REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O nouă condamnare pe viață, la Constanța

O nouă condamnare pe viață, la Constanța

Replica API 28 iulie 2022 | 00:00 3748

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis condamnarea lui Dumitru Ionescu la închisoare pe viață pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Sentința a fost dată pe 22 iunie 2022 și nu este definitivă, pe 15 decembrie urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că și-a omorât cumnata, după ce a înjunghiat-o cu un cuțit de 42 de ori. Totul s-a întâmplat în cartierul Medeea, după ce victima a încercat să își apere sora de inculpatul violent. Vă reamintim că, la Constanța, au mai fost câteva condamnări la detenție pe viață. Astfel, în anul 2013, Gilberto Ghiunal Şaban și George Davidescu au primit pedeapsa după ce au ucis-o pe Lara Șaban, pe 3 mai 2012, în 2016 Nicolae Gociu a fost condamnat după ce a și-a înjunghiat mortal fosta iubită, iar în 2022 Mustafa Denis a primit aceeași pedeapsă după ce a omorât un bărbat la Corbu și a violat-o pe fiica acestuia.

Și-a înjunghiat cumnata de 42 de ori

La data de 19 septembrie 2021, în jurul orei 17:00, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanța, Dumitru Ionescu a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă.

Lara Șaban, omorâtă de fratele ei

În seara de 3 mai 2012, Gilberto Șaban, fratele Larei, şi prietenul acestuia, George Davidescu au lovit-o pe tânără cu un obiect dur în cap. I-au cărat apoi cadavrul în liziera de la Năvodari. Cei doi autori, respectiv fratele Larei şi fostul jandarm au înfăşurat-o într-un sac negru, au legat-o fedeleş şi au urcat-o într-o maşină, după care au cărat-o în zona lizierei de lângă Lumina unde au abandonat-o. Cei doi au omorât-o pe Lara Șaban pentru bani.

Și-a ucis fosta iubită din gelozie

Nicolae Gociu, în noaptea de joi spre vineri, 28 spre 29 ianuarie 2015, în jurul orei 22.30, a sărit gardul locuinţei fostei iubite, Mihaela, şi a bătut la uşă. Cea care a deschis a fost chiar victima. Nu a mai apucat să spună nimic întrucât s-a trezit cu lama cuţitului înfiptă în abdomen. Ulterior, criminalul a dat năvală în locuinţă, iar în apărarea femeii au sărit cei trei băieţi adolescenţi ai săi dar şi actualul concubin, derulându-se o adevărată luptă, din care agresorul a ieşit destul de „şifonat”. La spital au fost transportaţi toţi 3, adică agresorul, concubinul actual şi femeia. Din nefericire, în jurul orei 6.00 dimineaţa, Mihaela, care prezenta o plagă abdominală în partea stângă, a murit.

Mustafa Denis a măcelărit victima cu o macetă

Mustafa Denis locuia la două case distanță de locul crimei, în Corbu, practic era vecin cu victimele. A pătruns în casa acestora, vineri, 2 iulie 2021, pentru a face rost de bani pentru că avea datorii. A crezut că oamenii respectivi au bani pentru că doar ce schimbaseră gardul și își mai făcuseră anumite îmbunătățiri la casă, motiv pentru care a decis să intre în plină noapte în casă. Targetul lui era să facă rost de 2.000 de lei. Și-a pus o cagulă pe față și a pătruns în domiciliu, pe întuneric. A căutat bani, nu a găsit decât 250 de lei. Supărat, a intrat în dormitor, acolo unde dormea bărbatul alături de soție și unul dintre copii și a început să lovească cu maceta în stânga și în dreapta, făcându-i leziuni incompatibile cu viața bărbatului după care i-a închis în baie pe soție și pe copiii mai mici. Apoi a luat-o pe tânăra de 20 de ani în sufragerie acolo unde a violat-o după care i-a amenințat pe toți să nu spună nimic și a plecat de la fața locului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iancu alexandru vinde droguri in constanta si colaboreaza cu filip si vinde in constanta
0
0
asa trebuie, condamnari pe viata ca daca astia raman in libertate nu se stie ce orori mai fac
1
0
Replica,faceti-va treaba si nu bagati in seama toti analfabetii!
1
0
inseamna ca si tu esti in cauza..daca le iei apararea acestor criminali,deducem ca si tu esti....la fel..mai gandeste-te..dle..popery
2
0
du-te la balamuc popey
2
0
Alo Replica.... Nu mai aveti voie prin lege sa publicati numele persoanelor si pozele
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218