REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O șoferiță a lovit un copil pe trecerea de pietoni și apoi s-a făcut nevăzută

O șoferiță a lovit un copil pe trecerea de pietoni și apoi s-a făcut nevăzută

Cristina BĂRBUCEANU 17 ianuarie 2023 | 00:00 3568

În Mangalia, o fetiță a fost lovită de o șoferiță, chiar pe trecerea de pietoni. Frapant este faptul că șoferița a fugit de la locul accidentului. Din păcate pentru ea, părinții copilei au identificat-o pe conducătoarea auto și vor depune plângere penală împotriva ei.

Fotografie cu rol ilustrativ

Nu mai suntem în siguranță niciunde. În case, pe stradă, la serviciu... oriunde suntem supuși unui risc. Cei mai vulnerabili sunt copiii care, din păcate, în ultimul an, au căzut victime șoferilor agresivi din trafic. De obicei, părinții își însoțesc copiii la grădiniță sau școală, mai ales dacă cei mici fac parte din ciclul primar. Însă, există și momente în care părinții nu pot fi la tot pasul lângă ai lor copii, și exact atunci se întâmplă evenimentele nefericite.

Un astfel de caz a avut loc și la Mangalia, unde o elevă a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni, în cursul zilei de luni, 16 ianuarie. Accidentul s-a întâmplat în toiul zilei, în jurul orei 11:30, când eleva se pregătea să intre la ore. Mai mult decât atât, incidentul s-a întâmplat lângă Școala nr. 1 din oraș.

Școala nr. 1 din Mangalia

Mama copilului accidentat a declarat că șoferița, după ce i-a lovit fiica, „s-a dat jos din mașină, a întrebat-o pe copilă dacă e bine. Fetița, speriată, a zis da, apoi doamna s-a urcat în mașină și a plecat.”.

Deși inițial mama copilului nu a vrut să depună plângere, și o căuta pe șoferiță doar pentru niște scuze, aceasta s-a răzgândit, afirmând: „Am fost la poliție, la spital. Pe camerele din zonă au găsit-o pe doamna respectivă. Urmează să fac plângere penală.”

Din fericire, fetița s-a ales doar „cu o vânătaie pe piciorul stâng și o sperietură”, însă riscul e real. În plus, șoferița a fost identificată, iar plângerea împotriva ei a fost depusă, iar permisul i-a fost suspendat. Mare atenție, șoferi, mai ales în zona școlilor și grădinițelor, unde trebuie să reduceți considerabil viteza!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dacă nu le învață la școala de șoferi lucrul asta ca orice incident in care e vătămată o persoana chiar dacă spune ca nu are nici o vătămare trebuie raportata la 112 și nu numai asta așa o sa pățească
0
0
adevarul este ca foarte multi soferi trec cu viteza mare peste trecerile de pietoni ca si cum nici nu ar exista; oricine are putin bun simt stie asta foarte bine; nu stiu a cui a fost vina si este posibil ca fata sa fi traversat in fuga, cu toate ca nu este sigur, dar nu cred ca asta scuza soferul
0
0
Corect, te asiguri și apoi treci! Nu cum traversează multi fără sa se asigure și bașca și cu ochii în telefon sau din fuga
5
0
Da,ce precede legea,la ce distanta de trecerea de pietoni trebuie sa opresti,cand sunt persoane care traverseaza?Unii mai destepti decat noaptea,vin pana in marginea trecerii de nu stii daca opresc sau trec peste tine,altii mai si clacsoneaza.Si pe trecerea de pietoni e dreptul meu sa merg asa cum pot:poate am o problema de sanatate,poate am o entorsa, un grips,persoane in varsta,mame cu copii...rau e daca mergi cu incetinitorul ,rau daca o iei la fuga. Asa ca muscles,respectati regulile si soferii si pietonii.
6
1
Da,cand te apropii de treceri de pietoni e bine sa incetinesti cat se poate de mult,chiar daca esti claxonat de nefericiti grabiti. Nu stii cum sare cate unul dobitoc fara sa se uite,crezand ca trecerea e loc de promenada sau iata,un copil mai needucat in mersul pe jos de unul singur sa iasa in fata . Mai bine te alegi cu injuraturi de la prostii grabiti decat sa lovesti pe cineva.
6
2
alta ydioata care nu stie ca peste tot este intesat de camere,asa ca e usor s.o prinda.Sint copii de ttigani care conduc fiind analfabeti.ce reguli circulatie ,ei au license to kill.
6
2
sau nu s a simtit, ceva e putred aici, probabil cineva a invatat o pe doamna sa faca treaba asta pt niste bani in viitor sau cine stie, degeaba nu a facut o
13
7
Și pietonii se aruncă că oile pe trecere, la trecere te oprești vezi că au oprit mașinile si începi să traversezi, nu te atunci pe trecere de pe trotuar cand mașina e la 1m de aceasta
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272