REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
18.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O CLĂDIRE cu proprietari stabiliți în AMERICA a ajuns RAIUL boschetarilor! Video

O CLĂDIRE cu proprietari stabiliți în AMERICA a ajuns RAIUL boschetarilor! Video

Replica API 9 septembrie 2021 | 00:31 8299

Pe strada Ion Corvin, la intersecția cu strada Agricultorilor, la doar câțiva pași de Liceul cu Program Sportiv ,,Nicolae Rotaru”, există o clădire demnă de filmele de groază. Clădirea respectivă s-a tot degradat în ultimii ani, până a devenit un rai al oamenilor străzii, dar și un focar de infecție pentru cei din jur. Chiar dacă nu este vreo noutate, locuitorii zonei spun că situația este prezentă de mai mulți ani, iar până la acest moment, pe nimeni nu a interesat de soarta zonei.

Clădirea din aproprierea Liceului cu Program Sportiv ,,Nicolae Rotaru”, localizată la intersecția străzilor Ion Corvin cu Agricultorilor a devenit raiul oamenilor străzii. Focarul de infecție tronează de mai mulți ani și nimeni nu dă semne că acest coșmar ar urma să se termine prea curând. De-a lungul timpului, locuitorii zonei au transmis sesizări autorităților, în repetate rânduri, dar situația nu a fost ameliorată. Mirosul este înțepător, iar gunoaiele ajung până în stradă. Printre mizerii și-au găsit loc și câteva animale, dar și oameni ai străzii. Mai mult decât atât, oamenii afirmă faptul că le este teamă să treacă prin zonă sau să-și lase copii să tranziteze singuri acea alee.

Ce spun reprezentanții Primăriei Constanța:

Imobilul se află în proprietatea Niculinei Turuhano, Petrică Țăranu și Lucia Hușanu. Clădirea situată în municipiul Constanța, str. Ion Corvin nr.45, se încadrează în categoria clădirilor neîngrijite prin constatarea stării tehnice nesatisfăcătoare în baza criteriilor stabilite prin prevederile H.C.L. nr. 27/2016. ,,Proprietarii au fost sancționați anual pentru încălcarea OUG 195/2005, a HCL 77/ 2021 coroborat cu OG 21/2002.

De asemenea, aceștia au fost somați, ulterior să poată intra echipele municipalității sa facă curat, pe cheltuiala proprietarilor. Un proprietar are domiciliul în America, unul în Rusia și 2 în România.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt convins ca voi sunteti mai boschetari ca ei.
0
0
Demolata si gata ,ce este asa de greu?? Pe proprietari ii doare undeva,stau prin alte tari,iar locuitorii din zona trebuie sa suporte cotetele astea infecte!!? Mai la o aruncatura de bat mai este una identica , ce adaposteste numai oameni certati cu legea,iar o gramada de copii trec prin zona sa ajunga la scoala!!! Primaria Constantei va pasa ?? Ramane de vazut.
6
0
amendam estetica sau confiscam cladirea ?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468