REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O șoferiță ucraineană rănită grav, în urma unui accident rutier, la Sibioara

O șoferiță ucraineană rănită grav, în urma unui accident rutier, la Sibioara

A.F. 31 ianuarie 2023 | 13:51 3677

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină marți, 31 ianuarie a.c., pe DN22, la intersecție cu DC86, în localitatea Sibioara, acolo unde a avut loc un accident rutier.

O soferita ucraineana ranita grav, in urma unui accident rutier, la Sibioara

Potrivit primelor informații, o persoană este încarcerată.

O soferita ucraineana ranita grav, in urma unui accident rutier, la Sibioara

La fața locului a intervenit Stația Midia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Fripis cu autospeciala de descarcerare și un echipaj SAJ B2.

Update: Victima, o femeie de 58 de ani, șoferul autoturismului, a fost transportată la spital, conștientă, cu fractura de membru inferior și traumatism toraco-abdominal. Potrivit informațiilor noastre, aceasta este ucraineancă.

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Update: Traficul a fost reluat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 22, localitatea Sibioara, județul Constanța, unde la kilometrul 277+200 de metri, un autoturism înmatriculat în Ucraina a intrat în coliziune cu un TIR. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unui cetățean ucrainean. Valorile de trafic se mențin ridicate pe ambele sensuri de mers.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa îmi bag pl In toți ucrainienii si susținătorii lor romani.slugilor
8
6
Norocul ei cu asa masina ca a scapat doar cu o copita rupta si o lovitura la mate. Oricum, orasul este sufocat de rable venite din toate colturile judetului. Dimineata, nu mai ai loc de toate fumegandele cu ceata aprinsa si cauciucuri DOT 2000. In timpul pandemiei cand iti trebuia adeverinta de la angajator ca sa poti circula, nu mai era nimeni pe sosea. Va dati seama ca toti astia lucreaza la n***u pe undeva. Acum ii avem si pe ucrainieni printre noi. Sa te fereasca sfantul sa te loveasca vreunul dintre ei. Adio masina. Mai rau este ca toate rablele au itp-ul valabil. Nu stiu cum naibii cand masina este mancata de rugina jumatate.
18
3
Afara cu ukrainenii!!!!!! Plecati in pwla mea la voi in tara!!!! Huooo!!!!
25
15
AICI ESTE ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
25
13
Ori este ranita grav , ori este ranita usor.
4
1
Ba frate,daca esti paralela,degeaba ai gipan ,ca tot mori!circula dracu' cum trebuie,lasa depasirile d'ampulea,daca ai masina puternica,foloseste puterea acolo unde ai loc,unde e liber,toti imbecilii care au pus mina pe o masina mai de Doamne Ajuta ,se cred zmei!Vad tot felu' de basinoase,care mai de care cu nasu' pe sus ...care sint habarniste,da' au permis!cum l-au luat,daca nu au idee cum sa parcheze ,sa dea prioritate,merg pe mijlocul strazii......asa se intimpla accidente! Nu mai ai loc sa dai o basina de parveniti sariti din caruta in gipan!astia sint cei mai Indolenti,si e plin de ei!
21
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108