REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 27 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6315
16.3° Constanța Luni, 27 Martie 2023 Anul XX Nr. 6315

O bătrână de 83 de ani din Constanța a sunat la 112 că moare de frig în casă

O bătrână de 83 de ani din Constanța a sunat la 112 că moare de frig în casă

A.F. 29 ianuarie 2023 | 00:00 4035

O bătrână de 83 de ani din Constanța, rămasă singură pe lume, a sunat recent la serviciul de urgență 112 că moare de frig și de singurătate în casă. Cazul a fost adus în atenția opiniei publice de un constănțean care încearcă aproape zilnic să ajute femeia, alături de colegii săi de muncă.

O batrana de 83 de ani din Constanta a sunat la 112 ca moare de frig in casa

„Este greu de înțeles și acceptat...dar se întâmplă în zilele noastre și în țară noastră! Această măiță a sunat la 112 că moare de frig și singurătate în casă... nu mai are pe nimeni... i-a murit băiatul, soțul, fratele și sora... singură pe lume la 83 de ani! Sunt împreună cu colegii aproape în fiecare zi lângă acest suflet lăsat pe pământ de bunul Dumnezeu!, este mesajul constănțeanului.

O batrana de 83 de ani din Constanta a sunat la 112 ca moare de frig in casa

Postarea a primit zeci de aprecieri și de comentarii de la constănțenii dornici să ajute femeia aflată în dificultate.

O batrana de 83 de ani din Constanta a sunat la 112 ca moare de frig in casa.

O batrana de 83 de ani din Constanta a sunat la 112 ca moare de frig in casa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Murim cu totii de frig!!!! RADET SI PNL ISI BAT JOC DE NOI!!! De ce NU AVEM CALDURA????? Caloriferele sunt caldute si afara e zapada.
6
0
In ochii opiniei publice imaginea poliției primăriei este sifonata,pardon, plină de noroi. Este o vorbă statul nu da nimic dacă nu ceri.Sunt persoane in primărie care au în fișa postului aflarea și ajutorarea persoanelor bătrâne singure bolnave.Nu fac nimic stau la birou,insa daca îi întreabă șeful au dosarul plin de activități fictive.Un rol ar trebui să-l aibă și preoții.Cea mai amarita biserica din Constanța are 4-5 preoți care vin pe la casele enoriașilor de Crăciun de boboteaza și de paste pentru a aduna prima de porc și de celelalte sărbători.Nu-i interesează bătrânii doar buzunarele să fie doldora.De la Paste până la Crăciun nu vei mai vedea un preot să se intereseze de vreun om lovit de soartă .Instituții sunt dar angajații lor au inimi de piatră .
6
0
sa zisul militian de fapt fost paznic vrea sa pozeze pt imaginea politiei locale...dacă o vedea pe strada nu o ajuta în veci.un jeg de om aia e ala
5
2
Bai baieti, articolul trebuia sa se adreseze Directiei de Asistenta Sociala a Mum. Cta, este caz social, ce face asistenta sociala? nimic ca si in celelalte cazuri!!! Primare ...trezirea, este in subordinea ta DGAS UL, de ce nu o intrebi pe madam Poptile ce face!!...rusine voua care conduceti MUNICIPIUL
13
1
cu politistii dar pare mai degraba articol de promovare a politiei decat de compasiune; serviciul 112 este de kkt - are dreptate STROMELEAG - de ce nu a fost trimis DGASPC ? nu pentru asta iau banii ?
12
2
nu mai incercati sa ne prezentati militienii ca fiind oameni !!!
10
4
Sa o gazduiasca STUPAR D. Romeo din Eforie, ca el fura curent si apa , are bani numai din furtaciuni din astea... cu ajutorul aitoritatilor!!
9
3
Hai nu mai fiti asa de suparati . Avem totusi o Romanie educata condusa de plagiatori . Va rog sa nu mai fiti asa de suparati . In epoca pnl , psd , se fura de ne sar capacele . Tot le numeam noi ciuma galbena , ciuma rosie . Acum sau unit ca sa fure mai bine si sa nu se mai dea in gat .
21
2
Dati cazare in case de lux la ucrainieni, ca sa nu stea pitzipoancele in frig cand vin de la shopping cu jeep-anele. Huoooo!
35
102
Acelasi articol si la telegraf..replica ziar de impachetat morcovi
19
0
83 de ani ameninta ca da in cap, cauta pe yt M-A AMENINTAT CA MA OMOARA ca sa il vezi pe viteaz
2
16
Statul imbuibeaza pensiile nesimtite de militari de peste 20000 de ron pe luna, lumea sta la coada sa plateasca taxe si impozite. Si dna din imagine traieste de pe o zi pe alta. Ce fel de tara e asta? Unii le cumpara masini de lux copiilor din pensii si altii sufera zilnic de foame.
48
12
la termoficare nu moare nimeni de frig. la gaze se moare atat de la explozii cat si de la facturi.
11
30
au bani pt bogatanii de ucraineni, pt batranii nostri nu sunt bani
59
103
sta la casa, nu vezi soba? nu are bani de lemne , nici putere .
40
0
primaria sau statul nu au un program de ajutor social pentru cei in situatia ei ? altul decat ajutorul pentru intretinere ? adica mai concret ceva bani - daca nu au sa le fie rusine; adevarul este ca temperatura la calorifere este atat de scazuta incat pentru un batran este frig in casa cu caloriferele in functiune dar magaria si nesimtirea primariei si termoficare este mare; eu pun adesea radiatorul avand caloriferele in functiune, adesea zile intregi
40
2

REPLICA

LOTO

6/49
21333614235
5/49
172423372234
joker
5253282912