REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

OMS, avertisment privind o nouă pandemie care ar putea ameninţa omenirea

OMS, avertisment privind o nouă pandemie care ar putea ameninţa omenirea

Georgiana BOGLEA 8 aprilie 2024 | 00:00 937

Avertisment venit din partea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii privind un posibil focar de boală care ar putea ameninţa omenirea.

OMS, avertisment privind o noua pandemie care ar putea ameninta omenirea

Șefa Biroului OMS din România a atras atenţia că autorităţile trebuie să se pregătească pentru a face faţă unei situaţii de urgenţă.

Populaţia trebuie să ştie cum să se protejeze!

Potrivit reprezentantei instituţiei, printre cele mai mari ameninţări la adresa sănătăţii se află şi un posibil cutremur devastator.

"Există mai multe amenințări la adresa sănătății. Multe dintre ele sunt legate de un focar neașteptat de boală, așa cum am văzut în ultimii ani în timpul pandemiei. Sistemele de sănătate trebuie să fie pregătite să facă față unei astfel de amenințări", avertizează Caroline Clarinval, reprezentantul OMS în România.

"OMS a spus întotdeauna despre următoarea pandemie că întrebarea nu este dacă se va întâmpla ci când se va întâmpla. Cred că în ultimii ani am înțeles că suntem de fapt destul de vulnerabili ca societate în fața unei pandemii de sănătate", a mai spus ea.

Şefa Biroului OMS din România transmite că, în prezent, statele membre discută despre cum își pot proteja mai bine populațiile în cazul în care va există o altă pandemie.

"În ceea ce privește OMS, pregătim sistemele de sănătate să poată răspundă la un posibil eveniment de urgență. Acesta poate fi un eveniment cu victime în masă, un cutremur sau o boală", a menţionat Caroline Clarinval, conform antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
face doar recomandari nu e obligat nimeni sa le urmeze ceea ce spune oms acum au spus cei mai mari specialisti din lume din urma cu multe decenii dar nimeni le da atentie ptr ca orice pregatire ar costa foarte scump si nimeni nu vrea sa cheltuie ptr asta nici un cent asa cum nu vor sa o faca nici ptr multe alte pericole zonale sau globale de ex disciplina in constructii care la noi e zero ptr cutremur etc
0
0
La cate a labarit OMS-ul si conducerile cretine politice ale statelor,omenirea deja cu nivel scazut de gandire logica,si-a pierdut si increderea in autoritati si organisme internationale. Daca marile corporatii si-au dorit sa obtina suprematia si sa idiotizeze lumea,iata ca in mare parte au reusit. Doar ca, ,,ai grija ce-ti doresti'' se aplica si lor,sefilor lumii. Oamenii nu mai cred in nici un fel de sefi. Nu se spune pe fata pe nicaieri,dar starea de anarhie pandeste peste tot. Politicienii dobitoci incurajati de populatii largi de imbecili care in loc de creier se multumesc doar cu telefoanele mobile au stricat mersul natural al omenirii,au inveninat relatiile intre oameni. Specia umana devine umanoida ca apoi sa decada de tot,sa se piarda,daca se continua asa.
8
1
Mare amenințare pentru omenire este OMS
11
1
firmele de vaccinuri sa fie pregatite, banii vor venii din nou ei sa scoata ceva inventiv!
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212