REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Olguța Vasilescu, filată: 'Au fost patru mașini și cel puțin 12 oameni'

Olguța Vasilescu, filată: 'Au fost patru mașini și cel puțin 12 oameni'

Replica API 24 septembrie 2018 | 00:00 192

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, a spus, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, ca a fost interceptată într-un dosar în care nu avea nicio calitate.

Aceasta a declarat că ar fi fost fost urmărită de patru mașini și 12 oameni, în perioada filajului:

"A fost pusă în mișcare o mașinărie infernală. Abia acum aflu multe aspecte. Am fost interceptată șase luni de zile, în perioada campaniei electorale, dar au fost și alte perioade. Am avut nu doar interceptare ambientală la serviciu. Am avut inclusiv localizare prin GPS (...)

Am aflat de la un amic, care lucrează într-o instituție de forță a statului român, că a fost chemat la serviciu după ce eu am fost eliberată și am făcut întâlnirea cu alegătorii în centrul Craiovei. I s-a reproșat la serviciu că pe imagini apărea mama lui și asta însemna că el ascunde ceva. Vă dați seama cam ce poliție politică a fost în țara asta și încă nu s-a terminat (...)

Ca să mă urmărească trebuiau să aiba la dispoziție patru mașini. Se lucrează trei ture, asta înseamna că au fost cel puțin 12 oameni care au lucrat pe filajul cu mașini", a spus Olguța Vasilescu.

Sursa: DCnews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vorbe aiurea, circ si vrajeala chiar daca ar fi cum spune care e problema? daca nu ai nimic de ascuns nu furi si esti cinstit de ce sa te temi? intr-o privinta are dreptate daca intre hotie si politica nu mai exista nici o diferenta atunci chiar ca avem politie politica in tara.
1
0
poate te-a filat amantul manta si nu ai realizat
2
0
Se pisa rumegus.
5
0
Ce prezenta semne a fi un personaj de pericol national iminent de era asa filata? Iti dai seama ce personalitate marcanta a partidului este daca filajul a fost asigurat prin acumularea de forte umane si masini.Maine-poimaine iese si spune ca a avut si microfoane cu gps instalate in tocul de la pantof.
6
0
Totusi,trebuie marit an dupa an bugetul ptr serviciile care fac filajul.Iata cat consuma doar ptr urmarirea unei...izde. Si mai sunt cateva milioane de urmarit.
3
1
Imbecilii au votat un neamt cinstit...
1
5
Hotul hotul, prinde hotul ...
3
1
Siii ... ?
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108