REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Operatorii de plaje, PREGĂTIȚI pentru SEZONUL ESTIVAL

Operatorii de plaje, PREGĂTIȚI pentru SEZONUL ESTIVAL

Replica API 15 mai 2021 | 00:26 1562

Sezonul estival nu mai începe în iunie ca de obicei, ci la 1 iulie. Astfel, sectorul de plajă ce începe din centrul staţiunii Mamaia, şi se termină în Mamaia Nord, nu va putea fi folosit până la 1 iulie. Operatorii de plaje vor fi astfel ”văduviți” de o lună de sezon estival. Vestea bună pentru turiști este că sectorul de plajă care nu a fost înnisipat este liber pentru bronzat. Replica de Constanța a vorbit cu un operator de plajă pentru a afla cât de pregătit este pentru acest sezon estival și cum vede această deschidere târzie de sezon.

Administraţia Bazinală Dobrogea Litoral a notificat toţi operatorii economici ce îşi desfăşoară activitatea în sectoarele de plajă ce fac parte din proiectul de înnisipare, că nu vor putea să-şi amenajeze plajele până la 1 iulie. Drept recompensă, aceştia vor fi scutiţi de plata chiriei pentru 76 de zile.

Trebuie să ne supunem regulilor

”Nu mi se pare normal să deschidem sezonul estival abia la 1 iulie, dar asta este, trebuie să respectăm regulile. Sper ca anul acesta să fie diferit de anul trecut, când pot spune că a fost un fiasco. Noi suntem pregătiți să primim cât mai mulți turiști, se vor respecta toate regulile de distanțare, personalul meu este 80 la sută vaccinat, așa că nu cred să fie vreo problemă. E un lucru bun că s-a renunțat la obligativitatea purtării măștii pe plajă, pentru că șezlongurile oricum erau distanțate încă de anul trecut”. a declarat un operator de plajă pentru ziarul Replica.

Un alt operator, care activează în Mamaia, s-a arătat optimist și speră ca Guvernul să nu reia măsurile de austeritate care le-a închis afacerile. ”A fost greu, însă sperăm să ne revenim, încet dar sigur. Nu va fi ca altă dată, dar este un început”.

Vaccinarea a rămas la latitudinea angajaților

În privința vaccinării angajaților, acesta a declarat: ”Nu sunt de acord cu obligarea angajaților să se vaccineze. Eu am lăsat la latitudinea lor dacă doresc sau nu să se vaccineze, însă cei mai mulți au înțeles că acesta este un lucru bun, în special pentru.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Veniti ma la mare,,avem fleica congelata cu vechime de acum doua veri,, unde mai gasiti asa ceva?!
3
0
De la craciun a mai ramas destula
2
0
Cred c da au decongelato
2
0
au decongelat mancarea ramasa de la 1 Mai?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108