REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
18.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Olăroiu dă lovitura cu apartamentele de lux din Mamaia; cel mai scump se vinde cu 2 milioane de euro

Olăroiu dă lovitura cu apartamentele de lux din Mamaia; cel mai scump se vinde cu 2 milioane de euro

Mirela PASCAL 10 noiembrie 2022 | 00:00 6278

Cosmin Olăroiu, unul dintre cei mai mari antrenori români, a alocat peste 25 de milioane de euro pentru proiectul imobiliar exclusivist din Mamaia. Olăroiu a transformat fostul hotel Mamaia în apartamente de vacanță, iar acestea au fost, deja, scoase la vânzare, pe site-urile de specialitate. Prețurile pornesc de la 400.000 de euro și sar de 2 milioane de euro. Întrebarea este cum reușește Olăroiu să realizeze o investiție de asemenea anvergură, în contextul în care firma în  baza căreia funcționează clădirea, Firt Mamaia Residence SRL, n-a avut profit anul trecut, în schimb a avut datorii de aproape 60 de milioane de lei.

Proiectul rezidențial al lui Cosmin Olăroiu, sau mai bine spus al lui Olăroiu Junior,  este situat la malul Mării Negre, pe amplasamentul fostului hotel Mamaia.

complexul rezidențial Wida, Mamaia

Încă se lucrează la apartamentele de vacanță de lux, însă afaceristul le-a scos deja la vânzare pentru a fi sigur că, atunci când va fi gata, nu va aștepta prea mult până își va amortiza investiția de milioane de euro. Un apartament se vinde cu 4000 de euro, cu tot cu TVA, metrul pătrat, cele mai scumpe fiind lofturile…acestea având suprafețe cuprinse între 200 și 547.9 m.p.

așa arată o cameră din complexul lui Olăroiu

Un apartament tip loft, din totalul de șapte, poate ajunge până la 2,1 milioane de euro, cu tot cu TVA. Apartamentul are 5 camere și o terasă, cu suprafața de peste 157 mp, care împrejmuiește întregul spațiu locativ.  Dormitorul matrimonial are suprafața de aproape 45 mp., iar holul…cât un apartament, adică de 56 mp.  Din totalul de 52 de apartamente, Olăroiu a reușit să vină în jur de 20.

planul unui loft de peste 500 mp.

Cifra de afaceri 0, fără profit și cu datorii

Societatea în baza căreia se ridică imobilul din Mamaia este First Mamaia Residence Srl , unde asociat este Antonio Olăroiu, fiul fostului antrenor, dar și Roxana Tănase, iubita lui, fiecare deținând câte 50 % din acțiuni. Anul trecut,s ocietatea a avut cifra de afaceri 0, față de anul anterior, când cifra de afaceri a fost de 61.513, nu a avut profit, în schimb a avut datorii de aproape 60 de milioane de euro.

Hotelul Mamaia a fost deținut de un apropiat al Elenei Udrea

Hotelul Mamaia a fost deținut, până de curând, de societatea Steda Beach, administrată de Stelian Gheorghe, un cunoscut om de afaceri din București și apropiat al Elenei Udrea și al Alinei Bica. Steda Beach și-a schimbat denumirea și în prezent se numește First Mamaia Residence SRL, după ce acțiunile au fost cesionate către familia lui Cosmin Olăroiu. Acționarii societății sunt fiul antrenorului, Antonio Daniel, și iubita lui Roxana Tănase. În ultimii ani, Olăroiu Junior a reușit ”performanța” de a acumula datorii de aproximativ 60.000.000 lei, iar profitul este pe minus. Cifra de afaceri în 2019 a fost 0.

Olăroiu și-a revocat fiul din funcția de administrator al Steda Residence

De altfel, Olăroiu fiul a fost, până de curând, administratorul altei societăți, Steda Residence, ce are ca domeniu de activitate construcțiile. Numai că, antrenorul a decis să-l revoce pe fiul său din funcția de administrator și să-i ia puterile de decizie. În februarie anul curent, Cosmin Olăroiu, în calitate de asociat unic al societății Steda Residence - S.R.L., având in vedere necesitățile si interesele societății, a dispus revocarea din funcția de administrator a lui Antonio Daniel Olăroiu și numirea, în această funcție, pe o perioada nelimitată a Gabrielei Petre, care va avea puteri depline. Și această societate a ajuns, în 2019, la 38.909.441 lei datorii, iar profitul a fost pe minus. Până în 2018, din firmă a făcut parte și Stelian Gheorghe care, însă, și-a cedat părțile antrenorului.

așa arată o cameră din complexul rezidențial Wida, Mamaia

Însă, a rămas administrator, până în mai 2019, atunci când a fost revocat din funcție în favoarea lui Antonio Olăroiu. Anul trecut, societatea și-a extins aria de activitate, introducând un noi coduri CAEN, precum comerțul cu ridicata al produselor cosmetice și de parfumerie sau comerțul cu amănuntul al articolelor medicale și ortopedice, în magazine specializate.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa construit mult si aiurea, fara strazi, si fara ..piscine..la bulgari,greci orice cotetz are .bazin, pool. la noi fraeri dau bani pe fundatii de sticle,goale, dca vine un cutremur de gradu 7 sa vedem cate raman,in piciare, cine e prostul sa de 2 mil de parai pe o bomba de hotel vechi.in spania cu 150 mii cumperi apt in prima linie la mare, la greci cumperi la 2 mtr de plaja..spalare de parati pi fatza..rusinee,
0
0
ba fraiere de mai jos,la araboi iei bani dar nu.ti apartine nimic.daca vrea seicul te scuipa afara imediat sau te racoreste,si investitia ta o ia statul.olaroiu e inteligent ca orice fotbalist,dar si mai inteligenti sint cei care pun botul la mizeriile alea.te bagi muiila sa cumperi in mamaia apt intre blocuri cu 400000 euro,daca esti destept?pina si varna bate la kooor cta,bouare!
1
0
Care urla ca Olaroiu spala bani. Ba dobito cilor.asta intr un an a castigat banii pe care i a bagat in blocul asta.voi va auziti cand emiteti tampeniile astea?asta a luat la bani de la arabi de habar nu aveti voi sa numarati zerourile. Pai daca vrea sa spele bani ii spala acolo in Emirate Qatar Arabia Saudita tu va n gura de soareci de canal.acu mars si cautati tarile astea sa vedeti unde sunt geografic economic si dupa inghititi in sec salahorilor cu net nelimitatat
0
5
uite mireloi,stire: in neptun,linga biserica mirlaneasca,certion,o firma mafiota,construieste bloc In Rezervatie Stejari Brumarii!exista indicator rezervatie la 50 m distanta de bloc,stejari chiar in incinta santierului.faci ceva sau trimit poze la tembeliziuni," aveti o stire".?
7
0
Mare p***t! Câțiva mai p****i că el va găsi dar tot o sa.l usture curu cu aceasta "investiție" ai / n.ai bani faci imobiliare cum ar zice golgeterul de haur
4
0
De data asta punandu si intrebari retorice, cum ar fi, societatea are datorii si profit 0, si cum asa. Pai simplu p****l Mireluta, daca nu a vandut nimic si doar a bagat bani... ireal. Pe urma sanki fostul propietar era apropiat a Elenei. Udrea era direct implicata prin paravanul acelui individ care era soferul lu Cocos.vai de capul jurnalista lu Crap Prajit. Nu ai de a face cu jurnalismul mai degraba esti doar o individa care tasteaza intr un laptop donatia fundatiei Murad mamdra nevoie mare de maretele articole scrise.bleah
5
1
De ce nu se arata imagine cu cladirea aflata la un metru si care are pe acoperis hornuri de eliminare a noxelor. Nu mai vorbim de faptulca mamaia e pe linie moarta din cauza plajei.
7
0
2 mil Euro pentru un apartament in Mamaia…… Wow…… Trebuie sa iti placa f mult aceasta statiune
9
0
Datoriile reprezinta credite in desfssurare. Vine cu aport capital proprietarul, construieste blocul, vinde apartamentele, plateste datoriile si ramane cu profitul. Greu este sa nu ai minime cunostinte despre un srl. Rusine
6
4
spalatorie de rufe, unde sunt acum institutiile statului de drept sa investigheze?
11
0
Pwlea o sa ti cumpere ba Oli tie apt acolo. Cu 100 mii o sa le dai
9
0
Reteta clasica de spalare de bani. Zero profit, zero taxe, zero TVa, apoi se construieste ceva, se vand apartamentele si se spala banii. Cautati si prin Mamaia sat, voi aia de la ANAF, daca nu sunteti complici.
16
2
nu.i p***t cine cere.Sa dai atitia bani ptr cocina aia betonata,orasul ala urit blocat de cocalari,inseamna ca ai ceva bani de spalat.Lumea e mare,poti sa calatoresti peste tot,la ce sa ai grija unui cotetz machidonesc intr-o statiune cimentata urita,bloc peste bloc?inteligenti bizonii...
29
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212