REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O turmă de oi a dat peste cap traficul pe autostrada A2! Video

O turmă de oi a dat peste cap traficul pe autostrada A2! Video

Andreea VREJOIU 13 ianuarie 2023 | 14:13 3429

O turmă de oi, însoțită de un cioban, a ocupat o bandă întreagă, vineri dimineață, 13 ianuarie a.c., pe Autostrada Soarelui, în zona Cernavodă-Fetești. Circulația în zonă a fost îngreunată, șoferii lăsând animalele să traverseze șoseaua liniștite. Un echipaj al Poliției Naționale a dirijat circulația în zonă.

Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul spre Capitală, de data aceasta motivul fiind o turmă de oi, condusă de un cioban, care nu a găsit a fi ceva anormal să se afle în acel loc, în acele circumstanțe.

Ce spune IPJ Constanța:

,,Astăzi, în jurul orei 7.30, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Autostrada A2, în zona km 157-160 - pod Cernavodă, pe carosabil (prima bandă) a pătruns o turmă de ovine, însoțită de conducători.

Polițiștii prezenți la fața locului au asigurat siguranța traficului rutier, fără crearea de restricții totale. Astfel, animalele au fost îndepărtate de pe partea carosabilă în primul punct unde acest lucru a fost posibil (după pod).

Menționăm faptul că, pe parcursul activităților, nu au fost înregistrate evenimente.

Totodată, polițiștii au identificat persoanele în cauză ca fiind 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 63 de ani. Aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare totală de 10.005 lei, respectiv 3.335 de lei fiecare, pentru pătrunderea, în calitate de pieton, pe autostradă și pentru conducerea unei turme de animale pe autostradă.

De asemenea, facem precizarea că, în acest interval de timp, nu a fost înregistrat niciun apel la 112 prin care să se aducă la cunoștință situația prezentată”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video: Manu Narcis

sursa video: Moto: facebook/ Manu Narcis anu Narcis

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ar trebui sa li se dea voie in anumite zile, se practica inca din vremea imperiului otoman pe la Vadu Oii. Cum sa traverseze, cu bacul?!
5
0
Știre de doi bani pe unde vrei sa treacă Dunărea ?
11
2
S-a realizat traversarea autostrazi cu acordul meu,de acolo mananc si eu!
5
5
I-am intanlit si eu o data , chiar m-au relaxat cele cateva minute petrecute alaturi de mioare ! Acuma , serios , pe unde sa treaca ?
9
2
Cum e posibil sa iei de la stat din taxe si impozite pensii nesimtite de 30000 de ron pe luna. Rusine politicienii va vedeti interesul
8
2
In multe tari se fac derogari pt transhumanta oilor in mod legal pt a traversa autostrazi,strazi ,orase etc caci faceau parte din traseul lor de vreo 150 de ani iar aceste bariere nu erau
19
2
Cel cu ,,Combinatia de Ion si Vasile" ori esti tu ,,prajit",ori nu prea cunostunlimba Romana.Mai uita-te o data la titlu ,,Soarelului"! Nu semnaliza cand esti f.....r!
7
0
Omul a intrebat de ce a scris soarelului, cititi inainte sa jigniti.
9
1
De acord cu Soarelui nu Soarelului!
9
0
Nu intelege de ce autostrada catre est, adica rasarit se numeste a soarelui. Ce sa-i raspunzi omului, sigur e prajit de la etnobotanica.
8
5
@ION VASILE Autostrada A2 se mai numeste "Autostrada soarelui". Nu inteleg nedumerirea dumneavoastra.
7
7
Autostrada Soarelului!? Voi vedeti ce titlu ati pus?
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614