REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Oana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Chiar fosta iubită a lui Victor Pițurcă a recunoscut

Oana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Chiar fosta iubită a lui Victor Pițurcă a recunoscut

Replica API 25 februarie 2021 | 00:00 1473

Oana Roman și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Cea care a recunoscut în mod public a fost chiar fosta iubită a lui Victor Pițurcă, scrie spynews.ro

Oana Roman și Vica Blochina, unele dintre cele mai bune prietene din showbiz

Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie sau, cel puțin, asta susține fosta iubită a lui Victor Pițurcă, în mediul online.

Întrebată de fani dacă mai are o relație de prietenie cu Oana Roman, Vica Blochina a negat acest lucru, fără să dea, însă, mai multe detalii. Răspunsul său i-a uimit pe fanii celor două, mai ales că oamenii le-au admirat mereu datorită susținerii pe care au arătat-o una la adresa celeilalte.

De asemenea, fanii Vicăi Blochina au fost curioși să afle dacă blondina mai are o relație de prietenie și cu Daniela Crudu, pentru că în ultimul timp nu au mai fost văzute împreună. Comparativ cu răspunsul dat în cazul Oanei Roman, aici Vica Blochina spune că nu a rupt prietenia, însă din cauza proiectelor diferite nu au mai avut ocazia să se întâlnească.

''Nu (n.r. nu m-am certat). Cu Cruduța nu ai cum să te cerți. Pur și simplu am avut multe proiecte diferite și nu ne-am mai văzut'', a spus Vica Blochina pe Instagram.

De asemenea, Vica Blochina a fost întrebată și despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan, despre care spune că este ''perfectă''.

Oana Roman a trecut prin multe momente grele, în ultimul timp

Nu știm ce s-a întâmplat între Oana Roman și Vica Blochina, însă, cu siguranță, cele două vor face lumină, la un moment dat, însă ceea ce știm este că Oana Roman este o femeie puternică, care a reușit să facă față cu brio tuturor obstacolelor care i-au ieșit în cale.

Îndrăgita vedetă s-a destăinuit fanilor, cărora le-a povestit despre toate problemele din ultimul timp, probleme care au făcut-o, parcă, mai puternică.

”De când m-am întors din vacanță, în afara de ziua Izei, am trecut printr-un carusel de emoții îngrozitor de extreme, de la o extremă la alta. S-au întâmplat foarte multe, am semnat și actele de divorț, am pierdut un deal, se mai întâmplă, s-a îmbolnăvit câinele, am avut probleme cu mama. S-au adunat foarte multe. Asta m-a făcut foarte serios să mă gândesc la tot ce se întâmplă în viața mea și la cei din jurul meu. M-am gândit și la oamenii din jurul meu pe care i-am ales întotdeauna cu grijă și nu cred că sunt singură”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cind a trecut oana roman prin caruselul ala plin de emotii era si shaormeria in drum? Cine e bre muierea asta de e mereu stire la ziar cu toate cacaturile din viata ei .
6
0
Ravagiile timpului ,la casare via REMAT!
6
0
vaca blokina ,crudu,prodan,o...numai vedete una si una ..ce sa zicem,doar ca asta i Romania.Se promoveaza incultura ,prostia ,mizeria ,mitocania .Las FIERBINTI,vulpita ,mireasa si mama miresei ,ha ha.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468