REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O familie din Năvodari are nevoie de ajutor pentru a-l opera pe Andrei

O familie din Năvodari are nevoie de ajutor pentru a-l opera pe Andrei

Victor ROTARU 1 iulie 2023 | 00:00 2654

O familie din Năvodari are mare nevoie de ajutor! Andrei – Alexandru, un băiat în vârstă de doar 5 ani, a fost diagnosticat la naștere cu paralizie cerebrală, forma tetrapareză spastică, și are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a putea copilări așa cum se cuvine. Andrei trebuie operat la finalul lunii august, în Chișinău, iar familia are nevoie de 2.600 de euro pentru a putea realiza operația. 

O familie din Navodari are nevoie de ajutor pentru a-l opera pe Andrei

Andrei-Alexandru a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală, forma tetrapareză spastiscă, încă de la naștere, iar familia are mare nevoie de ajutorul cetățenilor. Părinții băiatului au încercat, de-a lungul timpului, să ceară ajutor și asociațiilor caritabile, însă au fost refuzați, motivul fiind suma mică de care au nevoie pentru a-l opera. Andrei este programat la operație în Chișinău, între 20-25 august, și are nevoie de 2.600 de euro pentru a se realiza această operație.

Părinții băiatului nu mai știu unde să apeleze

Părinții lui Andrei-Alexandru nu mai știu unde să apeleze, încercându-și norocul de-a lungul timpului și cu asociațiile caritabile care însă i-au refuzat din cauza sumei prea mici de care au nevoie pentru operație: „Pe băiat îl cheamă Andrei Alexandru, în iulie face 6 ani și are paralizie cerebrală spastică și abia acum am primit o șansă, la Chișinău, operație numindu-se miofibrotomie. Avem nevoie de aproximativ 2.600 de euro. Operația se poate face doar la Chișinău și în Spania, la Madrid. Noi suntem din Năvodari, mai avem două fetițe. Am mai apelat, de-a lungul timpului, și la alte asociații, dar am fost refuzați pentru că suma este prea mică pentru ei. Încercăm să facem tot ce ne stă în putință să strângem bănuții, postăm pe rețelele de socializare, nu mai știm unde să apelăm. În august, între 20-25 trebuie să îl operăm. El merge la grădiniță, la una specială, dar merge, în căruț. De vorbit, vorbește, dar ceva mai stâlcit, ne descurcăm cu el, știm ce vrea. El nu poate sta în fund, nu merge, nu poate folosi mâinile. Afecțiunea o are de la naștere, copilul fiind născut la 29 de săptămâni. Nu a mai făcut nici o operație până acum.”, a declarat, pentru Replica, mama lui Andrei – Alexandru. 

O familie din Navodari are nevoie de ajutor pentru a-l opera pe Andrei

Contul pentru donații:

Nume Titular: AURELIA PURCARIU 
IBAN: RO85BTRLRONCRT0335819402
Moneda: RON
SWIFT: BTRLRO22
Număr de telefon: 0770.285.597

O familie din Navodari are nevoie de ajutor pentru a-l opera pe Andrei
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și să mai știi ceva dl bula....nici la Dr Donica nu e gratis
0
0
Mai intereseaza-te, bre! Confunzi miofibrotomia cu ce face Donica. Si de ar face...du-ti tu copilul la operat pe fascie, in zeci de incizii pe tot corpul acolo unde e afectat, la Mangalia. Zau?
0
0
se face si la mangalia. gratis
1
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468