REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O PROFESOARĂ de la LICEUL de TELECOMUNICAȚII, ACUZATĂ că își JIGNEȘTE elevii

O PROFESOARĂ de la LICEUL de TELECOMUNICAȚII, ACUZATĂ că își JIGNEȘTE elevii

Replica API 1 februarie 2021 | 13:48 4109

Profesoara de biologie de la Liceul Tehnologic de Electronică şi Telecomunicaţii Constanţa, a intrat în vizorul Inspectoratului Școlar după ce a aplicat, destul de frecvent, un comportament neadecvat asupra elevilor. Aceasta își jignește elevii făcându-i „handicapați” și „incompetenți”.

Părinții unor elevi ce studiază în cadrul Liceului Tehnologic de Electronică şi Telecomunicaţii Constanţa au sesizat conducerea unității de învățământ în legătură cu profesoara de biologie. Mai exact, aceasta le jignește copiii și are un comportament total neadecvat pentru postura pe care o deține. Grav este că profesorul respectiv a mai fost vizat de astfel de reclamaţii şi în trecut.

IȘJ s-a sesizat

În ceea ce privește situația de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța vă informam că, la Inspectoratul Școlar Județean Constanța nu a fost depusă încă nicio sesizare scrisă în acest sens.

Cu toate acestea, în cursul zilei de luni, 1.02.2020, o echipă de inspectori se va deplasa la instituția școlară respectivă în vederea analizării situației și a stabilirii procedurilor de urmat, conform prevederilor legale în vigoare.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta i-o sugea la greu profului de mate,..
0
0
Acolo este o dna director foarte capabila si profesionista. Ma mir ca a lasat lucrurile asa, fara ca sa ia masuri
0
1
Are dreptate , asta-i adevarul , nu vad nici o jignire....
5
4
Si pe langa asta cred ca e si pensionar militar pe la 40 ani pe caz de boala. Parca l vad. Inalt slab blond cu ochi albastrii cu pastilele in buzunar. Un betiv ordinar care a terminat un liceu industrial pe vremea comunismului. Un ratat. Mare minune daca nu a stat si internat prin spitalul de boli nervoase. S a vindecat de covid zilele astea si crede ca e nemuritor dar a ramas cu sechele. Gigi lasa laba ca orbesti. Du te la curve. O sa fii mai calm. Suptces!
4
1
Acesti zdruncinati din laba isi merita soarta...
10
3
Vai, cum ? A indraznit sa vorbeasca urat panaramelor nesimtite cu iq 40 ?
11
4
asa este incopetenta directorului si profesori depasiti de cadreda si fost comunisi care au devenit profesori. e un liceu care nuti da nimic sa inveti nici nu se vrea sa se rezolve cu practica , trebuie sa se fac curatenie la liteul telecom
1
9
Profesori competenti nu au dar clase de teoretic au Inspectorat scolar cu conducere de rahat
7
1
De unde stii tu de calitatea copiiilor de acolo? Esti un bou deosebit, un retardat si un oligofren.
7
9
le spune doar adevarul, majoritatea copiiilor din ziua de azi sunt handicapati chiar de catre parintii lor care-i tin in casa 24 de ore pe zi. Intre scoala asa zis online, tableta, calculator si playstation, actuala generatie se salbaticeste. La 14-15 ani nu sunt in stare sa aiba un dialog mai lung de 2-3 propozitii, nu stiu cum sa se comporte in societate, nu stiu cum sa vorbeasca cu oamenii, sunt niste ratati din punct de vedere emotional, iar la scoala invata ce-a inghitit pisica, deci a zis bine femeia, handicapati si incompetenti, o sa locuiasca cu parintii pana la pensie.
18
4
Cred ca ar trebui ca intreg personalul din invatamant ar trebui sa dea examenul de titularizare o data la 4 ani.Nu se poate ca unii care au statut de titulari sa se creada smecheri si altii sa dea examene anual.Apropo si la ISJ Constanta la resurse umane trebuie schimbata actuala conducere incompetenta vedeti toate numirile pe posturile de directori la licee.Consider ca s a ajuns prea departe actualii inspectori pe resurse umane se considera mari vatafi ai posturilor in sistemul educational.Parca l au apucat pe Dumnezeu de picior.
8
6
Domu Zicu cu toata stima o rog pe distinsa mama a domiei voastre sa ne S uga P ula?
10
6
Acum si voi....daca se uita toata ziua la Las Fierbinti de unde sa stie sa scrie corect??
13
3
Daca si in telecomunicatii sunteti la fel de dibaci precum in stapanirea limbii romane, imi permit sa va sugerez reorientarea profesionala.
16
2
Comportamentul doamnei, daca este real, este incalificabil indiferent de nivelul intelectual al elevilor! Din pacate, sistemul de titularizare a permis tuturor frustratelor sa predea..de vocatie nu avem nevoie!
8
13
Esti tare! O intrebare, de al carei raspuns imi dau seama cine esti: "numai judecati" sau "nu mai judecati"?
25
1
Asa de sigur esti domnul ZICU? Tin sa te contrazic , am terminat acum 5 ani , am studiat la UPB iar acum fac un master in Telecomunicatii. Numai judecati oamenii fara sa stiti !
17
15
Judecand dupa calitatea elevilor institutiei respective, chiar nu vad unde e jignirea. E o pepiniera de video-chat-iste si viitori taximetristi.
30
18

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468