REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O rusoaică și-a otrăvit sosia ucraineană cu o felie de cheesecake pentru a-i fura identitatea

O rusoaică și-a otrăvit sosia ucraineană cu o felie de cheesecake pentru a-i fura identitatea

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 12:24 1126

O rusoaică a fost condamnată la 21 de ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat după ce a otrăvit o ucraineancă din New York, care îi semăna foarte bine, cu o felie de cheesecake, în încercarea de a-i fura identitatea, scrie BBC.

O rusoaica si-a otravit sosia ucraineana cu o felie de cheesecake pentru a-i fura identitatea

Viktoria Nasyrova, care era dată în urmărire în Rusia pentru omor, s-a împrietenit la New York, în 2016, cu Olga Tsvyk, o femeie care avea cetățenie ucraineană și care lucra într-un salon de înfrumusețare. Cele două semănau foarte bine, erau vorbitoare de rusă, așa că Viktoria Nasyrova a văzut oportunitatea de a-i fura celeilalte identitatea.

Pe 28 august 2016, Viktoria Nasyrova a vizitat-o pe Olga Tsvyk la ea acasă și a adus mai multe felii de cheesecake. Rusoaica a mâncat două bucăți și i-a oferit-o pe a treia, care era otrăvită, celeilalte femei. Olga Tsvyk a început imediat să se simtă rău și să vomite. Aceasta a spus că a avut halucinații și a fost la un pas de a face un atac de cord.

Un prieten a găsit-o pe aceasta inconștientă, a doua zi. Rusoaica îi schimbase hainele de zi în lenjerie intimă și împrăștiase mai multe pastile pe podea pentru a face să pară că Olga Tsvyk s-a sinucis.

Când aceasta s-a întors de la spital, a descoperit că pașaportul ei ucrainean și permisul de muncă în Statele Unite dispăruseră, împreună cu 4.000 de dolari.

"Dumnezeu mi-a dat viață când Viktoria Nasyrova a încercat să îmi ia viața. Pentru ea este ușor să ia viața altei persoane", a declarat victima în timpul procesului. Un procuror a descris-o pe rusoaică drept "o escroacă nemiloasă și calculată".

Nasyrova "va merge la închisoare pentru mult timp pentru tentativă de omor în scopul profitului personal", se arată într-o declarație a procurorului districtual Melinda Katz. Judecătorul Kenneth Holder a descris-o pe Nasyrova drept "o femeie extrem de periculoasă" care a pus la cale un plan "diabolic". În momentul în care a fost pronunțată sentința, rusoaica a avut o izbucnire și a înjurat judecătorul. Viktoria Nasyrova, de 47 de ani, a mai avut probleme cu legea și în trecut.

În 2015, Interpolul a emis un mandat de arestare pe numele ei pentru uciderea unei femei în Rusia, în 2014. Aceasta a fost acuzată că și-a ucis o vecină pentru a-i fura banii.

Nasyrova ar fi practicat BDSM și era dominatoare, relatează media americane. Aceasta ar fi drogat și jefuit mai mulți bărbați pe care i-a atras prin anunțuri pe site-urile de întâlniri. Aceasta va rămâne sub supravegherea curții timp cinci ani după ce va fi eliberată din închisoare, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468