acestor amenințări, Adrian L. i-a comunicat bărbatului că este infectată cu coronavirus, pentru ca acesta să nu mai vină la ea acasă. Lucrurile s-au petrecut exact invers, bărbatul întorcându-se din Anglia ca să aibă grijă de fosta lui iubită. În seara aceea, reclamanta s-a dus cu el în pat, a întreținut relații intime cu el, pârâtul i-a spus că trebuie să o verifice cum știe el, să vadă dacă a atins-o un alt bărbat. În următoarea zi, în momentul în care i-a cerut bărbatului să părăsească locuința, acesta a agresat-o fizic, părăsind locuința doar atunci când Adriana L. a spus că o să cheme poliția. Femeia nu mai suportă această situație și a cerut un ordin de protecție pentru ea și pentru copilul ei minor.

Din probele administrate se disting două fișiere audio în care Lucian O. este auzit spunând: „te ucid pe tine și pe toți cei cu care te întâlnești” iar în cel de al doilea reclamanta îl întreabă ce are de gând, iar pârâtul îi răspunde că o poate urmări pentru că așa vrea el, pentru că nimeni nu îi interzice acest lucru.

Ce a spus instanța

Probele administrate în cauză, constând în înscrisuri și înregistrările audio ale convorbirilor telefonice dintre cele două părți, pe care pârâtul le-a recunoscut în fața instanței, demonstrează existența unor manifestări de violență verbală și psihologică exercitate de pârât asupra reclamantei, în zilele de 31.10.2010 – 02.11.2020, de natură să pună în pericol integritatea psihică a reclamantei. Prin urmare, din probele administrate în cauză, rezultă că pârâtul a exercitat acte de violență prin provocarea de stări de tensiune și de suferință psihică reclamantei.

Instanța a decis emiterea ordinului de protecție pentru o perioadă de 6 luni de la pronunțarea hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, prin care a dispus: obligarea pârâtului de a păstra o distanță minimă de 100 m față de reclamantă, de domiciliul reclamantei precum și interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod al pârâtului cu reclamanta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai sem, mare dobitoc esti !
2
0
Din start o punem sub acuzare pe ea,nu ai voie sa inregistrezi persoane la telefon pe aplicati de pe google play.daca instanta a luat act de dovezile astea este o mare PROBLEMA,FOARTE MARE
0
5
Poate nu a vrut sa se mai futa cu el
5
0
vai vai ce stire
4
1
Daca tusea cand o lua in gat , inseamna ca sa atins de ea . Bai ce lume proasta , ce idioti . Pai femei si barbati abunda in lumea asta . Sunt la un clic distanta .
6
0
Trebuia sa spuna ca are sculament.
11
0
da ma, chiar ce metoda de verificare o fi avut ala? chiar sunt curios, cum a verificat? a masurat-o sa vada daca-i largita? daca s-a facut cat galeata?
9
1
Asa le trebuie la panarame, daca le scarpina-n pixda. Colcaie spitalul de asistente arzoaice. Ce la mai frecam in blocul operator de la etajul 4.
15
6
Multi prosti pe lumea asta...
9
0
Ce metoda de verificare o fi avut individul ,sigur i-a bagat termometrul in fundulet !
12
0
Un subiect normal pe fituica asta, futaiuri cu minciuni ca in telenovele.
15
2
adriana de ce nu ai vrut pula de medic?se dau si iau puli in spitalul ala si tu cauti prin afara.
14
4
Se fot cu barbati si maine ii baga la garda
14
10
Ma-ta da, foarte buna.
21
2
Era buna de pula?
8
16

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108