REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

OFICIAL: ÎPS Teodosie este membru al sucursalei A.M.V.V.D Mangalia

OFICIAL: ÎPS Teodosie este membru al sucursalei A.M.V.V.D Mangalia

Replica API 30 ianuarie 2021 | 19:14 3980

În zi de mare sărbătoare, o delegația a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Sucursala Mangalia, a fost oaspetele al Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie. Astfel, acesta este membru al sucursalei A.M.V.V.D Mangalia.

Din delegația Sucursalei A.M.V.V.D Mangalia au făcut parte Ștefan Ganea, președintele sucursalei, Bogdan Harhătă, vicepreședintele acesteia și Emil Vrejoiu, membru în Consiliul de Conducere.

,,În cursul zilei de vineri, 30 ianuarie 2021, în zi de mare sărbatoare, o delegație a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Sucursala Mangalia, a fost oaspete al Arhiepiscopiei Tomisului, vizită efectuată la invitația Înaltpreasfințitului Teodosie. Cu această ocazie, fiind la început de drum, și în spiritul tradiției creștine, am fost bucuroși să primim binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale, asigurându-ne, totodată, de tot sprijinul și colaborarea Arhiepiscopiei Tomisului în viitoare proiecte comune în beneficiul Veteranilor, incluzând deja parteneriate implementate de Sucursala Mangalia. Responsabil, de viitoarele parteneriate, a fost desemnat Preotul militar al garnizoanei Mangalia, Ștefan Lazăr.

Precizăm că, de astăzi, 30 ianuarie, Înaltpreasfinția Sa Teodosie este membru al sucursalei A.M.V.V.D Mangalia. Onoare și Respect! Împreună susținem veteranii !”, transmit reprezentanții sucursalei A.M.V.V.D Mangalia.

Menționăm că înaintea întâlnirii au fost efectuate teste rapide Covid-19, iar rezultatele au fost negative.

Ce este AMVVD Mangalia?

Membrii ASOCIAȚIEI MILITARILOR VETERANI ȘI VETERANILOR CU DIZABILITĂȚI doresc să se asocieze și au ca scop acordarea de sprijin membrilor și persoanelor cu probleme medicale și sociale deosebite , din rândul militarilor activi, veterani și veteranilor în activitate, pensionați, în rezerva sau retragere, precum și membrilor familiilor acestora și urmașilor acestora: soț, soție și copii.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daaaa ma ingretoseaza maaaaxim acest articol.Mai degraba ar spune cu se spalau morti in cael garaj.Asta daca tooot ii ahtiat dupa a fi membru pe te miri unde.Membru ar putea fi in cinste si in NEslugarnicia banului.Dar ce zic eu daca are slugi pirlite care executa fara cirneala ce mai conteaza.Sa ai bube la cur si miini scurte lepra.
1
0
s-a luptat cu statul paralel.Si a invins.Iar asociatia mos teaca sper sa nu ajunga sa vada VVD in actiune la mangalia.Traiasca si infloreasca scumpul nostru aliat USA ca altfel eram gubernia romania.Muie psd
3
0
Dar ce merite are dumnealui? A luptat pe vreun front? ce puneti in frunte oameni aiurea?
5
0
Dar este un nationalist convins , si un luptator contra sistemului de prostire si subjugare a oamenilor de catre guverne....omul chiar se bate cu sistemul , au pentru asta il apreciez !
1
3
Alta capuse. Sa ne spuna cati veterani mai sunt in viata si de ce au nevoie de asociere cu acesta mizerie condusa de tomitan. Faceti-le viata mai usoara pentru sacrificiul lor pentru tara si lasati frectiile la picior de lemn ! Cand au luptat pe front nu s-au gandit nicidecum la perspectiva oferiai de voi lipitorilor.
4
0
ce bine ca sa infiintat si asociatia marilor vaginati,asa are spagoveanu unde sa ia masa cat timp asteapta ca fratii marlani si ceilalti popi sa pregateasca birul
4
0
Cine l a adus sa ne spurce si bietul oras mangalia si apoi cati veterai mai sunt ca ar trebui sa aiba 93 de ani cel putin ?
8
1
cu mult ... ne profesionalism! si etica jurnalistica ...gadilata !
1
4
Acolo era Mache Aici e Lache
7
0
Ba eu cred ca asta va sponsorizeaza, nu se poate prea toata ziua scrieti despre el.
13
2
la securitate cand turna credinciosii il chema MACHE , la voi ce nume are ?
18
1
Nu va onoreaza
18
1
e veteran in furturi da-i-as cacatul la lins !!! Afuriseala vesnica muistule !!!
16
1
Da satana in sutana ce grad are?
20
1
Si talharul in rochie are o mare dizabilitate, setea permanenta de bani si putere. Poate cateva sedinte de grup, cu noii colegi, il ajuta.
21
0
De ce nu lasati comentarii la articolul cu Sorin Lucian Ionescu?Toti looseri pe plan local gen Ionescu sau fostul prefect Niculescu,ajung la Bucuresti platiti tot din banii statului!Nu au fost in stare de multe lucruri pe aici,hai la Bucuresti!Ce experienta are Ionescu in a consilia senatori?Dar Niculescu la ANRE?
14
2
nu este nimic extraordinar .tot respectul pentru reprezentantii acestei asociati dar nu trebuia promovat acest individ
24
3
Huoooooooooooooo
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468