REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O BUNICĂ de 82 de ani, la CERȘIT pentru DROGURILE NEPOTULUI!

O BUNICĂ de 82 de ani, la CERȘIT pentru DROGURILE NEPOTULUI!

Replica API 4 noiembrie 2021 | 22:14 3020

Caz șocant la Constanța! O femeie a ajuns în instanță, spunându-le judecătorilor că nu știe ce să mai facă întrucât fiul ei o terorizează atât pe ea cât și pe mama acesteia (bunica celui în cauză), că le amenință cu moartea, face scandaluri întrucât vrea în fiecare zi circa 150 – 200 de lei. Femeia a făcut plângeri la Poliție, spune că a mers și la DIICOT pentru că nu știe ce să mai facă. Se pare că tânărul se droghează cu etnobotanice și, potrivit vecinilor, bunica a fost găsită la cerșit, ea precizând că trebuie să-i dea bani băiatului. Despre cine e vorba? Despre Elvis Iulian Iuzeir, care, în 2008, pe când avea 18 ani, a fost cercetat pentru tâlhării.

Reclamanata (mama tânărului) a spus în instanță că pârâtul este consumator de etnobotanice de 7 ani. A fost internat de 3 ori la un spital din București și în Constanța, la spitalul Palazu Mare. De fiecare dată când îl scoate din spital este bine, însă nu dorește să urmeze tratamentul acasă. Femeia a spus că a fost inclusiv la DIICOT, întrucât știe de unde pârâtul își procură drogurile, pentru a le putea aduce la cunoștință autorităților situația de fapt și pentru că dorește, ca părinte, să rupă orice cale a pârâtului de a cumpăra substanțe interzise.

În continuare, a arătat că tânărul cere mereu bani, câte 150-200 de lei pe zi, uneori chiar mai mult. Aceasta nu mai are bani întrucât are foarte multe datorii, iar pârâtul o amenință că o omoară și că va băga cuțitul în ea. Nu dorește să îl dea afară din casă pentru că este copilul ei, însă nimeni nu o ajută.

La interpelarea instanței, reclamanta a arătat că, la finele lunii octombrie, a ieșit din tura de noapte și fiul ei a sunat-o să îi spună că o așteaptă în stație pentru a-i da 150 de lei. Reclamanta i-a dat 50 de lei, acesta nu a fost mulțumit și a mai cerut 100 de lei. Cei doi s-au certat și el a început să țipe la reclamantă și să îi spună “Ce, nu faci ca mine? Nu vrei să mă mai asculți? Acuma iau un cuțit și ți-l bag!”.

Bunica iese la cerșit de teama nepotului

Întrebată fiind de instanță, reclamanta mai arată că pârâtul îi cere bani inclusiv bunicii sale, țipă la ea și o jignește în nenumărate moduri precum “babă, curvă”. Precizează că se teme pentru mama sa. Reclamanta a precizat că pârâtul nu mai gândește, este schizofrenic și o trimite pe bunica sa, mama reclamantei în vârstă de 82 de ani, să ceară bani. Aceasta a fost găsită de vecini la cerșit. Când au întrebat-o de ce face așa ceva, bătrâna, care este și bolnavă, a spus că trebuie să-i dea băiatului bani…

Analizând situația, magistrații Judecătoriei Constanța au emis ordinal de protecție pentru o perioadă de 6 luni, de la data pronunțării hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, în sensul că dispune evacuarea temporară a pârâtului din imobilul din Constanța, obligă pârâtul la păstrarea unei distanțe minime de 200 (două sute) de metri față de reclamantă și față de mama reclamantei, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților în fața unor instanțe de judecată sau a altor instituții și autorități publice. Executorie de drept, fără somație sau trecerea vreunui termen.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am o vecina care geme noaptea. Ce pot sa fac?! Unde sa ma adresez pt reclamație?!??
0
0
Și ce face DIiCOT, ia mita și vând non stop
1
0
Un ziar de caca
1
0
Politia, ce face? Știe doar sa condamne. Statul cu ce ajuta!????
1
0
Multe minciuni mai spune și,, Replica,,. Dar de ajutat?!????
1
0
Asa sa pățească copiii și strănepoții tai
1
0
Drogati, pishati, retardati, ratati pe viata, nu merita ajutati
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468