REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Olguţa Vasilescu:

Olguţa Vasilescu:

Replica API 4 decembrie 2018 | 00:00 771

"Coina Creţu nu mai este membru de partid de la data la care a ajuns comisar european. Poate să dea un telefon, să întrebe, să discute. A avut o relație prietenească cu doamna premier, cu doamna Rovana Plumb. Nu există ca noi să vrem să scoatem România din Uniunea Europeană"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vedeti de cantarola voastra saraciilor,politica mare nu e la voi in Las Fierbinti!Daca va depaseste nu va apucati voi de perestroika ca dati kix!
2
2
s a dus si sheica e vai pizda ei....mai are putin si da coltu' yalan,de la cistita
2
1
care dna premier?, analfabeta asta care abia a invatat saa citeasca, iar tu care vorbesti cateva limbi straine ca te dor mainile de atata efort?, cel mai penibil guvern din ultimii 30 de ani- un analfabetism la scara largita. Tu esti cumva avocatul analfabetei premier?
7
1
Ajunge cit ai mintit poporul asta cu legea pensiei ,--Esti cu mult sub nivelul C Cretu
6
2
Nici PSD nu mai este acelasi PSD de la data cand,de dragul majoritatii parlamentare,au fost primiti in partid tot felul de nationalisi,legionari, extremisti,fascisti, liberali,taranisti ,pedelisti,tigani,etc.De exemlu aceasta Dubluta Vasilesu are orientare de legionar si vine din partidul lui Vadim.Altii vin de la fostul Dan Diaconescu,altii de la Becali,de la UNPR ca nici ei nu-si mai aduc aminte.E un fel de Turnul Babel acolo.Ti-ai dracu,veti muri pe limba voastra.Nu mai este mult.
5
4
felicitari olguta bine ca ai puso la punct pa cretu e cam obraznica in mai sunt alegeri parlamentare in patru ani si jumatate a tacut acuma sa aruncat sa ingrase porcul in ajun iti ajunge cat ai fost comisar mai lasa si pa alti mai stai acasa cu barbatul si asa l-ai gasit greu eu cred ca nu mai meriti comisar ajunge vino acasa si fa politica cu cine vrei tu si mai slabeste nu iti sta bine asa umflata.
3
8
Olguto,,oi fi tu frumusica si ,,arzoaica,,adica mereu in calduri,dar gata ,ajunge cit ai ris de batrini acestui popor,cu vrajeala ta de mafioata ciumista,du-te ,acum la centura,si fa niste bani,acolo,ai avut success mereu,PE sub masa ,in genunchi prin birou,la Dragnea,ti-ai to cit genunchii,esti de meserie,,coarda,,
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212