REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O poliţistă din Israel a fost capturată de teroriştii Hamas şi plimbată pe străzi în Gaza! Video

O poliţistă din Israel a fost capturată de teroriştii Hamas şi plimbată pe străzi în Gaza! Video

Virgil STOIAN 7 octombrie 2023 | 15:53 1841

O poliţistă din Israel a fost capturată de teroriştii Hamas, legată la mâini şi agresată, apoi plimbată pe străzile din Gaza, acolo unde militanţii au aplaudat gestul îngrozitor al teroriştilor.

O politista din Israel a fost capturata de teroristii Hamas si plimbata pe strazi in Gaza! Video

Imaginile greu de privit au fost postate pe X, fosta reţea socială Twitter, pe pagina Nexta_TV, pagină cunoscută pentru informaţiile şi imaginile publicate de pe frontul din Ucraina.

În imaginile publicate astăzi se poate observa cum o tânără, lovită şi plină de sânge, este transportată în portbagajul unui autoturism de teren în care se află mai mulţi bărbaţi înarmaţi. Potrivit unor surse, imaginile au fost filmate în Fâşia Gaza, la câteva ore după războiul declanşat de gruparea teroristă Hamas, susţinută de Iran.

Tânăra din imagini, despre care sursele internaţionale au precizat că ar fi o poliţistă din Israel, este apoi dată jos pentru ca bărbaţii aflaţi pe strada respectivă din Gaza să o vadă, apoi este urcată, din nou, în maşina de teren.

În tot acest timp, bărbaţii aflaţi în apropiere, cât şi cei înarmaţi din maşină, strigă: "Allahu Akbar (n.r. Allah este mare!)".

Hamas a anunţat operaţiunea Al-Aqsa Flood

Aripa armată a Hamas a declarat că a început "Operațiunea Al-Aqsa Flood", potrivit AFP.

"Am decis să punem capăt tuturor crimelor ocupației (Israelului), timpul lor de a se dezlănțui fără a fi trași la răspundere a luat sfârșit. Anunțăm Operațiunea și am lansat, în prima lovitură de 20 de minute, peste 5.000 de rachete", a declarat gruparea.

Astăzi, premierul Isralelului, Benjamin Netanyahu a anunţat, într-o postare pe X că Israel este "în război. Nu într-o operaţiune, nu într-o escaladare a unui conflict, ci în război".

Zeci de rachete au fost trase dinspre Fâşia Gaza spre Israel în această dimineaţă. Atacul pune capăt unui armistiţiu respectat în mare parte până acum, după sfârşitul războiului de cinci zile din luna mai. În Israel, sirenele au răsunat în mai multe oraşe din jurul teritoriului palestinian, dar şi mai în nord şi est, potrivit armatei israeliene.

Ministrul israelian al apărării, Yoav Gallant, a declarat că mişcarea islamistă palestiniană Hamas a declanşat "un război împotriva statului Israel", iar liderul braţului armat al mişcării Hamas a anunţat declanşarea "Operaţiunii Potopul Al-Aqsa" împotriva Israelului.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai doar nu s-au facut cruciade le degeaba. Handicapatii astia de musulmani, erau de atunci niste nenorociti!!!
3
0
Nu erau sustinuti ma retardatule. Ceausescu le dadea mancare, haine, etc ca sunt puturosi si ei trimiteau petrol sau ce aveau. Era un schimb. Au fost la ei acasa pana au vandut pamantul la evrei si s-a facut satul Israel. Au tocat banii si acum il vor inapoi. Sunt niste nespalati si niste imputiti. Ca si tine de altfel. Uitativa la ei ce fata de dereglati au. Ca si tine de altfel. Sunt niste scarbe care trebuie rase de pe fata pamantului. Astia care omoara si decapiteaza 40 de bebelusi, nu sunt oameni. Sunt diavolul. Ei nu au ceva cu evreii, ci vor sa distruga crestinismul, ma imbecilule si sunt impotriva crestinilor bagamias p**a in rasa lor si a ta.
3
0
Mr Dan nici nu înțelege fondul problemei dar se apuca sa clămpăne, dejecțiile astea cum le numești tu erau susținute și finanțate de Ceaușescu, deci de r*mânia, acum ca s-a trecut la capitalism și te vezi mai bine lângă jidani poți numi pe alții dejecții? palestinienii sunt la ei acasă, ovreii sunt intruși, nu invers
0
3
Da nici cu jidanii nu mi-e rusine !
11
0
animale islamiste. dejectii umane ca si gunoaiele din ISIS.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468