REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O grădiniță din Constanța n-are căldură din decembrie 2022

O grădiniță din Constanța n-are căldură din decembrie 2022

Virgil STOIAN 30 ianuarie 2023 | 10:16 2703

Iarna a venit și la Constanța și odată cu ea și problemele cu încălzirea din instituțiile de învățământ. Astfel, potrivit informațiilor noastre copiii de la Grădinița Roboțel, unde este relocată și o parte din Grădinița Mugurel, suferă de frig.

O gradinita din Constanta n-are caldura din decembrie 2022

Situația trenează din luna decembrie, și este din cauza deselor avarii de la Termoficare. Pentru a putea desfășura activitățile s-au folosit și aeroterme, însă acum nici acestea nu sunt folosite. Părinții sunt revoltați și au solicitat intervenția inspectorului școlar general, Sorin Mihai.

La rândul său, șeful ISJ, Sorin Mihai, a transmis că a luat legătura cu directorul unității și se va lua hotărârea de modificare a programului pentru perioada în care este sistată furnizarea agentului termic, începând cu această zi.

 

Sunt probleme și la Colegiul Național de Arte

Nu doar la Grădinița Roboțel sunt probleme. ISJ a fost anunțat și de către Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța că există o situație similară, deja s-a luat măsura modificării programului. ”În momentul în care directorii ne comunică, stabilim împreună cu aceștia care sunt măsurile ce trebuie să fie luate. De asemenea, vom reveni în comunicarea instituțională cu Societatea Termoficare, pentru a ne asigura că avem o transmitere eficientă și rapidă a situațiilor în care se produc avarii, pentru a le înainta informația respectivă directorilor, în timp util”, a spus Sorin Mihai.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa se mai calesc si plozii astia ca si asa se imbolnavesc la prima boare de vant care trece peste ei! Bine ca detinutii beneficiaza de mancare, caldura si televizor!
0
0
De unde sa stie sorynel ce se intampla in scoli? Stie ca aceeasi situatie este si la Colegiul Mircea, unde se viseaza director? Habar nu are ca el merge doar la gimnaziu… iar in rest dispare cu mioapa lui zilnic cateva ore bune de la birou. Nu ii mai gasesti la birou! Cica fac sedinte intr-un apartament!
5
1
multumiti-i mascariciului ca v-a tinut in carnavaluri, care alegorice si un asa-zis CET nou ce au dus la dezastrul de acum al termoficarii si al orasului deopotriva.
4
4
Cumva la puscarie , se poate intampla asa ceva ? Nu va este rusine ,mizerabililor sa lasati copiii in frig ? In institutiile statului , personalul sta la maneca scurta. Puneti radiatoare sa le faca cald , nu-i imbolnaviti .Pentru voi se poate confort,pentru altii nu.
16
0
Demagogia lui Sorin Mihai este nimic. Nu este treaba lui. Este treaba primariei. Chitacul ce face cu situatia asta? tace in iarba.
12
1
Si la Colegiul Mircea cel Batran ingheata elevii in clase dinainte de Craciun! Cred ca este o combinatie letala intre incompetenta si facutul de economie la factura Radet!!
11
0
primarii si toate consiliile municipale din ultimii 33 de ani sau mai mult sunt vinovati; sistemul trebuie modernizat de vreo 30 - 40 de ani; nu tin cu chitac sau pnl si nu ii apar dar asta este adevarul; chitac este vinovat ca nu s-a lucrat vara trecuta 24/24 din 15 mai in 30 septembrie la inlocuirea tevilor distruse; am vazut ca sunt conducte de otel fara nici o protectie sau vopsea, orice la exterior - cum sa nu se sparga tot timpul ? daca si cele noi sunt la fel nu rezista mai mult de cativa ani si peste 4 - 5 ani ajungem tot aici
10
1
La fel la Sc 30, liceul Mircea si in multe alte scoli si licee din oras! Multumim primarului Ovanesian
13
1
doua prenume fara nume pentru cel mai impotent uzurpator al scaunului de inspector general
11
1
Și la Blaga,este la fel. Votați pe chitac sau PNL ca asa pățiți
12
0
Multumiti-i lui kktac si ovarnesian pentru buna administrare ! Va uram placuta suedeza !!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920