REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

O delegaţie AUR condusă de George Simion, în Polonia

O delegaţie AUR condusă de George Simion, în Polonia

Replica API 11 martie 2022 | 00:00 629

O delegaţie a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), condusă de preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Polonia, George Simion, efectuează o vizită la Varşovia, în perioada 9-11 martie, în vederea intensificării raporturilor dintre Bucureşti şi Varşovia, pe linie conservatoare.

George Simion

"Întâlnirea noastră se înscrie în demersul de intensificare a raporturilor dintre Bucureşti şi Varşovia, pe linie conservatoare. Am analizat împreună noi modalităţi de consolidare a cooperării bilaterale şi am condamnat agresiunea militară a Rusiei asupra Ucrainei. Vladimir Putin continuă politica stalinistă de supunere a statelor pe care le percepe în sfera proprie de interese. Este un criminal de război", declară liderul AUR, George Simion, conform unui comunicat de presă transmis joi, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, prima zi a vizitei a cuprins întrevederi cu ministrul Justiţiei, Zbigniew Ziobro, şi cu ministrul responsabil pentru protecţia drepturilor cetăţeneşti, Michal Wójcik, precum şi participarea copreşedintelui AUR la emisiunea ''Jedziemy'', difuzată de postul public de televiziune.

Agenda vizitei mai cuprinde întâlniri cu Barbara Bartus, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Polonia - România, şi cu Cosmin Onisii, ambasadorul României la Varşovia, prilej cu care va fi trecut în revistă şi stadiul relaţiilor dintre cele două state, se arată în comunicat.

Din delegaţie mai fac parte deputaţii Ciprian Titi Stoica, Alin Ilie Coleşa şi Dumitru Viorel Focşa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aur,spionii rusi nu sint bine primiti decit in rusia!
4
0
I-a trimis Rusia sa spioneze.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212