REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Oana Roman, poze din Egipt pe care nu le vezi pe Instagram. Cum a fost surprinsă în vacanță

Oana Roman, poze din Egipt pe care nu le vezi pe Instagram. Cum a fost surprinsă în vacanță

Replica API 10 februarie 2021 | 21:00 2361

Oana Roman a dat frigul de acasă pe o vacanță pe cinste în țările calde. Vedeta se relaxează zilele acestea la plajă, la soare, în stațiunea egipteană Hurghada, alături de Isa, fiica ei.

Oana Roman

foto: Andreea Dancu

Vedetele din România au fugit în țările calde. S-au săturat de frig și de zăpadă, asfel că o leneveală la soare este tot ceea ce-și pot dori. Reporterii Click! au întâlnit-o pe Oana Roman (44 de ani) la aproape 3.000 de km distanță de casă, tocmai în Egipt. Vedeta a venit în vacanță fără soțul ei, Marius, de care s-a separat înainte de Sărbători, dar alături de fiica ei, Isa, în vârstă de 6 ani. Este mamă cu normă întreagă, astfel că totul se învârte în jurul micuței. Am dat de Oana la un resort de 5 stele, din Hurghada.

foto: Andreea Dancu

Era la plajă, în timp ce Isa se bălăcea în piscină, alături de alți copii. Au participat apoi la o petrecere pe plajă, Oana a dat-o în leagăn pe fetiță și a comandat de la bar niște sucuri. Cei din staff au aflat că Oana Roman este vedetă în România, după ce aceasta a făcut niște postări pe rețelele sociale, astfel că s-a bucurat de toată atenția personalului. În tot acest timp, vedeta a avut grijă că mama ei să rămână acasă pe mâini bune, alături de femeia care are grijă de familia Roman, de peste 20 de ani. Surse din cadrul resortului ne-au spus că Oana Român a venit în vacanță pe 5 februarie și va sta până pe 11 februarie.

foto: Andreea Dancu

foto: Andreea Dancu

Egiptul este o destinație aleasă de mulți români. Se află la aproximativ 3 ore și jumătate de România, unde vara este la ea acasă. În această perioadă sunt până la 28 de grade, pe timp de zi, un adevărat sezon estival. Iar stațiunea Hurghada nu este nici scumpă. De exemplu, un sejur de 10 zile la Christian Tour pornește de la 850 de euro, pentru două persoane, cu all inclusive, transport cu avionul și transfer cu autocarul, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar se baga in seama vaca asta@ parca plangea ca n-are bani! Ne-ati sufocat cu toate proastele astea fudule specialiste in vedetism!
0
0
Bravo nea Gogu si nea GIGI!! Sunteti buni de cinste ptr comment- urile voastre! TUBORG PREMIUM 5plus 1 pachet extra!! Pentru cele mai INSPIRATE COMMENT-uri!!
0
0
A fost surprinsa transpirata, o catea de securisti , sa le iau rasanpla de zdrente! Greu sa scapi de canaliile astea, macar sa le dam uitarii ingnorandu.me ! muie statului securist moarte nelu iliescu labagiu Sovietic
7
0
N-aveti de gand sa ne lasati dracului in pace si sa nu mai dati stiri cu baragladina asta?
9
1
de unde are bani de egipt boschetara asta?Masa nu si-a platit impozitul,sta moca,ea e boschet? Le mai vezi pe la tembeliziuni cum cersesc bani de maldive,egipt.Treci fa la spalat vase,asta stii!
12
2
pai de unde au aparut pozele daca nu erau puse de ea???? haida de MODESTIE hi hi a slabit pe naiba ia dat si lu aia mica putina grasime asa ca sa nu uite lumea ca e fata ei
11
2
da suntem cei mai urati din univers dar nu te uiti la scroafa asta care ne streseaza aproape zilnic cu ce face ea pe planeta? parca plingea ca nu are bani acum e in Egipt ?
14
1
Sunt sigura ca toti barbatii care comenteaza aici arata ca dracu, de fapt barbatii din ro sunt cei mai urati din univers!
1
16
porcu asta spinos ce vedeta e ?asta care se tot combina cu papusi masculine .bai fetito ,ia si tu un gras de teapa ta .ca toti papuseii astia vor sa manance si ei ceva gratis si sa sa apara la tv.chiar asa,cine plm s ar fute aiurea pe degeaba cu un porc?
15
2
vedeta in romania?
15
0
m-i se pare mie sau a slabit ceva basoldina ???
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212