REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Oprea îşi face ‘oaste’ pentru alegeri, din poliţişti pensionaţi: la Constanţa îl are pe Toporan!

Oprea îşi face ‘oaste’ pentru alegeri, din poliţişti pensionaţi: la Constanţa îl are pe Toporan!

Replica API 2 martie 2019 | 17:58 702

Mihai Toporan

UNPR a ieșit de la “naftalină”! Formațiunea revine pe piața politică cu forțe proaspete și pregătește strategia pentru europarlamentare. Mai marii partidului din din regiunea Sud Est se întâlnesc sâmbătă, în Mamaia, pentru a discuta noua strategie a UNPR pentru europarlamentare.

”Vom avea invitați din 8 județe și vine toată conducere partidului, în frunte cu Gabriel Oprea. Noua strategie a UNPR este să aducem cât mai multe cadre (din MAI –n.r.) în rezervă alături de noi, să crească partidul pentru ca, la anul, la alegeri să luăm un punctaj de 10% . De asemenea, vom stabili strategia pentru europarlamentare”, a declarat Gheorghe Lipoveanu, președintele UNPR, la nivelul județului Constanța.

Trebuie precizat faptul că, de săptămâna trecută,a fost modificată structura UNPR, în sensul că mai are un președinte la nivel județean, însă care se va ocupa strict de pensionarii militari sau în retrage. Este vorba despre Mihai Toporan (fostul şef de la Serviciul Arme, Muniţii şi substanţe Eplozive din cadrul IPJ Constanţa). De reținut faptul că președinte la municipiu este Tiberiu Pleșu, fostul inspector șef al ITM.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
numai de UNPR mai aveam noi nevoie,niste frustati si golani ! spagangii judetului ! fosile din armata ! stati Draku acasa ! betivanilor !
0
0
Nevastasa e cea mai barfitoare, si cu apucaturi mai ceva ca un militian. E genu care face orice sa afle totul despre orice persoana. Probabil ca apoi sa santajeze si sa profite ea. Infecta. Astfel de oameni au fost patroni de farmacii. Va dati seama unde s-a ajuns in sistemul sanitar, mai ales in cel farmaceutic?
0
0
Ce spui ma asta e mason inseamna ca masoni au cazut rau de tot.Pentru astia calitatea umana mai ales onoarea era pe primul loc.
0
0
Unul din cei mai mari hoti ai judetului Constanta. Un mason jegos, care a scapat ca prin miracol de un dosar la DNA, un spagar nenorocit si cel mai urat caracter dintre toti politistii. Sa-ti dea Dumnezeu dupa inima ta neagra, barfitor imputit !
3
0
Un pupator al curului mascariciului dereglat psihic si un sugator a drenei de NY a porcului betzivan puscarias... Sotia militianului este prietena buna cu moldoveanca rea de musca Codrutza , sotia porcului betzivan...
3
0
Fratilor CONSTANTENI , astia chiar ne cred prosti, ne-a pacalit unul care a fugit cu bani NOSTRI in MADAGASCAR, DRACU va hoteaza, javre BATRINE
5
0
Vedeti ce a facut la judet constantinescu Mazare la oras Si vedeti unde a ajuns constanta Cu senili care voteaza ca ... Cadre ....nu militare Cadre de hoti Toata viata au baut Au mincat Si au batjocorit militari Astia sint nenorocitii cu pensii de generali
5
0
Toti care il criticati pe Toporan mai bine vedetiva de pacatele voastre,dar intimplarea ca in cap aveti cenusa in loc de creier,va face sa ginditi asa,mai handicapatilor,
2
8
Cu Oprea la nivel national si cu Lipoveanu la judet, sigur veti lua 0,10% voturi.
14
2
Nu le mai ajuge vor sa traiasca gras ca si pana acum din spagi si salam de la gura soldatilor.
15
1
...asta toata viata lui a alergat dupa functii...a iesit la pensie...face blocuri...dar nu e suficient...acum mai vrea si politica...un post de consilier local sau judetean i-ar prinde bine...dupa mintea lui ...numai ca a gresit partidul asta panarama...
15
1
sa ma apuci de.......rima o potrivesti cu gurita
7
2
Parca nu demult era un articol ca lui Toporan i se pusese sechestru pe tot. Era falit. Asta e exemplu de politician de urmat si imitat de tineri si de adulti?
8
2
Domnilor muncitori din justitie chiar nu iati gasit generalului nici o buba de lati lasat sasi faca partid ca uitativa ciuma se extinde si Romani nu au nici o vina.
11
5
niste oameni de nimic.
10
1
Nume predestinat cozilor de topor!
11
1
Partid facut din foste cadre,actualmente cu pensii,,nesimtite"!Niste ditai buhaii,ies la pensie pe la 45-50 de ani si a doua zi sunt reangajati la stat!
16
8
Este un mare excroc mincinos si spagagiu ,zice ca are relati mari cere banii si nu ii da mai departe sa i dea Dumnezeu dupa suflet la toata familia
18
2
Nu-i treaba sclavilor ce fac Zeii in Olimp!
4
11
In cta toata lumea mizeaza pe senilitatea pensionarilor. Fostul politist construieste bloc cu 10 etaje, bugetar saracu, nevastasa a avut vreo 3 farmacii pe care lea falimentat cu toata influenta lu barbatisu, asa ca e f bun sa faca partid si sa il urmeze spalatii pe creier. Despre ITMist ce sa mai zic, tot bugetar de lux si el. Nu a vazut munca la negru din cta, dar e bun sa.l votam!!! Acest sef ITM refuza sa dea interviuri si sa vina in emisiuni, nu raspundea la intrebari. Nu.i pasa de angajati. Era mut si surd. Acum si noi suntem surzi si orbi. Mars la pensie, nu in partide la ciolan
26
3
Ce shortzuletze? Aia, la cat de infestati sunt de ospatari si patiseri, tot mai au niste standarde. Aici vorbim de unii care se straduiesc din rasputeri sa fardeze mortul. Unii au pensii nesimtite. Iar restul nu prea conteaza. Raeplika, v-a spus seful vostru Claudiu sa scrieti despe mortii astia vii? Viermilor.
17
6
Shortzuletze, shortzuletze...
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468