REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O construcție de pe Aurel Vlaicu, vandalizată de huligani. Video

O construcție de pe Aurel Vlaicu, vandalizată de huligani. Video

Cristina BĂRBUCEANU 18 ianuarie 2023 | 00:00 2101

În Constanța, construcțiile care sunt de vânzare, devin rapid ținta hoților, huliganilor și oamenilor străzii. Așa este și cazul unui imobil de pe bd. Aurel Vlaicu, care se află pe un teren de 7569 mp, ce cuprinde mai multe construcții. Terenul aparține unui spaniol a cărui firmă e pe zero, imobilul fiind scos la vânzare cu 1.600.000 de euro.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoTerenul pe care se află clădirile, inclusiv imobilul vandalizat

Hală de sute de mii de euro, adăpost pentru oamenii străzii și „pânză” pentru „artiștii” cu graffiti

În Constanța, clădirile lăsate în paragină, sau scoase de ani buni la vânzare, devin imediat ținta hoților, huliganilor, oamenilor străzii.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoClădirea este așezată pe un vast teren

Desigur, semnele sunt cât se poate de vizibile în acest sens deoarece geamurile acestor clădiri sunt sparte, pereții sunt distruși sau plini de graffiti. Exact asta s-a întâmplat și cu o clădire aflată pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 4.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoImobilul a fost efectiv vandalizat

De fapt, aici se află un vast teren, vândut cu 216 euro/mp, întins pe 7569 mp, fiind format din 3 hale. Hala din față a fost pur și simplu distrusă de diverși indivizi. Deși la geamuri și la intrare a fost pus un panou PVC, tocmai pentru a bloca accesul „vizitatorilor”, aceștia au reușit totuși să distrugă panoul și să intre pe fereastră... sau ce a mai rămas din aceasta.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoMâna huliganilor, oamenilor străzii se vede și aici

În interiorul clădirii se observă clar că acolo au pătruns diverși huligani, oameni ai străzii, care au provocat mari distrugeri și au aruncat gunoi menajer. Se vede ca aceștia au ajuns și la etaj, deoarece toate geamurile imobilului au fost efectiv sparte, distruse în totalitate.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoGunoi aruncat în interiorul clădirii

Din imagini, pare că cineva a făcut și foc în interiorul clădirii, probabil pentru a se încălzi.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoTabloul PVC pus la intrare pentru a bloca accesul oamenilor înăuntru

Proprietarii nu sunt din România

Cum am menționat și anterior, la această adresă este de fapt un întins teren care cuprinde mai multe construcții. Desigur, toate au fost bătute de vreme, văzându-se clar că aceste clădiri au fost lăsate în paragină. Huliganii au pătruns și în curtea interioară, cel mai probabil sărind gardul, iar acest lucru se observă prin desenele graffiti prezente peste tot.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoȘi geamurile de la etaj au fost vandalizate

Proprietarii acestui teren sunt din Spania, ei cumpărând terenul în 2007. Firma care deține acest teren este Ircosol Delta SRL, aparținând lui Miguel Sanchez Infante Padilla. Societatea a înregistrat, în 2021, o cifră de afaceri 0 și datorii de 16.562.059 RON, figurând cu zero angajați. Agenția imobiliară din România care se ocupă de vânzarea acestui teren este Tomis Imo. Agentul a dat asigurări cu următorul cumpărător nu va plăti niciun comision la achiziție. În plus, prețul de acum, de aproximativ 1.600.000 de euro, este unul bun, față de cel de 2.200.000 de euro cu cât a fost terenul cumpărat în 2007 de către proprietarul spaniol actual.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoProbabil oamenii au pătruns și pe dedesubtul panoului PVC

Mai mult decât atât, în anul 2021, un certificat de urbanism a fost emis pentru acest teren, pentru ca următorul proprietar să știe ce are voie să construiască sau să facă pe terenul respectiv.

O constructie de pe Aurel Vlaicu, vandalizata de huligani. VideoCertificatul de urbanism

Astfel, actualul aparținător a așternut terenul pentru următorul proprietar.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Devin imediat.Aia ii asa de ani de zile. Nu mai aveti sub de știri:-))) A ti rămas de carurta SLUGI ale PNL CHITAC ce sînteți.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272