REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
14.8° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Oana Roman a gafat din nou! A fost surprinsă pe stradă într-o ipostază rușinoasă

Oana Roman a gafat din nou! A fost surprinsă pe stradă într-o ipostază rușinoasă

Replica API 23 aprilie 2022 | 17:41 865

Oana Roman se mândrește adesea cu studiile sale din străinătate și obișnuiește, mai în glumă mai în serios, să le explice urmăritorilor ei din mediul online cum ar trebui să se comporte o persoană în societate. Ce ne facem însă atunci când socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar paparazzii u surprins-o pe vedetă într-o ipostază rușinoasă?!

Oana Roman

Oana Roman le mai ține predici, din când în când, urmăritorilor săi din mediul online, în special atunci când aceștia decid să o contrazică sau să-i reproșeze diverse lucruri. Urmând rețeta persoanelor publice care au strâns o comunitate destul de mare pe rețelele de socializare, Oana are parte și de admiratori, dar și de persoane care îi critică discursul sau aparițiile.

Oana Roman, surprinsă aruncând pe jos, în plină stradă

Dintre toți aceștia însă, Oana Roman pare cea mai înverșunată atunci când vine vorba de „haterii” ei, aceasta răpindu-și timp prețios pentru a le da peste nas celor ce o critică, obișnuind să comenteze adesea pe marginea subiectului.

Ce ne facem însă când cea care predică o anumită conduită în societate este surprinsă pe stradă într-o ipostază care nu îi face cinste? Ar fi „haterii” îndreptățiți să îi atragă atenția? Paparazzii au reușit să capteze câteva imagini în care protagonistă este chiar Oana Roman, fiica fostului prim-ministru Petre Roman gafând-o într-o manieră „românească”.

Oana Roman are obiceiul de a arunca chiștoacele de la țigări chiar pe geamul mașinii, după ce termină de fumat, iar de curând se pare că aceasta și-a fixat același obicei și cu guma de mestecat, scrie click.ro.

Paparazzii au fotografiat-o pe Oana Roman înainte de a intra în cabinetul medicului stomatolog, moment în care a decis că ar fi cazul să arunce guma de mestecat. Fără să mai aștepte să vadă dacă în interiorul clădirii se află un coș de gunoi, aceasta a aruncat guma pe jos, pe una dintre străzile de pe Șoseaua Nordului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar nu se poate fara vaca asta, chiar si in ziua de paste ?!
1
0
interesant...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212